Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης που ολοκληρώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου συγκέντρωσε φέτος περισσότερο κόσμο από τις προηγούμενες χρονιές. Μπορεί εμείς να μην το διαφημίσαμε αφού έχουμε διαχρονικά άλλη άποψη για τον πολιτισμό αλλά και τον αθλητισμό της πόλης μας αλλά όπως είχαμε προβλέψει μόλις ανακοινώθηκε το πρόγραμμά του ( δες εδώ) ο σχεδιασμός που έγινε από τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο  μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιάννη Γρηγορέα και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Πολιτισμού κ. Γιάννη Ταβουλάρη ήταν τέτοιος ώστε οδήγησε στην επιτυχία του. Σύμφωνα με το πρόγραμμα υπάρχουν ακόμα τρεις εκδηλώσεις για να ρίξει αυλαία το Φεστιβάλ Ηλιούπολης με μία ήδη να είναι sold out. Τελικά η ιδιωτική εταιρία στην οποία παραχωρήθηκε ο χώρος για έναν μήνα έναντι μικρού τιμήματος τα πήγε καλά αφού συγκέντρωσε πολύ κόσμο και διαφήμισε το Φεστιβάλ Ηλιούπολης τόσο όσο ποτέ στο παρελθόν δεν είχε διαφημιστεί. Το όφελος για τους πολλούς και η επιτυχία του εγχειρήματος "κάλυψε" τις δικαιολογημένες και για εμάς αντιδράσεις παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δήμου μας που είχαν θέμα με το χαμηλό τίμημα παραχώρησης του δημοτικού θεάτρου στο Άλσος "Δημήτρης Κιντής".  Τελικά αυτό που θα μείνει είναι πως η διοίκηση του κ. Στάθη Ψυρρόπουλου έκανε καλύτερο Φεστιβάλ Ηλιούπολης από προηγούμενες διοικήσεις! 



  • Όσο απομακρύνονται οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για ανάδειξη νέων προέδρων και μελών Δ.Σ των ΔΗΜ ΤΟ της τόσο και ο δικός μας χρόνος αυξάνει  αφού για εμάς αυτές αποτελούν ορόσημο για την συνέχιση ή μη αυτής εδώ της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν 12 έτη! Έτσι και τους υπόλοιπους μήνες έως το τέλος του έτους θα μας "φάτε στην μάπα" και θα μπούμε ως ιστολόγιο και στο 2025 ενώ από το 2021 είχαμε αποφασίσει πως θα φτάναμε έως και τις δημοτικές κάλπες του 2023! Ανάλογα με το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών ίσως έχετε την "ατυχία" να μας "ανεχτείτε" έως τις δημοτικές κάλπες του 2028! Οι προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη νέων Δ.Σ σε ΔΕΕΠ και ΔΗΜ ΤΟ της ΝΔ έγιναν τον Οκτώβριο του 2021 άρα τον Οκτώβριο του 2024 κλείνουν τρία χρόνια ενώ σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος η θητεία τους κρατάει 2 χρόνια! Η "πονηριά" να τις κάνουν το 2025 ώστε με αυτούς τους προέδρους να πάνε στις εθνικές κάλπες του 2027 μάλλον δεν θα τους βγει σε καλό. 

  • Σε 11 εβδομάδες παίζονται όλα στην Κεντροαριστερά το πρωτοσέλιδο θέμα του πρώτου σε επισκεψιμότητα site στην Ελλάδα. Εάν και δεν μας αφορά ο συγκεκριμένος χώρος βλέπουμε Χάρη Δούκα νέο πρόεδρο στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και επανεκλογή Στέφανου Κασσελάκη στο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ! 


  • Ο συνδημότης μας κ. Δημήτρης Ευαγγέλου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη- Φωτεινή πόλη" επανεκλέχθηκε ως μέλος στο Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με το ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Λιόλιου που απέσπασε ένα 77% δείχνοντας πως ελέγχει και στηρίζετε από την πλειοψηφία των σωματείων ανά την Ελλάδα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και δημιουργική θητεία ενώ θεωρούμε σημαντικό να έχει η πόλη μας εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. 



  • Δημοτικό Συμβούλιο αύριο στις 5 το απόγευμα. 2-3 αναρτήσεις θα τις έχουμε σίγουρα και από αυτό το δημοτικό συμβούλιο που κάποιες "συλλογικότητες" θέλουν να μετατρέψουν σε τσίρκο!
  • Δεν θα σχολιάσουμε φαντασίες που παρουσιάζουν κάποιοι ως "ειδήσεις" , δεν θέλουμε να στεναχωρήσουμε όσους μπορούν να πιστέψουν ακόμα,  και πως η γη είναι επίπεδη! 

  • Αυτά για σήμερα αύριο , δεν θα έχουμε "ειδήσεις σε ένα λεπτό" να πάρει και κανείς άλλος κανένα κλικ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...