Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

12 χρόνια διοίκησαν οι κομμουνιστές τον δήμο μας κ. Ψυρρόπουλε και δεν παρέδωσαν ούτε έναν παιδικό σταθμό! Δεν διοίκησαν τον δήμο μας 10 έτη όπως αναφέρατε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο!

 


Σαφέστατα μικρότερος σε ηλικία ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος δεν θυμάται πως ο κομμουνιστής δήμαρχος Δημήτρης Κιντής διοίκησε τον δήμο μας 12 ολόκληρα χρόνια και δεν παρέδωσε στην διοίκηση Θεόδωρου Γεωργάκη ούτε έναν παιδικό σταθμό! 

Στην τοποθέτησή του μίλησε για 10 έτη θητείας  σε θέση ευθύνης των κομμουνιστών και το ερώτημα του ποτέ δεν απαντήθηκε από τη "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" . Το ερώτημα ήταν πόσους παιδικούς σταθμούς παρέδωσε ο Δημήτρης Κιντής στην επόμενη διοίκηση Γεωργάκη. Η απάντηση για τους πόσους  παιδικούς σταθμούς παρέδωσαν στην 12ετη θητεία τους, είναι ΚΑΝΕΝΑΝ! 

Αυτό ήταν και παραμένει το ενδιαφέρον των κομμουνιστών για τα παιδιά της πόλης μας λέμε εμείς και επειδή οι κομμουνιστές στο δημοτικό συμβούλιο δεν είχαν τι να απαντήσουν στο ερώτημα που άκουσαν όλες και όλοι όσοι παρακολουθούσαν το δημοτικό συμβούλιο  κάλεσαν τον δήμαρχο να σηκώσει τα μανίκια! 

Εάν δεν το αντιλήφθηκαν τα έχει σηκώσει εδώ και 9 μήνες! 

Μπορεί ο δήμαρχος να πιάστηκε αδιάβαστος στα έτη που είχαμε κομμουνιστή δήμαρχο αλλά το ερώτημά του για το πόσους παιδικούς σταθμούς παρέδωσαν θα το κάνουμε βιντεάκι αύριο αφού τέσσερις δεκαετίες τώρα δεν το ακούσαμε από άλλο δήμαρχο. Και δεν το ακούσαμε γιατί προφανέστατα και η ΑΛΗΘΕΙΑ ενοχλεί τους κατά επάγγελμα "επαναστάτες"!  Ενοχλεί επίσης και όσες και όσους  "συνδιοικούν" τον δήμο μας ως συνδικαλιστές εδώ και τέσσερις δεκαετίες! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δείτε το δημοτικό συμβούλιο 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...