Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Όλο το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης ώστε να μην πέφτετε θύματα παραπληροφόρησης και να μπορείτε να σχολιάζετε για όσα ακριβώς ειπώθηκαν σε αυτό και όχι όσα φαντάστηκαν οι κατά επάγγελμα διαστρεβλωτές !

Εάν η ΑΛΗΘΕΙΑ σε προσβάλλει τότε μάντεψε ποιος είναι το πρόβλημα! Αυτό είναι το μοναδικό δικό μας σχόλιο σε όσους εν έτει 2024 συνεχίζουν να υμνούν όσους υπερασπίστηκαν τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ . Ενημερώστε τα ορφανά του Στάλιν της πόλης πως οι "κομμουνιστικοί παράδεισοι" κατέρρευσαν αφού πρώτα καταδίκασαν τους λαούς τους σε ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΠΕΙΝΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!

Ο κεντροαριστερός δήμαρχος της πόλης μας κος Στάθης Ψυρρόπουλος σαφέστατα και δεν είναι αντικομμουνιστής όπως είμαστε  εμείς,  και στο παρακάτω απόσπασμα που συνειδητά αποκρύπτουν οι "Ερυθροί Χμερ"  της πόλης ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δίνει τα αριστερά του διαπιστευτήρια σε όσους ανησύχησαν! Άλλωστε στο πλευρό του προεκλογικά συντάχθηκε ως υποστηρικτής του πρώην δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Δημοκρατική Ενότητα" του αειμνήστου κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή που επί δημαρχίας του έπαιζαν καρεκλιές οι συνεργάτες του με τους δημοτικούς συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης μέσα στα δημοτικά συμβούλια. Η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών πλην ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ και ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ σίγουρα δεν θυμάται θετικά την περίοδο 1978-1990 τώρα εάν κάποιοι που ήρθαν χθες στην πόλη την "αναπολούν" χωρίς καν να την γνωρίζουν δικαίωμά τους!  

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο σε εμάς , αφού οι διαστρεβλωτές της ΑΛΗΘΕΙΑΣ δεν πρόκειται να το παίξουν,  θα συνεχίσουν την κακόγουστη και ανιστόρητη κομμουνιστική  προπαγάνδα τους. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...