Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Στάθης Ψυρρόπουλος: 700.000 ευρώ χρέη στις σχολικές επιτροπές παραλάβαμε από την προηγούμενη διοίκηση!

 


Στα 700.000 ευρώ ήταν τα χρέη που παραλάβαμε στις δύο σχολικές επιτροπές τόνισε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος. 

Μάλιστα υπεραμύνθηκε του κατεβάσματος αφισών της ΚΝΕ με περιεχόμενο που δεν συνάδει με την γαλήνη και την ηρεμία που χρειάζονται τα σχολεία μας για να λειτουργήσουν. 

Με σλόγκαν στα σχολεία θα επικρατήσει ΠΑΝΙΚΟΣ φυσικά και δεν προάγεται η ΠΑΙΔΕΙΑ και μπράβο στη διοίκηση του δήμου μας που απομάκρυνε πανό και αφίσες με τέτοιο περιεχόμενο έξω από σχολείο της πόλης μας. Αφίσες της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος που εκλαμβάνουν τα σχολεία ως χώρους συγκρούσεων και όχι μάθησης. 

Η "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" υπεραμύνθηκε της ΑΛΗΤΕΙΑΣ των αφισών της νεολαίας της ΚΝΕ , κάτι που φυσικά για εμάς είναι αυτονόητο αφού η ανέξοδη κριτική που ασκούν εδώ και χρόνια σε μια σειρά διοικήσεων,  είναι ο κανόνας και όχι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ. 

Οι Σταλινοφασίστες με το 12% που τους δώσατε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές θεωρούν πως μπορούν να "καπελώσουν" μια διοίκηση που δεν ήρθε για να διαχειριστεί τη ΣΟΒΙΕΤΙΑ αλλά για να την αλλάξει και να την μετατρέψει σε σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο. 

Ο πάλαι ποτέ κόκκινος δήμος Ηλιούπολης με τους εκατοντάδες κομμουνιστές εργαζόμενους είναι "προβληματικός" για κάθε διοίκηση που δεν τολμά να κάνει ΡΗΞΕΙΣ με το ΧΘΕΣ,  και όσους δεν θέλουν σε καμία περίπτωση ο δήμος μας να πάει μπροστά. Οι κομμουνιστές με δεξιές τσέπες διαφημίζουν εδώ και 80 χρόνια μια "επανάσταση" κατηγορώντας το καπιταλιστικό σύστημα το οποίο τάχα θέλουν να ανατρέψουν δεν θέλουν να διοικήσουν απλώς να ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ! 

Για τον λόγο αυτό και δεν συνεργάζονται με τα υπόλοιπα κεντροαριστερά κόμματα ενώ υπήρξαν οι καλύτεροι σύμμαχοι της ΝΔ και εξακολουθούν για την ανατροπή της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ κυβέρνησης της περιόδου 2015-2019. 

9 μήνες ο δήμος μας τώρα πάει μπροστά , και αυτό ενοχλεί μία αντιπολίτευση που δεν έχει υλοποιήσιμη πρόταση για κανένα θέμα , απλώς λαϊκίζει , και κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση,  θεωρώντας πως θα έχει μικροπολιτικά οφέλη. 

Μάλλον δεν θα έχει η αντιπολίτευση τέτοια οφέλη.  Τα μηνύματα από την τοπική κοινωνία που δεν λαμβάνουν υπόψη τους,  είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας στηρίζει την νυν διοίκηση και έχει γυρίσει την πλάτη στον λαϊκισμό των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...