Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Στον "κουβά" σύσσωμη η αντιπολίτευση για το θέμα που έθεσε για τον νέο Βρεφονηπιακό σταθμό της οδού Αριστογείτονος!


Ακόμα μια φορά η λαϊκίστική αντιπολίτευση του δήμου Ηλιούπολης πήγε στον "κουβά" αφού ο τάχα παράνομος νέος Βρεφονηπιακός σταθμός της οδού Αριστογείτονος πήρε κανονικά άδεια και έτσι οι ίδιοι που το είχαν θέσει ως θέμα για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο επικαλέστηκαν λόγους διατύπωσης του θέματος για να μην συζητηθεί! Κάτι τελικά που δεν πέτυχαν και έτσι κάποιες δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης αποχώρησαν από το δημοτικό συμβούλιο την ώρα της συζήτησης του θέματος! 

Τι να συζητήσουν δηλαδή πως ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Γιάννης Πούλος τους ξεφτίλισε πετυχαίνοντας σε χρόνο ρεκόρ την αδειοδότηση του νέου βρεφονηπιακού σταθμού; 

Αυτοί περίμεναν να πάρει κάνα δίμηνο η αδειοδότηση του , από υπαλλήλους που θεωρούσαν πως θα μπορούσαν να μπλοκάρουν για αρκετές μέρες  ένα έργο ζωτικής σημασίας για τον δήμο μας , και πως  θα ταλαιπωρούσαν παιδιά και γονείς που φιλοξενεί ήδη ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός. 

Το θέμα φυσικά πλέον δεν ήταν πρόσφορο για ΛΑΪΚΙΣΜΟ  αφού ο βρεφονηπιακός σταθμός είναι πλέον ανοιχτός και λειτουργεί ΝΟΜΙΜΑ , και όσοι πόνταραν πως την νέα διοίκηση θα την κουμαντάρουν ευθυνόφοβοι υπηρεσιακοί , πήγαν τελικώς  στον ΚΟΥΒΑ! 

Ωραίος  ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος ο οποίος τους ξεφτίλισε λέγοντας τους να πάνε σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό ΘΕΜΑ αυτό που οι ίδιοι  είχαν θέσει! Θα έλεγαν τις γνωστές αρλούμπες τους για τάχα επικινδυνότητα του παιδικού σταθμού και ο κόσμος θα γελούσε  μαζί τους αφού παρά την παραπληροφόρηση από τοπικά ΜΜΕ είχε αντιληφθεί πως κανένα θέμα με την ασφάλεια των βρεφών και των παιδιών δεν υπήρχε. 

Ήθελαν απλώς οι κύριοι της αντιπολίτευσης να το βάλουν ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για δεύτερη φορά για να λαϊκίσουν αλλά η αδειοδότηση του σταθμού τους χάλασε το show που θα έκαναν. 

Μαζί σύσσωμη την αντιπολίτευση στον "κουβά" και  μέρος του τοπικού τύπου που έγραφε προφανέστατα ψέματα γνωρίζοντας πολύ καλά πως ο συγκεκριμένος σταθμός είναι πιο ασφαλής από όλους όσους λειτουργούν στο δήμο μας ιδιωτικούς και δημοτικούς! 

Προφανέστατα και η αντιπολίτευση δεν είναι προετοιμασμένη ακόμα  στο να αντιληφθεί ποιο είναι σοβαρό θέμα και αφορά την τοπική μας κοινωνία , άρα εύκολα μπορεί να βγάλει κανείς το συμπέρασμα πως θα μείνουν για χρόνια ακόμα στα έδρανα της αντιπολίτευσης εάν τελικά καταφέρουν να εισέλθουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει από τις δημοτικές εκλογές του 2028,  κάποιοι από αυτούς! 

1-2 δημοτικοί σύμβουλοι  ας απολαύσουν αυτή τους την θητεία,  που θα είναι και η τελευταία τους,  ως δημοτικοί σύμβουλοι! 

Τα γράφαμε και σε κάποιους δημοτικούς σύμβουλους και από την προηγούμενη διοίκηση και από την αντιπολίτευση πως πολιτεύονται λάθος , αλλά ατυχώς δεν μας άκουσαν και έμειναν εκτός! 

Όταν η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" είδε πως τελικά θα συζητηθεί το θέμα του Βρεφονηπιακού Σταθμού της οδούς Αριστογείτονος αποχώρησε! Με άδεια λειτουργίας δεν θα μπορούσαν να λαϊκίσουν! 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ΨΗΦΙΣΕ θετικά στο να συζητηθεί το θέμα,  ενώ το αγαπημένο τους ΑΠΕΧΩ προτίμησαν από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου. 




Απών από την συζήτηση και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης 'Η πόλη που θέλω" κος Γαβριήλ Αραμπατζής ( το συνηθίζει στη νέα του θητεία να μην παρακολουθεί έως το τέλος τα δημοτικά συμβούλια) , αλλά και ο κος Δημήτρης Ευαγγέλου που συνήθως μένει έως το τέλος στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. 

Όσοι παρακολούθησαν το δημοτικό συμβούλιο έβγαλαν τα συμπεράσματά τους εμείς δεχθήκαμε αρκετά μηνύματα συνδημοτών μας που ανήκουν στο χώρο της κεντροδεξιάς που μας καλούσαν να καυτηριάσουμε την στάση της αντιπολίτευσης και αυτό ΚΑΝΑΜΕ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...