Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Στάθης Ψυρρόπουλος: Βοηθάμε όλοι να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή !

 


Η αλλαγή διοίκησης στο δήμο μας και η ανάληψη της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας από τον ίδιο τον δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο έχει φέρει εντυπωσιακά θετικά αποτελέσματα στον τομέα αυτόν. 

Οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας πλην ελαχίστων που  ακολουθούν το ΣΕΔΗ και  τα παράλογα αιτήματα που κατά καιρούς διεκδικεί,  έχουν ήδη  συνειδητοποιήσει μέσα σε 8 μήνες νέας διοίκησης πως μόνο μέσα από την εργασία τους μπορούν να αποδείξουν την χρησιμότητά τους,  και να διατηρήσουν τα προνόμια που έχουν ως δημοτικοί υπάλληλοι. 

Έτσι τελικά αποδεικνύεται στην πράξη πως χρειάζονταν έναν δήμαρχο "πάνω από το κεφάλι τους",  να επιλύει άμεσα τα προβλήματά τους,  για να αποδώσουν και αυτοί  καλύτερα. 

Μπορεί εμείς να έχουμε συγκεκριμένες απόψεις για τον τομέα καθαριότητας , και να θεωρούμε απαράδεκτο εν έτει 2024 να μαζεύουν τα απορρίμματα μιας πόλης υπάλληλοι του δήμου - κράτους και όχι ιδιώτες,  κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα στο να  να μειωθεί και το κόστος αλλά αφού η πόλη "αντέχει" επί δεκαετίες να υπηρετεί αυτό το λανθασμένο μοντέλο  που το ακολουθούν σύμφωνα με όσα ψηφίζουν οι περισσότεροι εμείς πάμε πάσο! 

Άλλωστε για τους πολλούς ( όχι για εμάς) μετράει μόνο το αποτέλεσμα και αυτό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια στον τομέα της καθαριότητας είναι επί διοίκησης Ψυρρόπουλου θετικό. 

Ευελπιστούμε να συνεχίσουν οι εργαζόμενοι την προσπάθεια που καταβάλουν και η διοίκηση να συνεχίσει να βρίσκεται επί ποδός για να μην γυρίσουμε πάλι στα προηγούμενα χάλια. 

Και βέβαια η σχετική ανάρτηση του δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλου για την Σαββατιάτικη παρουσία της υπηρεσίας καθαριότητας στην πόλη , δείχνει και την διαφορά με την παντελής απουσία της τα προηγούμενα χρόνια! 

Με τον νέο κανονισμό για την καθαριότητα καλούνται και οι δημότες να συμβάλλουν ώστε να διατηρηθεί η πόλη μας ΚΑΘΑΡΗ  , και βέβαια η αμηχανία της αντιπολίτευσης του δήμου μας αναμενόμενη αφού βλέπουν τους "αγαπημένους"  τους εργαζόμενους να συνεργάζονται και κυρίως να φέρνουν αποτέλεσμα με μια διοίκηση που οι ίδιοι κάνουν τα πάντα για να την οδηγήσουν στο λάθος δρόμο. 

Δύσκολο να συμβεί αυτό με δήμαρχο τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο,  δεν είναι αφελής,  γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να παραμείνει ένας αποτελεσματικός δήμαρχος. 

Άλλωστε είναι από αυτούς που γύρισαν προεκλογικά κάθε γειτονιά της πόλης για να αφουγκραστούν μια τοπική κοινωνία που επιθυμούσε αλλαγή διοίκησης και πέτυχαν κάτι που πολλοί θεωρούσαν ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ένα χρόνο πριν τις δημοτικές κάλπες του 2023! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...