Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........



  •  Να ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλά στις Σταυρούλες και τους Σταύρους που γιορτάζουν σήμερα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο εμπνευστής αυτού εδώ του ιστολογίου. 


  • Θράσος είναι να επιτίθεσαι στη σημερινή διοίκηση του δήμου μας για ολιγωρία στο θέμα του νέου βρεφονηπιακού σταθμού (οδός Αριστογείτονος)  όταν ως παράταξη  διοίκησες τον δήμο επί 12 συναπτά έτη και δεν παρέδωσες ούτε έναν βρεφονηπιακό σταθμό στον επόμενο δήμαρχο και αναμορφωτή της πόλης μας κ. Θεόδωρο Γεωργάκη! Το γράφουμε με αφορμή άρθρο της πρώην επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" κα Τσατσούλη σε τοπικό site που εμφορείται από κομμουνιστικές απόψεις. 


  • Σταθερά και τολμηρά μπαίνουν όλες εκείνες οι "βάσεις" που θα οδηγήσουν τον δήμο μας στο να πορευτεί ΜΠΡΟΣΤΑ. Όσοι δεν το βλέπουν προφανώς τους λείπει η καρέκλα ή  διακατέχονται από ιδεοληψίες που έβλαψαν την πόλη μας διαχρονικά. 

  • Μετά από χρόνια ο τομέας καθαριότητας του δήμου μας έχει παρουσία και τα Σάββατα ουσιαστική και όχι τυπική που σήμαινε τα παλιότερα έτη μια "βόλτα" στη λαϊκή του Σαββάτου και δρόμο! 

  • Για να φτιάξει όλα τα "κακώς κείμενα" της πόλης μας ο νέος δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος ενδεχομένως να χρειαστεί και τρεις θητείες. Όμως το 2028 θα κριθεί για όσα θα σχεδιάσει και κυρίως θα υλοποιήσει τα πρώτα πέντε χρόνια της θητείας του. Το άγχος ας το έχουν όσοι τον βλέπουν ήδη να κινείται διαφορετικά από όσα είχαμε συνηθίσει αφού δεν φοβάται τις ΡΗΞΕΙΣ δεν θέλει να τα έχει καλά με όλους αλλά να αφήσει έργο στην πόλη μας. 

  • Η Ηλιούπολη αντιμετωπίζει τον Καμπανιακό στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson 




  • Δεν μπορούν να διοικούν οι υπηρεσιακοί παράγοντες τον δήμο εκλέχθηκε διοίκηση με ποσοστό 60% για αυτό ας κάνουν την δουλειά τους και ας μην προφασίζονται το "γράμμα του νόμου" . Εάν θέλουν να είναι χρήσιμοι για την τοπική κοινωνία θα πρέπει αντί να φέρνουν μονίμως  προσκόμματα αλλά  να συμβάλλουν στην επίλυση προβλημάτων που ενίοτε δημιουργεί η δική τους ολιγωρία. Δεν μπορεί ο εκάστοτε δήμαρχος να περιμένει εσαεί τις δικές τους γνωμοδοτήσεις , αφού αυτός θα κριθεί  εάν κάτι καθυστερεί για την πόλη  μας. Αυτός άλλωστε  το 2028 θα έχει  να αντιμετωπίσει απέναντί του, τους συνδημότες μας για όσα δεν έγιναν.  Οι υπηρεσιακοί θα συνεχίσουν να παίρνουν τον μισθό τους και θα αναμένουν την ημέρα συνταξιοδότησής τους. Άμα θεωρούν πως θα "συνταξιοδοτήσουν" πρόωρα και τον νυν δήμαρχο μάλλον έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ! 

  • Αυτά για σήμερα και αύριο τα λέμε πάλι από Δευτέρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...