Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........


  •  Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης μέσω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  διαφημίζει την κατοχύρωση εκτάσεων για το αδηφάγο και εν πολλοίς αναποτελεσματικό Ελληνικό Δημόσιο με μια δικαστική απόφαση όνειδος ύστερα από πιέσεις προς την Ελληνική Δικαιοσύνη κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  Πανηγυρίζουν δηλαδή που έδωσαν "προίκα" στην εκάστοτε κυβέρνηση να πολιτεύεται με τις περιουσίες ιδιωτών δήθεν για το "κοινό" καλό. Οι ίδιοι διαμαρτύρονται για τις εκποιήσεις περιουσιών ιδιωτών για χρέη τους προς το δημόσιο ή τις τράπεζες Οι αυτοδιοικητικοί της πόλης μας συνεχίζουν το ΠΑΡΑΜΥΘΙ τονίζοντας και την δική τους συνεισφορά στο να κερδηθούν για το Ελληνικό Δημόσιο μια σειρά ιδιωτικών εκτάσεων της οικογένειας Νάστου και αποκρύπτουν από όλες και όλους εσάς πως όλες αυτές έχουν μπει ως εγγύηση για το ΜΗ βιώσιμο χρέος της πατρίδας μας και κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να εκποιηθούν σε κάποιον εγχώριο ή ξένο "επενδυτή" πάντα για το "καλό" του κοινωνικού συνόλου. Διαφημίζουν π.χ το Χαλικάκι που εκμεταλλεύονται ιδιωτικά αθλητικά σωματεία δίνοντας ευτελή εκμισθώματα στο δήμο μας και σας αποκρύπτουν το γεγονός πως πολύ γρήγορα η ΕΤΑΔ θα επιδιώξει και θα επιτύχει να παίρνει και αυτή μέρος του μισθώματος αφού είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του βοσκότοπου που κάποιοι ονομάζουν Αθλητικό Κέντρο χωρίς να έχει ποτέ αναγνωριστεί ως τέτοιος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το ΙΚΑ πάλι που διαφημίζουν ανήκει στο Υπουργείο Υγείας για να μπορεί ο Άδωνις και ο εκάστοτε υπουργός να κάνει τα δικά του πειράματα στον χώρο αυτόν και γενικά το δούλεμα πάει σύννεφο από όσους έβλεπαν και βλέπουν "δημοκράτη" έναν κομμουνιστή δήμαρχο και χούντες κυβερνήσεις και διοικήσεις δήμων που εκλέχθηκαν με ισχυρές πλειοψηφίες. 

  • Επειδή στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο προανήγγειλαν θέμα που να αφορά τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ διαβάστε και μια παλιά μας ανάρτηση ( εδώ) και αναμένουμε στο δημοτικό συμβούλιο με αυτό το θέμα και με δεδομένο πως οι δημοτικοί σύμβουλοι θα έχουν ΟΛΕΣ τις εκτάσεις που χαρακτηρίζονται πλέον ως ΔΗΜΟΣΙΕΣ και ανήκουν στην ΕΤΑΔ να τοποθετηθούν στο πως θα αναγκάσουν ένα χρεοκοπημένο κράτος που έχει όλη αυτή την περιουσία ως εγγύηση για τα δισεκατομμύρια που χρωστάει στους ξένους δανειστές μας να την παραχωρήσει στο δήμο μας! Αυτό δεν θα συμβεί αλλά κάποιοι αφού έμαθαν επί 40 χρόνια να δουλεύουν αφελείς για μία ψήφο θα συνεχίσουν αυτό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ καλώντας σας να βγείτε στους δρόμους! Όχι πως βγήκατε και ποτέ , μια χούφτα κομμουνιστών έβγαινε και όλες οι διοικήσεις ακολουθούσαν την συνταγή ρήξης με τον τους κληρονόμους Νάστου ενώ σήμερα δεν κάνουν τίποτα όταν το κράτος που ενίσχυσαν και ενισχύουν με την στάση τους , βγάζει σε πλειστηριασμούς οικίες ιδιωτών για χρέη προς το δημόσιο. Η πόλη έχει νεκροταφείο σήμερα σε έκταση που παραχώρηση ως ΔΩΡΕΑ ο Αλέξιος Νάστος και το τραγικότερο είναι πως όσοι ωφελήθηκαν από τον ίδιο και τους κληρονόμους του σήμερα εμφανίζονται ως οι μεγαλύτεροι επικριτές του! Να θυμίσουμε πως η σημερινή λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα ονομάζονταν Αλέξιου Νάστου και φυσικά για όσους δεν το γνωρίζουν η ονοματοδοσία έγινε με τιμές από δήμαρχο της πόλης μας για τον οποίο τα θετικά σχόλια από σημαντική μερίδα των συνδημοτών μας εξακολουθούν να γίνονται. Καθόλου δεν τους ενδιαφέρει όπως και στην περίπτωση του Δημήτρη Κιντή τι ιδεολογία είχε. Μετά τσαντίζονται κάποιοι όταν τους αποκαλούμε "Κασιδιάρηδες" δικαιολογημένα αφού ουδέποτε έχουν αντιδράσει για τόσα θέματα που έχουμε αναδείξει και δείχνουν έλλειψη δημοκρατικότητας από σημαντική μερίδα των συνδημοτών μας. Και αυτοδιοικητικών αφού ο μόνος που αντέδρασε σε ένα μόνο θέμα από τα δεκάδες που έχουμε αναδείξει είναι ο νυν δήμαρχος Ηλιούπολης αποσύροντας προεκλογικά από το ψηφοδέλτιο της παράταξής του πρόσωπο που είχε κατέβει υποψήφιο με την Ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. 


  • Αυξημένη η επισκεψιμότητα του ιστολογίου μας τον Σεπτέμβριο εάν και οι αναρτήσεις μας είναι σαφέστατα λιγότερες σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Σας ευχαριστούμε για αυτό και υποσχόμαστε πως θα σας αποζημιώσουμε με αποκλειστικά θέματα να μαθαίνετε και εσείς όσα σας αποκρύπτουν ΑΛΗΘΕΙΕΣ είτε από φόβο είτε από άγνοια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...