Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Μετά τον Τσίπρα και τον Κασσελάκη το ΧΑΟΣ - Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - Σε απόσταση ασφαλείας η ΝΔ από το δεύτερο ΠΑ.ΣΟ.Κ!

 

 Αναζητούν επιστροφή Τσίπρα οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Gpo για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Star. 

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και η "καθαίρεση" Κασσελάκη τους οδηγεί σε ακόμα μικρότερα εκλογικά ποσοστά αφού ήδη σύμφωνα με την δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατρακύλησε στο 9,3% !


Το ποσοστό των κομμάτων στα δεξιά της ΝΔ περιορίστηκε στο 14,9% και έως τις κάλπες του 2027 δεν θεωρούμε πως θα αυξηθεί άλλο. Άλλωστε οι παροχές από πλευράς κυβέρνησης θα συνεχιστούν , και οι χιλιάδες διορισμοί που έχουν προγραμματιστεί για το Δημόσιο Τομέα θα συγκρατήσουν τα ποσοστά του κόμματος και την διαφορά από τον δεύτερο σε ασφαλή επίπεδα.  Δεν αποκλείεται με την διάλυση που υπάρχει στα κόμματα της αντιπολίτευσης η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη να εξασφαλίσει στις κάλπες του 2027 και τρίτη τετραετία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...