Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Σταύρος Γεωργάκης: Σε ποιο σημείο βρισκόμαστε σχετικά με το έργο της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης; - Η δική μου πληροφόρηση λέει πως δεν θα γίνει!

Ερώτηση για το που ακριβώς βρίσκεται το θέμα με την δημιουργία της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος κος Σταύρος Γεωργάκης ( Ενωμένοι για την Ηλιούπολη) στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιείται και είναι εν εξελίξει. 

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με καθυστέρηση μισής ώρας και προβλήματα στον ήχο (δεν μπήκε με το δεξί η νέα εταιρία που διαχειρίζεται την αναμετάδοση στις ζωντανές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου) ενώ η παρουσία συνδημοτών μας που παρακολουθούν δια σώζης το δημοτικό συμβούλιο ελπίζουμε να μην το μετατρέψει για ακόμη μια φορά σε μπάχαλο!  

Σύμφωνα με τον κ. Σταύρο Γεωργάκη η σήραγγα Ηλιούπολης δεν πρόκειται να ΓΙΝΕΙ αυτό αποκόμισε ο ίδιος από συνεργασία που είχε σε ΑΝΩΤΑΤΟ κυβερνητικό επίπεδο όπου ζήτησε να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με το συγκεκριμένο φλέγον για την πόλη μας θέμα. 

Επίσης ο κος Σταύρος  Γεωργάκης ρώτησε και πάλι ποιος ξήλωσε την πινακίδα με το ονοματεπώνυμο του αδελφού του δημάρχου κ. Θεόδωρου Γεωργάκη από το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης όπου πάνω  έγραφε πως ο χώρος δημιουργήθηκε επί δημαρχίας του . Ειδάλλως όπως τόνισε ο κος Σταύρος Γεωργάκης θα απευθυνθεί στις αρμόδιες διωκτικές και δικαστικές αρχές έτσι ώστε να εντοπιστεί ο δράστης και να τιμωρηθεί για αυτή την απαράδεκτη από κάθε άποψη ενέργειά του. 

Αναμένουμε τις απαντήσεις της διοίκησης στα καίρια ερωτήματα του κ. Γεωργάκη για να σας τις μεταφέρουμε. Ελπίζουμε να υπάρξει και για την δεύτερη ερώτηση που έχει τεθεί ξανά σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και για ανεξήγητους σε εμάς και στους αναγνώστες μας λόγους η διοίκηση δεν την έχει απαντήσει! Εάν αγνοεί δεν κάνει καλά την δουλειά της , εάν καλύπτει ιδεοληπτικούς η στάση της αυτή θα αποβεί επιζήμια για την ίδια αφού η ΑΛΗΘΕΙΑ θα αποκαλυφθεί. 

Δείτε μερικές πρώτες φωτογραφίες από το σημερινό μας δημοτικό συμβούλιο 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...