Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Αλεξάνδρα Σαγρή: Στηρίζω τον Χάρη Δούκα για πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ


Αγαπώ πολύ την πολιτική, την πολιτική που δίνει νόημα και αξία στη ζωή των πολιτών έλεγα και θα λέω…
Κι όσο και αν υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πρόσωπα ή πολιτικές που απομακρύνουν τον κόσμο από αυτή, τόσο πιστεύω ότι οι ενεργοί πολίτες δεν πρέπει να φεύγουν από αυτή, αλλά να ενεργοποιούνται, να προσπαθούν να αλλάξουν ό,τι δεν τους ταιριάζει, να λένε ότι κι εγώ μπορώ να είμαι μέρος της λύσης.

Έτσι κι εγώ, με αυτές τις σκέψεις πολιτεύτηκα και δεν το μετάνιωσα ποτέ ,ήμουν κι είμαι παντα αισιόδοξη.

Γιατί η πολιτική έχει μέσα της το στοιχείο της αλλαγής, της δημιουργίας, της προσπάθειας για κάτι καλύτερο και άρα πιο αισιόδοξο. 

Το ΠΑΣΟΚ για μένα ήταν ο χώρος που με ενέπνεε από μικρή λόγω του πατέρα μου που το πίστευε και το υπηρέτησε, που τον έβλεπα να αγωνίζεται με αρχές και αξίες μέσα από το χώρο της εκπαίδευσης και της αυτοδιοίκησης.

Ύστερα από αυτή την επιρροή, ακολούθησα έναν σταθερό και πολύ χρήσιμο για μένα πολιτικό δρόμο στον οποίο άντλησα έμπνευση από πολλούς ανθρώπους, με νούμερο 1 για μένα τη Φώφη Γεννηματά.
Πάντα πίστευα ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι αναγκαίο και χρήσιμο, γιατί η ιστορία του και η προσφορά του ξεπερνά τις κρίσεις, τις δυσκολίες και την εκλογική του καθίζηση.

Τώρα επίκειται η εκλογή νέου αρχηγού για το ΠΑΣΟΚ.

Στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις έκανα τις επιλογές μου με γνώμονα τι ήταν το καλύτερο για το χώρο στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή βάση των συνθηκών και των στιγμών,τις οποίες δεν πρέπει να αγνοούμε.
Όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι για μένα όπως και κάθε ένας και καθεμία από μας έχει την αξία του και συνεισφέρει θετικά στην όλη διαδικασία.
Σέβομαι τον καθένα και την καθεμία.
Όλοι κρίθηκαν και κρίνονται κι εύχομαι καλό αγώνα γιατί ο αγώνας είναι συλλογικός και θέλει συμμετοχικότητα, συνεργασία και σεβασμό.

Στη φάση αυτή και σε μια στιγμή κατά την οποία δίνεται στο χώρο μας άλλη μια ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει προς όφελος όχι ημών αλλά των πολιτών, στηρίζω τον Χάρη Δούκα Χάρης Δούκας, επειδή πιστεύω στο πρόσωπο του ως ενός ανθρώπου που έχει υπηρετήσει την εκπαίδευση στο αντικείμενο του με μεγάλη αφοσίωση, ως ενός προσώπου που κατάφερε να δημιουργήσει συγκλίσεις και μια συνένωση δυνάμεων και να πετύχει μια απίθανη ανατροπή στο Δήμο της Αθήνας και ο οποίος έχει καθαρές θέσεις και προτάσεις για το πως μπορεί το ΠΑΣΟΚ να γίνει η ελπίδα της κοινωνίας με πολιτική ανωτερότητα, με καθαρό λόγο και ματιά.

Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία και διάθεση προσφοράς και δημιουργίας.
Θα ήθελα προσωπικά το επόμενο διάστημα να ακούσω περισσότερο απο τους υποψήφιους μια γόνιμη αντιπαράθεση με πολιτικές θέσεις και επιχειρήματα που θα απαντούν σε ανάγκες των πολιτών.
Οποίο κι αν είναι το αποτέλεσμα όλοι και όλες μαζί θα είμαστε,μαζί θα συνεχίσουμε!
Χάρη καλή επιτυχία!

Αλεξάνδρα Σαγρή 
Δασκάλα- Μητέρα- Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος ΠΑ.ΣΟ.Κ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...