Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Στάθης Ψυρρόπουλος: Έπεσαν οι μάσκες της αντιπολίτευσης


Καταψήφισε στο σύνολό της την έναρξη και λειτουργία του νέου παιδικού σταθμού.
Στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, που διενεργήθηκε χθες 9 Σεπτεμβρίου 2024, για την ψήφιση της έκδοσης άδειας λειτουργίας του σταθμού, η αντιπολίτευση την καταψήφισε και με τη στάση της ταυτίστηκε με την οπισθοδρόμηση.
Η νέα Δημοτική Αρχή ψήφισε την έκδοση άδειας και ανταποκρίθηκε σε όλα τα ερωτήματα της αντιπολίτευσης με συνέπεια και υπευθυνότητα, παρά το γεγονός ότι είχε προαποφασιστεί συντονισμένα η καταψήφιση ενός εμβληματικού έργου για την πόλη.

Κάποιοι δεν μπορούν να "χωνέψουν" ότι οι εργασίες που δεν είχαν γίνει σε τέσσερα χρόνια της προηγούμενης διοίκησης έγιναν σε λίγους μήνες από τη σημερινή Δημοτική αρχή.
 
Η νέα Δημοτική Αρχή ανέλαβε να επισπεύσει τις διαδικασίες, να εκδώσει τα σχετικά πιστοποιητικά και να δημιουργήσει τις λειτουργικές υποδομές για ένα 100% ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά.
Προφανώς οι δημοτικές παρατάξεις που καταψήφισαν το άνοιγμα του νέου σταθμού έκλεισαν την πόρτα σε 37 οικογένειες, σε βρέφη και νήπια χωρίς κανένα επιχείρημα. Ο λαός θα τους κρίνει.
Νιώθουμε ως Δημοτική αρχή περήφανοι που είμαστε συνεπείς στις εξαγγελίες μας για λειτουργία του νέου παιδικού σταθμού τον Σεπτέμβριο.
 
Δεν θα αφήσουμε κανέναν να καλύψει με συκοφαντίες ένα τόσο σημαντικό γεγονός για έναν σταθμό-πρότυπο, που φέρει την υπογραφή της σημερινής δημοτικής αρχής και θα εξυπηρετήσει τις οικογένειες της πόλης μας.

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αναγκαιότητα αύξησης του αριθμού των παιδικών σταθμών της πόλης μας, έχουμε έρθει σε συνεννόηση με την περιφέρεια Αττικής και θα εντάξουμε στο νέο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου μας την κατασκευή και νέου βρεφονηπιακού σταθμού.
 
Κοιτάζουμε μπροστά κι αφήνουμε πίσω λογικές του παρελθόντος που στοίχισαν ακριβά στην πόλη μας.

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 




Διαβάστε επίσης: 

Άνοιξε ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός με 100% ασφάλεια (φωτογραφίες)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν σχολιάσαμε συνειδητά όσα συνέβησαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για να μην στεναχωρήσουμε όσους δεν  βλέπουν την μεγάλη εικόνα. Το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού και ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ εξακολουθούν να κοιτάνε  τους τύπους και όχι την ΟΥΣΙΑ. Και η ουσία είναι πως ο δήμος μας προχωρά ΣΤΑΘΕΡΑ - ΤΟΛΜΗΡΑ- ΜΠΡΟΣΤΑ αφήνοντας στο περιθώριο όσους θεωρούν λογικό πως οι ιδεοληψίες τους πρέπει να συνεχίζουν να καταδυναστεύουν την πόλη. Η Ηλιούπολη βρήκε δήμαρχο για τρεις πενταετίες , και αλλάζει επίπεδο σε πείσμα όσων στις κάλπες του 2028 δεν θα βρουν ΟΥΤΕ την ΨΗΦΟ τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...