Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  •  Η απουσία των δύο πρώην αρχηγών της ΝΔ και πρωθυπουργών , από την ομιλία του νυν πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ σίγουρα και δεν πέρασε απαρατήρητη. Το κλίμα και στη ΝΔ δεν είναι καλό , αφού αρκετοί είναι πλέον όσοι πιστεύουν πως το κόμμα πρέπει να κάνει δεξιά στροφή,  κάτι που ο νυν πρωθυπουργός δεν το συζητά καν αφού το θεωρεί λάθος.  Η δική μας άποψη είναι πως όλος ο κόσμος κινείται προς τα ΔΕΞΙΑ άρα  η εμμονή πως οι ΔΕΞΙΟΙ είναι σίγουροι ψηφοφόροι ίσως οδηγήσει στις κάλπες του 2027 το κόμμα της ΝΔ  σε ποσοστό ανάλογο των Ευρωεκλογών και πιο κάτω! Το παρήγορο είναι πως δεν υπάρχει κάτι στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ της ΝΔ,  και το προβληματικό είναι πως στα ΔΕΞΙΑ της ήδη βρίσκεται ένα 15% με προοπτική να γίνει 20%! 

  • Πολλές μετακινήσεις έχουμε μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που δεν κατάφεραν να εκλεγούν και έχουν προσεγγίσει την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" για να εξασφαλίσουν από τώρα θέση για το ψηφοδέλτιό της το 2028! Ανάμεσα τους και αρκετοί κεντροδεξιοί αυτής της πόλης , που στην λογική πάνω από κόμματα και χρώματα έχουν δει ήδη στο πρόσωπο του νυν δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλο , τον ιδανικό δήμαρχο για την πόλη μας! 

  • Σωστή κατά εμάς η ανάρτηση του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου για την ΛΑΘΟΣ ημερομηνία που επέλεξαν οι Κρήτες  Ηλιούπολης για να κάνουν το γλέντι τους! Θεωρούμε πως η ημερομηνία θα πρέπει να αλλάξει , αλλά υπεύθυνα για αυτή την αλλαγή είναι τα μέλη του Δ.Σ του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας,  που υπέπεσε σε σοβαρό ατόπημα! 

  • Οι παροχές του πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ δείχνουν πως το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών έχει θορυβήσει το Μαξίμου!

  • ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ σε άνοδο σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις με την κα Αφροδίτη Λατινοπούλου να δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον του κόμματός της,  και να μιλάει ακόμα και για διψήφιο ποσοστό στις κάλπες του 2027! Με τις ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό και με δεδομένο πως πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν καμία ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ αλλά ψηφίζουν με βάση το ατομικό τους συμφέρον , όσοι από τα "γαλάζια παιδιά"  μείνουν μακριά από θέσεις ευθύνης ίσως δουν ΦΩΣ στο ψηφοδέλτιο της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές , που όλα δείχνουν πως θα γίνουν το 2027 και όχι νωρίτερα. 
  • Έως και το 2033 ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν θα μπορεί να πολιτευθεί. Τώρα τι σανό ταϊζουν κάποιοι που σας έλεγαν πως οσονούπω θα είναι και εκτός φυλακής δεν γνωρίζουμε. Ακόμα και εάν βγει έως το 2033 δεν θα έχει δικαίωμα να είναι ο ίδιος υποψήφιος για πρωθυπουργός άρα όσοι περιμένουν τον Λιάκο να τους "σώσει" θα περιμένουν ακόμα μερικά χρονάκια! 

  • Αυτά για σήμερα και αύριο τα λέμε από Τρίτη και πάλι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...