Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Στάθης Ψυρρόπουλος: 10.000.0000 ευρώ θα δίνατε για τον οδοφωτισμό και έρχεστε εδώ σήμερα να μας μιλάτε για 5000 ευρώ ή 10.000 ευρώ!

Διένεξη μεταξύ του νυν δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλου και του πρώην Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστα Σεφτελή με θέμα τις απευθείας αναθέσεις. 

Απευθείας αναθέσεις που συνεχίζονται και θα συνεχίζονται όσο οι διοικήσεις θέλουν να γίνουν οι εργασίες στην ώρα τους και όχι στη λήξη της θητείας τους. 

Ο καβγάς αυτός μεταξύ των παρατάξεων "Πρώτα η Ηλιούπολη" και "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" θα συνεχιστεί και θα εντείνεται όσο προχωράμε προς τις δημοτικές κάλπες του 2028. 

Άλλωστε αυτές οι δύο παρατάξεις θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο και των δημοτικών εκλογών του 2028 αφού αυτές έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν στρατούς ολόκληρους υπερασπιστών με τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης να περιορίζονται στο ρόλο του κομπάρσου. 

Κουβαλώντας στο δημοτικό συμβούλιο τάχα ενεργούς πολίτες που ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης το μόνο που θα καταφέρνει η αντιπολίτευση είναι να βλέπουν όσοι παρακολουθούν τα δημοτικά συμβούλια ή ενημερώνονται από εμάς,  ποιοι καλούνται εκεί μέσα, για  να κουνήσουν το δάχτυλο στον νυν δήμαρχο. 

Με τέτοιους που κουβαλάτε στο τέλος θα ψηφίσουμε ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟ ακόμα και εμείς μόνο και μόνο για τον λίγο χρόνο που τους δίνει η πρόεδρος κα Κορμά  σε κάθε "ενεργό" συνδημότη μας να αναπτύξει  την γκρίνια του,  χωρίς ΠΟΤΕ να ακούσουμε κάποια πρόταση για όσα καταγγέλλουν! 

Δεν γίνεται να φτιαχτούν όλα,  ιδίως από μια δημοτική αρχή που με το ζόρι εξασφαλίζει τα χρήματα των υπαλλήλων της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ! 

Έργα και ΣΟΒΙΕΤΙΑ με πάνω από 700 υπαλλήλους δεν γίνεται . Δώστε μια σειρά δομών  σε ιδιώτη ώστε να μειωθούν τα ανελαστικά όπως αποκαλούν έξοδα για τις μισθοδοσίες υπαλλήλων και έτσι να γίνουν έργα ανάπτυξης για την πόλη μας! 

Το να κουβαλιούνται κομμουνιστές μέσα στα δημοτικά συμβούλια και να μας λένε ανεδαφικές προτάσεις είναι χάσιμο χρόνου για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν και να μάθουν το σχέδιο και τις δράσεις της διοίκησης για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης και όχι να ακούσουν τις ιδεοληψίες όσων θεωρούν πως τα "παραμάγαζά" τους μπορούν να ασκήσουν πολιτική και κυρίως να επιβάλλουν στη διοίκηση του 60% αποφάσεις που εάν ληφθούν θα μας οδηγήσουν στα χάλια που παρέδωσαν οι προηγούμενοι! Η συνάντηση του δημάρχου με ιδεοληπτικούς είναι απλώς χάσιμο χρόνου για τον ίδιο και ζημιά για όλες και όλους εμάς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...