Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Δεν τους "σώζει" το ΣΕΔΗ και τα 5 κομμουνιστικά σωματεία και συλλογικότητες του ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ η διοίκηση κάνει έργο και αυτό μπορούν να το αντιληφθούν οι πολλοί!


 Ένας από τους κυριότερους λόγους που έχασε τις δημοτικές εκλογές του 2023 η προηγούμενη διοίκηση πέρα από το γεγονός πως δεν είχε ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ , ήταν πως εκθείαζε δράσεις με ΜΗΔΑΜΙΝΗ απήχηση στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας. 

Όλες και όλοι θυμόμαστε πως συνδιοργάνωνε και πετούσε τα λεφτά του δήμου σε εκδηλώσεις τις οποίες παρακολουθούσαν μόνο ιδεοληπτικοί ή δημότες χαμηλής νοημοσύνης. 

Έτσι πορεύτηκε η διοίκηση Χατζηδάκη. Έχοντας τους υπαλλήλους του δήμου να καθυβρίζουν όποιον ασκούσε καλόπιστη κριτική ακόμα και Αντιδημάρχους της , για τα κακώς κείμενα.  Στο πλευρό της απελθούσας διοίκησης Χατζηδάκη το ΣΕΔΗ που στην ουσία ασκούσε διοίκηση στον δήμο μας. Έτσι λογικά ο δήμος βούλιαξε οικονομικά η πόλη αφέθηκε στο να βρωμάει και νέο οδοφωτισμό ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ αφού ακόμα και μέσα από τη διοίκηση υπήρξαν αντιδράσεις για τις προτάσεις που έφερε στο δημοτικό συμβούλιο. 

Να θυμηθούμε ακόμα πως και στο θέμα του Νεκροταφείου υπήρχε Αντιδήμαρχος που έλεγε τα δικά του και τόσες και τόσες άλλες διαφοροποιήσεις που οδήγησαν τελικά στην αποχώρηση μιας συνεργαζόμενης δημοτικής παράταξης που έδωσε και το ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ χτύπημα σε μια διοίκηση που ουδείς πλέον θυμάται! 

Έχοντας μάθει η νέα διοίκηση από τα λάθη της προηγούμενης , 9 μήνες τώρα επιχειρεί ΡΗΞΗ με όσους ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ στο δήμο μας , και έως σήμερα τα αποτελέσματα είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ! 




Οι ίδιοι υπάλληλοι καθαριότητας που είχαν ως κύρια ασχολία τους το να υβρίζουν εμάς στο διαδίκτυο κατανόησαν πως ο μόνος τρόπος για να διατηρηθεί η δομή της καθαριότητας σε κρατικό- δημοτικό έλεγχο είναι και παραμένει να είναι αποτελεσματική. 

Οι ανεδαφικές διεκδικήσεις του ΣΕΔΗ για προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού την στιγμή που τα οικονομικά του δήμου μας είναι σε οικτρή κατάσταση δεν ενθουσιάζουν παρά μόνο μια χούφτα ιδεοληπτικών κομμουνιστών ενώ πλέον η πλειοψηφία των εργαζομένων του δήμου μας ( κάτι που θα φανεί και στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ στο ΣΕΔΗ) έχει αντιληφθεί πως η νυν διοίκηση ενδιαφέρεται περισσότερο από τους τάχα εργατοπατέρες για την διατήρηση των θέσεων εργασίας τους. 

Έτσι μένει μια αντιπολίτευση που βλέπει την πόλη μας πιο ΚΑΘΑΡΗ και οσονούπω πιο ΦΩΤΕΙΝΗ ( σύντομα θα έρθει στο δημοτικό συμβούλιο η ολοκληρωμένη πρόταση για τον νέο οδοφωτισμό) η οποία στην αδυναμία της να προτάξει αντιπολιτευτικό λόγο με προτάσεις που θα περιλαμβάνουν εφικτές λύσεις για τα γνωστά προβλήματα καταφεύγει όλο και περισσότερο στο λαϊκισμό. 

Ατυχώς για αυτήν πλέον ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ και ιδίως σε μια πόλη που έχει πληρώσει βαρύτατο τίμημα όταν την δεκαετία του 1980 παρέδωσε με την ΨΗΦΟ της , το τιμόνι της πόλης σε όσους είχαν και δυστυχώς εξακολουθούν να έχουν έως σήμερα ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ! 




Η νέα γενιά που προχωράει ΣΤΑΘΕΡΑ - ΤΟΛΜΗΡΑ και ΜΠΡΟΣΤΆ φυσικά και δεν επιθυμεί την πόλη μας να διοικείται από ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ και έτσι με χαρακτηριστική ευκολία και χωρίς να προσβάλλει ο νυν δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος καταδεικνύει μέσα στα δημοτικά συμβούλια την "γύμνια" υλοποιήσιμων προτάσεων από τις παρατάξεις της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που μπορεί να είναι καλές στο να ΦΩΝΑΖΟΥΝ αλλά αποτυγχάνουν πάντα όταν διοικούν!

Η κεντροδεξιά της πόλης όσοι δεν πήγε από τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2023 να ψηφίσει Ψυρρόπουλο ( όπως εμείς ) βλέπει πως η νέα διοίκηση έχει και την διάθεση αλλά και την εργατικότητα να ασχοληθεί με όλα τα καυτά θέματα που δεν άγγιζαν οι ιδεοληπτικοί συνεργάτες του τέως δημάρχου κ. Χατζηδάκη. 




Σε κάθε ΓΕΙΤΟΝΙΑ υπάρχει η παρουσία όχι μόνο του δημάρχου της πόλης μας κ. Ψυρρόπουλου αλλά και των συνεργατών του οι οποίοι σπαταλούν ώρες ατελείωτες και απαντούν σε όσους δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα 9 μήνες μετά δεν βλέπουν την μεγάλη εικόνα αλλά γκρινιάζουν για πράγματα που φυσικά και δεν μπορεί να λύσει μια διοίκηση λίγων μηνών. 

Εάν αύριο γίνονταν δημοτικές εκλογές η παράταξη του νυν δημάρχου εύκολα θα αποσπούσε ένα 30% και με την σημερινή εικόνα ο δεύτερος κ. Χατζηδάκης με ιδιαίτερη δυσκολία θα υπερέβαινε το 20% . 




Για τους υπόλοιπους δεν θέλουμε καν να αναφερθούμε αφού καμία τύχη δεν έχουν να περάσουν στο δεύτερο γύρο έτσι όπως όλοι αντιλαμβάνεστε η ΝΙΚΗ Ψυρρόπουλου θα ήταν ΔΕΔΟΜΕΝΗ. 

Το γεγονός πως δεν υπάρχει ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗ κάτι που εμείς γράφουμε τώρα που ακόμα είναι ΝΩΡΙΣ,  δεν είναι καλό για την πόλη. Όπως και στην κεντρική πολιτική σκηνή δεν είναι καλό που δεν υπάρχει αξιόπιστη ενναλακτική διακυβέρνησης. 




Εάν δεν τα πάει καλά η νυν διοίκηση τα σημερινά δεδομένα είναι πως επιστρέφουν οι προηγούμενοι αυτούς που τέσσερα χρόνια κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα στρατό "ψεκασμένων" και που αλληλοσκοτώνονταν αναμεταξύ τους για καρέκλες. Αυτών που δεν αντελήφθησαν επί τέσσερα χρόνια την ανεπάρκεια υπηρεσιακών παραγόντων , αυτών που έβγαζαν ανακοινώσεις υποστήριξης για τύπους που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν μια ΧΟΥΝΤΑ από μια νόμιμα εκλεγμένη δημοκρατική κυβέρνηση. 

Ανεξάρτητα με τις πολιτικές εξελίξεις σε κεντρικό επίπεδο ( αλλαγές ή μη αρχηγών σε ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ) στον δήμο μας η ισχυρή πολιτική παρουσία του Στάθη Ψυρρόπουλου είναι κάτι δεδομένο όσο και εάν προσπαθούν να τον απαξιώσουν όσοι δεν είναι σε θέση να τον αντιμετωπίσουν με λογικά επιχειρήματα στα δημοτικά συμβούλια που εμείς αδιαλείπτως παρακολουθούμε τα τελευταία 12 χρόνια. 


Στην παράσταση για δύο που στήνεται κάθε φορά ανάμεσα στον Ψυρρόπουλο και τον Χατζηδάκη περισσότερα εισιτήρια "κόβει" ο πρώτος,  και έτσι όσοι ενδιαφέρονται για αλλαγή δημάρχου( σε καμία περίπτωση εμείς) θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα , για ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ενναλακτική που να "πουλάει". 

Με Παπαδάτους , Μπουγάδες και λοιπούς ο κος Ψυρρόπουλος παίρνοντας ΨΗΦΟΥΣ από ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα παραμείνει δήμαρχος για πολλές θητείες ακόμα , όσο όλοι οι άλλοι  δεν κατανοούν πως χωρίς χρήματα δεν μπορούν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του δήμου μας και αντί για λύση στο πρόβλημα προτείνουν ΜΟΝΙΜΕΣ προσλήψεις προσωπικού που βέβαια καμία δυνατότητα δεν υπάρχει στο να γίνουν.  Εάν υπήρχε αυτή η δυνατότητα  ήδη θα είχε γεμίσει ο δήμος μας με υπαλλήλους που στήριξαν την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου , και που εξακολουθούν και πιστεύουν πως το νέο είναι σαφέστατα καλύτερο από το παλιό. 

Γιατί η "τύχη" Ψυρρόπουλου ή η ικανότητα του,  ήταν πως επέλεξε συνεργάτες που εργάζονται και δημιουργούν πράγματα σε αντίθεση με τον συμφερτό ιδεοληπτικών  της προηγούμενης διοίκησης που είχαν το δημαρχείο για να αράζουν και να "σχεδιάζουν"  επαναστάσεις! Το μόνο που πέτυχαν ήταν να παραδώσουν μια πόλη χειρότερη από αυτή που παρέλαβαν και να χάσουμε όλες και όλοι εμείς τέσσερα ολόκληρα χρόνια όπου ο δήμος μας έμεινε "καθηλωμένος" αφού διοικούνταν από ιδεοληπτικούς,  εχθρούς κάθε ανάπτυξης! 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...