Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α "Ορίζοντες"- Ποιοι έδωσαν το παρών!

 


Ο ετήσιος αγιασμός για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς, τελέσθηκε σήμερα 16 Σεπτεμβρίου, στον προαύλιο χώρο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «Ορίζοντες» .
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο κος Ζώμπος Κωνσταντίνος, Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, ο κος @Θεοδωρόπουλος Χρήστος, Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα, ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης, η κα Μαρία Ανδρούτσου • πρ. Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Αττικής, η κα Kyriaki Mari, Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Ηλιούπολης, ο κος Κάρολος Ιταλός, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, του Δήμου Ηλιούπολης, η κα Γεωργία Χαρά Γκούβα, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ηλιούπολης, σε Θέματα Ατόμων με Αναπηρία, ο κος Axilleas Adamantiadis, εκπρόσωπος των Συνεργασιών Πόλεων του Δήμου Ηλιούπολης και ο κος Δημήτρης Στεφανίδης, Πρόεδρος Του Σωματείου Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ " Παναγία Ευαγγελίστρια".
 
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού μας καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ μετέφεραν το μήνυμα πως για μια ακόμη χρονιά, ο Φορέας μας θα συνεχίσει να υπηρετεί πιστά το έργο του, στοχεύοντας στην εξέλιξη και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του, προς όφελος των Ατόμων με Αναπηρία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...