Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Γιώργος Καλαϊτζίδης: Πάνω από 100 άτομα έστειλαν μήνυμα στην πλατφόρμα για συμμετοχή στην ομάδα εθελοντών δασοπυροσβεστών του Ρουβίκωνα!


Πάνω από 100 άτομα έστειλαν στην πλατφόρμα που κοινοποιήσαμε για συμμετοχή στην ομάδα εθελοντών δασοπυροσβεστών του Ρουβίκωνα!
Αφού την κλείσαμε συνέχισαν να μας στέλνουν στην σελίδα του Facebook οπότε αποφασίσαμε να την ανοίξουμε πάλι και να την κρατήσουμε διαρκώς ανοικτή!

Πάμε για πολύ δυνατές καταστάσεις
Η πλατφόρμα στο πρώτο σχόλιο.
Εδώ η ανακοίνωση της οργάνωσης 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους, πάνω από εκατό ανθρώπους που έως τώρα αναταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας πριν λίγες μέρες, για μαζικοποίηση της ομάδας εθελοντών δασοπυροσβεστών του Ρουβίκωνα. Μια συμμετοχή που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας.
 
Η κοινωνική βάση συνειδητοποιεί, όλο και περισσότερο, ότι δεν έχει τίποτα να περιμένει από την εξουσία και στο επίπεδο της δημόσιας προστασίας από φυσικές καταστροφές. Συνειδητοποιεί πως, όλο και περισσότερο, θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να ανακαταλάβουμε συλλογικές ευθύνες, αλλιώς οι συνέπειες είναι δραματικές.

Οι επαφές με τον κόσμο που εκδήλωσε ενδιαφέρον έχουν ξεκινήσει, έπονται προτάσεις που αντιστοιχούν στις νέες δυνατότητες και σκοπεύουμε να «τρέξουμε» το ζήτημα της δασοπυρόσβεσης όχι μόνο «επί του πεδίου» κάθε καλοκαίρι, αλλά και στο επίπεδο των διεκδικήσεων όσο και σε αυτό της πρόληψης.

Μετά από αυτή την ανταπόκριση αποφασίσαμε η πλατφόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος να παραμείνει διαρκώς ανοιχτή. Και συνεχίζουμε να καλούμε όσους/ες ενδιαφέρονται να πυκνώσουν τις τάξεις μας και για να σώσουμε ότι σώζεται αλλά και για να αρχίσουμε επιτέλους να συζητάμε για το πως θα γεννηθεί ό,τι πρέπει να γεννηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...