Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Εντάξει πως ήταν Ρωσοτσολιάδες το ξέραμε αλλά πως θα προσπαθούσαν να παραποιήσουν την Ιστορία της πόλης με ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΗ ΨΕΜΑΤΑ δεν το φανταζόμασταν ΠΟΤΕ - Εκτός και κάνουν χαβαλέ όπως στο ραδιόφωνο !


Κανένας κρατικός παιδικός σταθμός δεν υπήρχε στην πόλη μας τα 12 έτη δημαρχίας Κιντή και φυσικά η "είδηση" αποτελεί ένα  ακόμα χονδροειδέστατο ΨΕΜΑ των κομμουνιστών μέσω του ανυπόληπτου site τους.  Τις ανάγκες των συνδημοτών μας δεν κάλυπταν οι 10 παιδικοί σταθμοί που ουδέποτε υπήρξαν έως και το 1990 στην πόλη μας,  και το 1993 το μόνο που άλλαξε είναι πως δόθηκε η δυνατότητα στους δήμους να εκδίδουν τις άδειες των παιδικών τους σταθμών κάτι που παλιότερα  γίνονταν από άλλες υπηρεσίες του κράτους. 

Οι προϋποθέσεις για την έκδοση αυτών έχουν αλλάξει πάνω από 10 φορές και με βάσει  τα όσα διαδραματίστηκαν τις  τελευταίες μέρες στην πόλη μας,  ίσως θα πρέπει η αρμοδιότητα αυτή να αφαιρεθεί εκ νέου  από την τοπική αυτοδιοίκηση,  αφού οι κωλυσιεργίες υπαλλήλων που δεν ξέρουν να ερμηνεύουν ούτε τη σχετική νομοθεσία , οδηγούν σε παρατράγουδα! 

Στην Ηλιούπολη σε αντίθεση με άλλους όμορους δήμους μας π.χ Γλυφάδα δεν λειτούργησε επί δημαρχίας Δημήτρη  Κιντή κανένας παιδικός σταθμός και φυσικά οι ανάγκες των δημοτών μας δεν καλύπτονταν όπως αναφέρει ο γελωτοποιός αρθρογράφος μιας ιστοσελίδας που θα μπορούσε επάξια με τη σημερινή της ανάρτηση να μπει στο ρεκόρ Γκίνες αφού ακόμα και με μια απλή αναζήτηση στο google κάθε  νοήμων πολίτης μπορεί να αντιληφθεί την ΨΕΥΤΙΚΗ είδηση! 

Για να απαντήσουμε και στα υπόλοιπα , εάν και οι κομμουνιστές δεν τα αγνοούν , αλλά ηθελημένα τα παραποιούν. 

Ο δήμος μας φυσικά και ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ τις κτιριακές ανάγκες για τις δομές του και για τον λόγο αυτόν ενοικιάζει δεκάδες κτίρια για να φιλοξενήσει αυτές. Ενώ τα ελάχιστα που κατοχύρωσε ο δήμος μας από την ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ τα οφείλει σε μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ που ποδηγετώντας την Ελληνική Δικαιοσύνη και ενώ είχαν πουληθεί ήδη χιλιάδες στέμματα γης από τον Αλέξιο Νάστο και τους κληρονόμους του έδωσε τα υπόλοιπα στο Ελληνικό Δημόσιο για να καταλήξουν ως ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ την περίοδο των Μνημονίων στην ΕΤΑΔ ως εγγύηση των δανειστών μας για τα δισ ευρώ που μας πρόσφεραν για να μην χρεοκοπήσουμε και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ως χώρα , γιατί ΗΘΙΚΑ αυτό ήδη είχε συμβεί! 

Όλες και όλοι γνώριζαν πως για δεκαετίες ζούσαμε πάνω από τις οικονομικές μας δυνάμεις αλλά άπαντες ή οι περισσότεροι βολεύονταν με μια κατάσταση που θα ήταν αδύνατον να συνεχιστεί εσαεί. 

Το ό,τι δεν απάντησε κανένας από τους 35 δημοτικούς συμβούλους στα όσα ορθώς διατύπωσε σήμερα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος προφανέστατα και δεν δηλώνει την άγνοια τους για την Ιστορία της πόλης μας,  αλλά τον ελάχιστο  σεβασμό τους στην νοημοσύνη  όσων  παρακολουθούν τα δημοτικά συμβούλια , γεννήθηκαν εδώ , και δεν αρέσκονται στο να ταΐζονται με κομμουνιστικό σανό! 

Και βέβαια εάν η ΑΛΗΘΕΙΑ σε προσβάλλει τότε μάντεψε ποιος είναι το πρόβλημα! 

Το ό,τι η "είδηση" έγινε ποστάρισμα από "συνήθη ύποπτο" σε  μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σημείο αναφοράς την πόλη μας ,προφανέστατα και την έκανε γνωστή σε εμάς,  που συμφωνούμε πως τελικά δεν ξέραμε ΤΙΠΟΤΑ από όσα μπορούν να σου πλασάρουν οι "παλιάτσοι της προπαγάνδας" ως τάχα είδηση σε αυτή την πόλη! 

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" του Δημήτρη Κιντή έκανε και ένα πολύ μεγάλο καλό σε αυτή την πόλη  αφού δημιούργησε μια "μαγιά" νέων ανθρώπων  που ανδρώθηκε ξέροντας τι πρέπει να αποφύγει η πόλη μας στο μέλλον. Και αυτό δεν είναι άλλο από το να ΜΗ  δοθεί και πάλι η δυνατότητα σε ιδεοληπτικούς  και δη σταλινικούς  να έρθουν σε θέσεις ευθύνης!  

Η πόλη δεν κινδυνεύει να πέσει σε τέτοια χέρια σήμερα,  αλλά ίσως ήρθε ο καιρός να βγει και από την στασιμότητα που την καταδίκασαν όσοι δεν τολμούσαν μέσα στα δημοτικά συμβούλια να πουν αλήθειες , φοβούμενοι τους "Ιεροεξεταστές" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! 

Γιατί για δεκαετίες ολόκληρες ακόμα και όταν η απήχησή τους στην τοπική κοινωνία μίκραινε εξακολουθούσαν και είχαν προνομιακή θέση στους ιδιοκτήτες των τοπικών ΜΜΕ,  και όχι μόνο. 

Οι καιροί όμως  άλλαξαν ...... Times have changed

Ίσως είναι ο τίτλος για την επόμενη διαδικτυακή μας προσπάθεια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...