Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  • Η δολοφονία Νασράλα από το Ισραήλ δεν είναι μόνο μια ΝΙΚΗ δική του κατά της τρομοκρατίας, αλλά όλου του δυτικού κόσμου. Το κράτος του Ισραήλ υπερασπίζεται εδώ και δεκαετίες την εδαφική του ακεραιότητα έναντι όσων την επιβουλεύονται ,  και είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πηγή σταθερότητας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Το μόνο κράτος με το οποίο η Δύση μπορεί να συνεργαστεί σε θέματα προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,  το μοναδικό δημοκρατικό κράτος της περιοχής! Επομένως ο ΘΡΗΝΟΣ και η ΟΡΓΗ  των εδώ Ρωσοναζί και Ισλαμοφασιστών για την δολοφονία του Νασράλα καταδεικνύει το γεγονός της απέχθειας τους προς στον δυτικό μας πολιτισμό,  που απειλείται από ακραίους ισλαμοφασίστες,  όπως ο δολοφονείς ηγέτης της Χεσμπολάχ  και οι ομοίοι του. 

  • Μια σειρά πολιτικών προσώπων είχαν κατά καιρούς τις ίδιες ιδεοληψίες με τον Ιωάννη Καποδίστρια. Άρα πληθώρα οι επιλογές για όσους τον θεωρούν σημαντικό πρόσωπο που τάχα η Ιστορία δεν δικαίωσε! Μια χαρά τον δικαίωσε και έχει πετύχει στην Ελλάδα που χρόνια τώρα έχει περάσει στη σφαίρα επιρροής της Δύσης να του στήνουν ανδριάντες! Ο Ιωάννης Καποδίστριας που θεωρούσε πως η Ελλάδα παρά την βοήθεια των δυτικών συμμάχων της δεν ήταν έτοιμη να ξεκινήσει την επανάσταση του 1821 βρέθηκε να είναι ο πρώτος Κυβερνήτης του πρώτου Ελληνικού Κράτους που προέκυψε μετά από αυτήν! Και παρόλο που η χώρα μας βρέθηκε χάρη στους αγώνες κάποιων στη σωστή πλευρά της Ιστορίας εν έτει 2024 κάποιοι εξακολουθούν και τιμούν έναν "ηγέτη" που μας ήθελε παρακολούθημα της ΒΑΡΒΑΡΗΣ Ανατολής! Η επικράτηση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ιδεολογίας για δεκαετίες στη χώρα μας και η κυριαρχία της στους καθηγητές των Ελληνικών Πανεπιστημίων κατάφερε και δημιούργησε μια σειρά ΜΥΘΩΝ για τον Εθνικό Κυβερνήτη που κυβέρνησε δικτατορικά την πατρίδα μας από τις 26 Ιανουαρίου του 1928 έως τις 27 Σεπτεμβρίου του 1831.  Ο πρώην υπουργός εξωτερικών της τσαρικής Ρωσίας βρέθηκε κυβερνήτης της Ελλάδος και φανταστείτε εάν σήμερα ένα πρώην υπουργός δυτικού κράτους βρεθεί πρωθυπουργός στην πατρίδα μας τι θα συνέβαινε! Εμείς συμφωνούμε με όσα έγραψε για αυτό ο συμπατριώτης μας Γιάννης Κορδάτος που τον είχε αποκαλέσει "τυφλό όργανο των Ρώσων" αφού τέτοιος ήταν! Άρα από εμάς άστοχη και προβληματική η συνδιοργάνωση με αριστερό σωματείο η σημερινή εκδήλωση που όπως είναι φυσικό θα δυσαρεστήσει μια σειρά κεντροδεξιών της πόλης μας,  πλην κάποιων αθεράπευτα Ρωσοναζί! 

  • Σημαντική επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ η εξάρθρωση συμμορίας που "ρήμαζε" σπίτια και στον δήμο μας που σε συνδυασμό με άλλες συλλήψεις ποινικών που αφορούν την πόλη μας,  δίνει το στίγμα της αταλάντευτης προσήλωσης της νυν κυβέρνησης Μητσοτάκη στην πάταξη της εγκληματικότητας. 


  • Δεν τα καταφέρνει καλά η ποδοσφαιρική Ηλιούπολη με την νέα της ηγεσία κάτι που "χαμηλώνει" τις προσδοκίες μας για απλή παραμονή της ομάδας μας στην Super League 2. Δεν είναι και μικρό πράγμα βέβαια η συμμετοχή της σε επαγγελματική κατηγορία. Άλλωστε δυστυχώς μια χούφτα φιλάθλων την ακολουθούν μη γεμίζοντας το γήπεδο της πόλης μας που για εμάς θα έπρεπε να είναι γεμάτο σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση. Για να συμβεί αυτό θέλει περισσότερη προσπάθεια από όλες και όλους μας. Πλην των οργανωμένων οπαδών όλες και όλοι οι άλλοι παίρνουμε ΜΗΔΕΝ μη ημών  εξαιρουμένων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...