Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Έρχεται έως το τέλος του χρόνου στο δημοτικό μας συμβούλιο η ολοκληρωμένη πρόταση της διοίκησης για τον νέο οδοφωτισμό της πόλης μας. Η προεργασία έχει γίνει , ενέργειες για να εξασφαλιστεί η απαραίτητη χρηματοδότηση βαίνουν καλώς και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο διεθνή διαγωνισμό για να μάθουμε ποια ιδιωτική εταιρία θα αναλάβει το έργο γράφονται με πολύ προσοχή από τους υπευθύνους έτσι ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. 

  • Δεν ακούμε κάτι για το θέμα με την ίδρυση Αναπτυξιακής Εταιρίας από τον δήμο μας και ανησυχούμε μήπως και αυτή η σημαντική πρωτοβουλία της νέας διοίκησης που θα έλυνε οριστικά μια σειρά προβλημάτων μας παραπεμφθεί στις Ελληνικές καλένδες! 

  • Όσα ογκώδη ανεβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης μας από συνδημότες μας μαζεύονται άμεσα από τις υπηρεσίες του δήμου και ιδιώτες- εργολάβους που έχουν επιφορτιστεί με αυτή την εργασία. Η νέα διοίκηση δηλαδή πράττει το αυτονόητο που δεν βλέπαμε επί προηγούμενης και έτσι τελικά έχουν και θετικό αντίκτυπο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σημείο αναφοράς την πόλη μας όταν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι τα παρακολουθούν και δίνουν τις κατάλληλες εντολές ώστε η δουλειά να γίνει! 

  • Μια σειρά νέων Αντιδημάρχων και σε πείρα αλλά  και σε ηλικία επιδεικνύουν αξιοζήλευτη εργατικότητα .Δεν θα γράψουμε τα ονόματά τους μην τους "ματιάσουμε",  αλλά δεν είμαστε από αυτούς που δεν θα τα αναφέρουμε προεκλογικά , όταν οι ίδιοι θα έχουν ανάγκη τις ψήφους των συνδημοτών μας για την επανεκλογή τους στο δημοτικό συμβούλιο! 

  •  Προέχει η ασφάλεια των πολιτών και όχι η "οικολογία" αυτό είναι το σαφές μήνυμα της κυβέρνησης που έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία όσον αφορά το θέμα της ασφάλειας των πολιτών σοβαρές περιπτώσεις φυσικών καταστροφών. Τα γράφουμε αυτά γιατί όσοι προκρίνουν το δένδρο και το κλάδεμά του χάνουν το "δάσος" , που είναι η εκφρασμένη δυσαρέσκεια των συνδημοτών μας για διοικήσεις με αριστερές ιδεοληψίες που δεν πουλάνε πουθενά στον δυτικό κόσμο , όπως βλέπετε στα εκλογικά αποτελέσματα μιας σειράς εκλογικών διαδικασιών σε δυτικά κράτη! 

  • Αυτά για σήμερα αύριο θα επανέλθουμε δριμύτεροι .............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...