Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η ανάρτηση του Νίκου Καραβαγγέλη από την 18η Γιορτή του Τράγου και το μήνυμα που στέλνει!


Μες το αποκαλοκαίρο, με ακόμα φρέσκες τις αναμνήσεις από τις μέρες των διακοπών, έχοντας επιστρέψει στην ρουτίνα μιας σκληρής καθημερινότητας, που ο καθένας ψάχνει να βρει τις ισορροπίες του, γίνεται έντονη η επιθυμία της ψυχής να αποδράσει ακόμα και με ένα αυθεντικό γλέντι, με πολύ τραγούδι και χορό.
Έτσι για μια ακόμη χρονιά βρεθήκαμε μαζί με χιλιάδες κόσμου, στο μεγαλύτερο ποσοστό του νέοι και νέες, που συνέρρευσαν μαζικά σε ένα από  τα μεγαλύτερα παραδοσιακά γλέντια της Αττικής, στην 18η Γιορτή του Τράγου που διοργάνωσε ο σύλλογος Ελευθεριανιτών Ναυπάκτου στην Ηλιούπολη.
Και του χρόνου να είμαστε καλά, με υγεία πάνω απ'ολα!




Υ.Γ Η φωτογραφία με το δήμαρχο λίγο... flou artistique, σε αντίθεση με τα χαμόγελα και την αμοιβαία προσωπική εκτίμηση και αναγνώριση, που είναι διαχρονικά σταθερά!

Νίκος Καραβαγγέλης 
Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης - Πρ. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...