ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά αρκούσε ένας "κούκος" για να φέρει συνέδριο την Άνοιξη στην απολιτίκ παράταξη του κ. Ευσταθίου

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Τελικά αρκούσε ένας "κούκος" για να φέρει συνέδριο την Άνοιξη στην απολιτίκ παράταξη του κ. Ευσταθίου

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ 

Και ξαφνικά η  δημοτική παράταξη του κ. Ευσταθίου αποφάσισε να διοργανώσει συνέδριο αρχών, αξιών και θέσεων!

Χρειάστηκε βέβαια  πριν τελικά το αποφασίσουν ,  να παραιτηθεί ο Δημήτρης Παρράς (ο δεύτερος σε σταυρούς υποψήφιος δημοτικός τους σύμβουλος)  , να δώσει μια συνέντευξη ΕΝΟΤΗΤΑΣ της κεντροδεξιάς στο ιστολόγιό μας, για να αποφασίσουν οι "δεξιοί" (το βάζουμε σε εισαγωγικά γιατί οι ίδιοι ποτέ δεν το αναφέρουν)  της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" πως θα κάνουν μέσα στο επόμενο εξάμηνο το πρώτο τους συνέδριο.

Σε αυτό το συνέδριο καλούν όλους τους Ηλιουπολίτες! αφού σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό δεν είχαν -και εάν αποκτήσουν θα τον μάθουμε μετά το συνέδριο- να συνδράμουν.

Ένα ακόμα δελτίο τύπου, της εν λόγω δημοτικής παράταξης  χωρίς αρχή μέση και τέλος πράγμα που αποδεικνύει πως δεν υπάρχει καμιά ιδεολογική συνοχή στα μέλη τους.

Για τον λόγο αυτό είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσουν πολιτικά αφού τα "θολά ποτάμια" δεν τα προτιμάει ο πολίτης για να ξεδιψάσει.

Το γεγονός πως δεν αναφέρουν πουθενά τις λέξεις κεντροδεξιά ή δεξιά είναι αρκετό για εμάς για να αποδοκιμάσουμε την εν λόγω πρωτοβουλίας τους.

Καλούμε λοιπόν όλους  τους κεντροδεξιούς πολίτες του δήμου μας στο το να μη συμμετέχουν σε αυτό το "πανηγύρι".

Άλλωστε η ίδια η πρόσκληση δεν τους αναφέρει καν. Ελπίζουμε τελικά μετά το συνέδριό τους να μάθουμε σε ποιον ιδεολογικά χώρο ανήκουν ,γιατί μπορούμε πλέον να πούμε με βεβαιότητα πως το χρίσμα της ΝΔ το 2014 δόθηκε σε ανθρώπους που ντρέπονται να δηλώσουν σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκουν.

Ελπίζουμε τέλος να μην μας ψέξουν για το γεγονός της έντονης κριτικής μας. Ακόμα όμως και εάν το πράξουν θα πρέπει να την δικαιολογήσουν. Αφού εμείς είμαστε ΔΕΞΙΟΙ και δεν ντρεπόμαστε να το πούμε , τι δουλειά έχουμε με όσους ακόμα αναζητούν αρχές, αξίες και θέσεις;

Σ.Μ  

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Παλι θα αναγκαστω να παρεμβω αν και δε το ηθελα αλλα βρε Σταυρο ποιος εισαι συ που προτρεπεις τους πολιτες να μη συμετεχουν σε δημοκρατικες διαδικασιες σε διαδικασιες διαμορφωσης πορειας ενοτητας και κοινης προσπαθειας για τη λυση των προβληματων της πολης.Οσο για τον ιδεολογικο μας προσανατολισμο ολοι στη πολη ξερουν που ανοικουμε και δε το κρυψαμε ποτε,αλλα εδω μιλαμε για δημοτικη παραταξη και ειμαστε εδω με μοναδικο σκοπο να βοηθησουμε στη λυση προβληματων και οχι να κανουμε κομματικη πολιτικη,γιατι οπως ελεγε ο Κωστας Δελλαπορτας τη κομματικη μας [καπα]την αφηνουμΕ εξω απ το δημαρχειο γιατι η πολη και τα προβληματα της δεν ειναι πεδιο κομμματικων αντιπαραθεσεων