ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πάει για ρεκόρ κε Κάνδηλα αλλά μάλλον αδιαφορίας .......θα φτάσει τέλη Αυγούστου και ακόμα θα ξεχορταριάζουν !

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Πάει για ρεκόρ κε Κάνδηλα αλλά μάλλον αδιαφορίας .......θα φτάσει τέλη Αυγούστου και ακόμα θα ξεχορταριάζουν !


Σήμερα που βγήκε και η κατάπτυστη για εμάς δικαστική απόφαση για την ανείπωτη Εθνική τραγωδία στο Μάτι , και την ουσιαστική "αθώωση" όλων των εμπλεκομένων είπαμε εάν και Μεγάλη Εβδομάδα να απαντήσουμε σε ένα καταφανέστατα παραπλανητικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Ενεργοί Πολίτες Ηλιούπολης" .

Δημοσιεύουμε λοιπόν φωτογραφίες που δείχνουν πόσο "καλά"  έχει φροντίσει ο δήμος μας για να απομακρυνθούν επικίνδυνες εστίες πυρκαγιών μέσα στον αστικό ιστό!

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά 

Πάρκο Πύργου δείτε εδώ και το σχετικό βίντεο 



Για να δούμε και το παρκάκι της Ελευθερίου Βενιζέλου 








Και βέβαια πριν μερικές μέρες σας είχαμε παρουσιάσει και την κατάσταση που επικρατεί το Μετρό Ηλιούπολης αλλά σας είχαμε γράψει πως εμείς υπομονή έχουμε απλώς δεν μας αρέσει το δούλεμα και με μια "βόλτα" στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ Ηλιούπολης με τα ψίχουλα που έχουν δώσει σε εργολάβο ιδιώτη αποψιλώσεις θα βλέπουμε τα χορτάρια ξερά και άκοπα το να ζητήσουμε να κλαδευτούν και πεύκα που φτάνουν στο "Θεό" δεν το κάνουμε καν αυτοί δεν μπορούν ούτε τα πιο απλά και το μόνο που λένε σε κάθε δημοτικό συμβούλιο είναι πως ο δήμος μας χρεοκόπησε! 

Άρα ούτε ιδιώτης δεν θα πάει να τα καθαρίσει,  και ο Θεός να βάλει το χέρι εάν τυχόν και πιάσει καμία πυρκαγιά! 

Άλλη μια "προφητεία" του ιστολογίου ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που μάλλον αγνοεί πως η αντιπυρική περίοδος ξεκινάει από την 1η Μαίου δηλαδή σε δύο μέρες και η πόλη είναι στα χάλια που παραπάνω σας δείξαμε! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: