ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εάν φύγει το ΚΥΤ Υμηττού δεν θα έχει η πόλη μας ΡΕΥΜΑ αλλά ο εκπρόσωπος του ΔΕΔΔΗΕ δεν τους το είπε - Σου λέει 35 "ψεκασμένους" έχω απέναντί μου τις να τους πω;

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Εάν φύγει το ΚΥΤ Υμηττού δεν θα έχει η πόλη μας ΡΕΥΜΑ αλλά ο εκπρόσωπος του ΔΕΔΔΗΕ δεν τους το είπε - Σου λέει 35 "ψεκασμένους" έχω απέναντί μου τις να τους πω;


Υπήρχε Αντιδήμαρχος (Γρηγορέας)  που θεωρεί πως φεύγοντας το ΚΥΤ Υμηττού η πόλη θα έχει ΡΕΥΜΑ! 35 δημοτικοί σύμβουλοι επιβεβαιώνουν γιατί ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει απαξιωθεί ΠΛΗΡΩΣ. 

Το ΚΥΤ Υμηττού δεν πρόκειται να φύγει ΠΟΤΕ , θα αναβαθμιστεί και ας προνοήσουν οι δημοτικοί μας "άρχοντες" ώστε να υπογειοποιηθεί! 

Στο ερώτημα πότε θα φύγει το ΚΥΤ Υμηττού η απάντηση είναι ΠΟΤΕ! Τώρα εάν κάποιος το πιστεύει μάλλον είναι είτε αφελής , είτε εξυπηρετεί συμφέροντα των ολίγων αυτών που έχτισαν πέριξ του εκ των υστέρων και βλέπουν την εμπορική αξία των ακινήτων τους να πέφτει εξαιτίας των ΜΥΘΩΝ που και οι ίδιοι διέδωσαν και διαδίδουν. 

Η πλειοψηφία των συνδημοτών μας το ΘΕΛΕΙ , τώρα εάν θεωρούν πως μια χούφτα ανθρώπων θα το διώξουν υπάρχει και η Αστική μας Δημοκρατία για να τους υπενθυμίζει πως κουμάντο κάνουν οι νόμιμα εκλεγμένες κυβερνήσεις και όχι μειοψηφίες ! 

Σαν και αυτές που 22 χρόνια πριν προσπάθησαν να εμποδίσουν την δημιουργία του κάνοντας επεισόδια στα οποία είχαν πρωτοστατήσει όσοι έβλεπαν τον κίνδυνο να χάσουν οι περιουσίες τους τμήμα της εμπορικής τους αξίας! 

Και καλά να τα λένε οι κομμουνιστές και οι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ , αλλά να βλέπεις δημοτικούς συμβούλους που ψηφίζουν ΝΔ, ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να λένε πως τάχα θέλουν να φύγει; 

Τι πάνε τότε και ψηφίζουν τα κόμματα που επί 22 χρόνια το ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ και όποιος ξέρει νομικά ( στο δήμο μας έχουμε θέμα ) γνωρίζουν πως το τελευταίο Προεδρικό Διάταγμα το ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ αλλά όπως σας πουλάνε σανό τόσα χρόνια για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που την ΕΧΑΣΑΝ,  έτσι τώρα σας λένε αρλούμπες πως το ΚΥΤ Υμηττού θα φύγει κάποια στιγμή στο μέλλον. 

Παιδιά τόσο σανό δεν τον αντέχει κανείς , δύο σωστές κουβέντες είπε μόνο ο δημοτικός σύμβουλος  κος Χρήστος Καλαρρύτης και έπεσαν να τον "φάνε".

Επειδή μετά τις Ευρωεκλογές αναγκαστικά η παρούσα κυβέρνηση θα κάνει κάποιες μεταρρυθμίσεις εάν θέλετε να φύγει πραγματικά το ΚΥΤ Υμηττού , ψηφίστε ακραίους αυτοί ξέρουν πως θα αφήσουν την πόλη χωρίς ρεύμα για πολλές ώρες,  το έκαναν άλλωστε και στους "κομμουνιστικούς παραδείσους" , και την τεχνολογία την παίζουν στα "δάχτυλά" τους,  θυμηθείτε την έκρηξη στο πυρηνικό εργοστάσιο του  Τσέρνομπιλ ,  ένα ακόμα κρατικό έγκλημα μιας ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ που ευτυχώς εκεί κατέρρευσε.  Εδώ έχουν "χαζέψει" ακόμα και δημοτικοί σύμβουλοι δημοτικών παρατάξεων που θεωρούν που  ανήκουν πολιτικά στη ΝΔ αλλά διαφωνούν με το προεδρικό διάταγμα που έφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και θα έλυνε εκτός από το ενεργειακό μας πρόβλημα και το θέμα του υπερκορεσμού του νεκροταφείου μας. 

Αυτά μετά την μεγάλη εβδομάδα πάλι ΟΛΗ η απόφαση του ΣτΕ,  αφού κάποιοι σήμερα πάλι μας είπαν τις φαντασίες τους για πρόβλημα από την ακτινοβολία στην υγεία των συνδημοτών μας από το ΚΥΤ Υμηττού! 

Ανάμεσα σε αυτούς και άνθρωποι με πτυχία κουρελόχαρτα Ελληνικών κρατικών πανεπιστημίων ! 

Δηλαδή μας λένε πως επί 22 χρόνια αδιαφορούν άπαντες,  και δεν το κάνουμε "χωράφι" το ΚΥΤ  εάν και πεθαίνουμε από καρκίνο,  αυτές τις φαιδρότητες ισχυρίζονται ! 

Εάν δεν είναι "Ιλλουμινάτοι", μάλλον υποτιμούν την νοημοσύνη μας όλες και όλοι που επί 22 χρόνια εξακολουθούν και μιλάνε για επικινδυνότητά του! 

Για την Εφετειακή απόφαση που αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο,  και οι πέτρες γνωρίζουν πλέον ποιοι δικαστικοί την έβγαλαν,  και που βρίσκονται αυτοί σήμερα . Οι μόνοι που δεν το ξέρουν είναι μάλλον όσοι επικαλούνται δικαστικές αποφάσεις που καμία σοβαρή κυβέρνηση δεν θα εφάρμοζε ούτε στην Ουγκάντα! 

Πεταμένα λεφτά και "μεροκάματα" η προσφυγή κατά του Προεδρικού Διατάγματος υπέρ της Ανάπτυξης και Προστασίας του Υμηττού , αλλά ας καταφύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη  όσοι αντιλαμβάνονται την Αστική μας Δημοκρατία με στρεβλό τρόπο. Μάταια θα αναζητήσουν επίορκους δικαστές ακόμα και το ΣτΕ κατάλαβε το "λάθος" του και μια απόφαση που αποτελεί ΟΝΕΙΔΟΣ για μια Ελληνική Δικαιοσύνη που θέλει πολύ προσπάθεια η παρούσα κυβέρνηση για να την αλλάξει ώστε να μην προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα όπως συνέβη πρόσφατα και με την περίπτωση της δίκης για το Μάτι που ευτυχώς ο Άρειος Πάγος άσκησε αναίρεση προφανέστατα μετά από πιέσεις μια κυβέρνησης που εάν δεν την καθαρίσει από επίορκους δικαστές θα αναγκάζεται κάθε τρεις και λίγο να απολογείται για την μειωμένη αντίληψή τους γιατί είναι βέβαιο από το αιτιολογικό μιας σειράς αποφάσεων πως ανεπαρκείς είναι όχι "πιασμένοι"! 




Αποφάσεις επίορκων δικαστών φυσικά και καμία κυβέρνηση δεν θα εφαρμόσει,  ας διάβαζαν όσοι τις  επικαλούνται το σκεπτικό και την "αιτιολόγηση" των αποφάσεων αυτών , και ας τις κρατήσουν να τις έχουν για να θυμίζουν σε όλες και όλους μας πόσο ΣΑΠΙΑ υπήρξε η Ελληνική Δικαιοσύνη για δεκαετίες και τι προσπάθεια καταβάλλεται από την παρούσα κυβέρνηση αλλά και αυτή του πρώην πρωθυπουργού κ. Σημίτη , για να πάνε ΕΠΙΟΡΚΟΙ δικαστές επιτέλους στα σπίτια τους! 

Για να συνεχιστεί η προσπάθεια είναι απαραίτητη η ΨΗΦΟΣ σας στη ΝΔ στις Ευρωεκλογές,  δεν θα αφήσουμε την χώρα μας έρμαιο στα χέρια "ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ" και ΦΑΣΙΣΤΩΝ!  Και η πόλη μας διαχρονικά έχει πρόβλημα και με τις δύο αυτές κατηγορίες οι οποίες είναι εξίσου επικίνδυνες για την Αστική μας Δημοκρατία. 

Ο κος Κωνσταντόπουλος εκπρόσωπος ΔΕΔΔΗΕ (φωτογραφία εξωφύλλου) πάντως χειρίστηκε πολύ έξυπνα το θέμα, τα είπε ο άνθρωπος ΞΕΚΑΘΑΡΑ  διαχειρίζεται χαμηλές τάσεις και όχι υψηλές . Έφεραν κάποιον να τους απαντήσει όχι από τον ΑΔΜΗΕ ο οποίος διαχειρίζεται το ΚΥΤ Υμηττού αλλά τον συνεργάτη του κρατικοδίαιτο επίσης και εκείνος είχε μαζί του και τον εκπρόσωπο του ιδιώτη εργολάβου αφού όταν χρειάζεται ΔΟΥΛΕΙΑ και όχι αργοπορία αυτή πέφτει πάντα στις πλάτες του ιδιώτη! 

Από τους 35  δημοτικούς συμβούλους όλες και όλοι κατάλαβαν,  δεν θεωρούμε κανέναν αφελή , και για τον λόγο αυτό θα συνεχίσουμε να είμαστε σκληροί απέναντί τους! 

Ευτυχώς που αφαίρεσε την άδεια εργασιών ο κος Ψυρρόπουλος και  μας "έσωσε" , αλλά ακούγοντας και τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης παίζει χωρίς αντίπαλο! 

Νηστεία και προσευχή και το ΚΥΤ Υμηττού θα φύγει στα λόγια! 

Τέλος βρήκαμε και κάτι ενδιαφέρον στην σελίδα του ΑΔΜΗΕ ελπίζουμε οι 35 δημοτικοί μας σύμβουλοι να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για να το διαβάσουν! 
Κάντε κλικ εδώ 
Μπορεί επίσης  να τους ενδιαφέρει και αυτή η δημοπράτηση έργου κάντε κλικ εδώ  ή επειδή τους ξέρουμε πως βαριούνται εάν και πασχίζουν για το "καλό" της πόλης ας διαβάσουν ΜΟΝΟ το παρακάτω απόσπασμα! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: