ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  •  22 χρόνια μετά έχουν περάσει τόσες διοικήσεις αλλά το Κέντρο Υψηλής Τάσης Υμηττού παραμένει στη θέση του. Τώρα για ποιους "αγώνες" μιλάνε κάποιοι μέσα στα δημοτικά συμβούλια εμείς δεν γνωρίζουμε καμία 200αρια κάτοικοι είναι αρνητικοί στην ύπαρξή του και "κραδαίνουν" ως "σημαία" τους μια απόφαση του ΣτΕ που βγήκε μετά από πολιτικές πιέσεις της τότε κυβέρνησης. Βγήκε απλώς για να βγει και όχι για να υλοποιηθεί αφού δεν την εφάρμοσε καμία από τις κυβερνήσεις έως σήμερα ακόμα και το κόμμα του οποίου η κυβέρνηση πίεσε για να βγει δεν έκανε κάτι για να απομακρυνθεί το ΚΥΤ Υμηττού που είναι αναγκαίο για την πόλη μας. Τώρα όσον αφορά την αναβάθμισή του ( εάν δεν έχει γίνει) αρκούν μερικές παρατεταμένες διακοπές ρεύματος για να ξεχυθούν οι δημότες μας στους δρόμους και να παρακαλάνε να μην ΦΥΓΕΙ! 

  • "Ωραίο" το μήνυμα του νυν δημάρχου Ηλιούπολης για το Πάσχα ιδίως στο σημείο που γράφει πως όλες και όλοι πρέπει να πορευόμαστε με βάση την ΑΛΗΘΕΙΑ κάτι που προεκλογικά και η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν έκανε αφού έταξε ανέφικτα πράγματα και πλέον από θέση ευθύνης δεν μπορεί να τα υλοποιήσει. 

  • Δεν μας αφορά καν εάν η διοίκηση Ψυρρόπουλου προχωρήσει σε πρόστιμα σε όσους βρωμίζουν την πόλη αλλά δεν θεωρούμε πως οι δημοτικοί υπάλληλοι ή η δημοτικοί αστυνομία θα μπορέσουν να εντοπίσουν τους παραβάτες. Άλλωστε καναπέδες , στρώματα, και ό,τι σκεφθεί κανείς πετάγονται και στους δρόμους όμορων δήμων μας με την διαφορά πως εκεί μαζεύονται σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν περνάνε εβδομάδες για να συμβεί αυτό. Ενδεικτικά σας γράφουμε πως ο δήμος Αλίμου έχει λιγότερος δημοτικούς υπαλλήλους από τον δικό μας εάν αυτό λέει κάτι σε όσους μέσα στα δημοτικά συμβούλια "σφάζονται" ποιος θα υπερασπίσει καλύτερα τους υπαλλήλους της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας. Αύριο και έως την Δευτέρα του Πάσχα δεν θα σας ανεβάσουμε φωτογραφίες από την πόλη παρόλο που σήμερα η κατάσταση ήταν απογοητευτική ακόμα και σε κεντρικά σημεία της πόλης. Αφήνουμε τους εργαζομένους να ξεκουραστούν τις μέρες αυτές άλλωστε την Κυριακή του Πάσχα απορριμματοφόρα θα δουν πάλι μόνο οι δημότες Αλίμου εκεί που οι εργαζόμενοι καθαριότητας δουλεύουν υποχρεωτικά 2 από τα τέσσερα Σαββατοκύριακα του μήνα για μόλις 130 ευρώ παραπάνω στο μισθό τους! Το θεωρούμε άδικο και ευτελές το ποσό για την εργασία που κάνουν και καλούμε την κυβέρνηση να μεριμνήσει ώστε να αυξηθεί αυτό το ποσό καθιστώντας υπεύθυνους τους "άρχοντες" της τοπικής αυτοδιοίκησης εάν δουλεύονται πραγματικά αυτά τα ΣΚ ή είναι πλασματικά και στα χαρτιά! 

  • Τα νούμερα δεν λένε πάντα την αλήθεια,  και για τον λόγο αυτόν οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης για την ανάπτυξη και την αύξηση του ΑΕΠ δεν ανταποκρίνονται σε μια πραγματικότητα που οδηγεί την χώρα μας και πάλι σε ΜΝΗΜΟΜΙΑ αφού το χρέος μας παραμένει μη βιώσιμο κάτι που γνωρίζουν και οι ξένοι δανειστές μας που δεν ξέρουμε εάν το 2033 θα θελήσουν και πάλι να μας κρατήσουν με το "κεφάλι" μας πάνω από το νερό ή θα μας αφήσουν να πνιγούμε αφού ένα σωρό μεταρρυθμίσεις που μας είχαν υποδειχθεί 14 χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας δεν έχουν ακόμη ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ! 

  • Δεν ξέρουμε εάν θα ασχοληθούμε μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα για όσα τραγελαφικά ακούστηκαν και σήμερα στο έκτακτο σημερινό δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα το ΚΥΤ Υμηττού. Άλλωστε το θέμα του ΚΥΤ Υμηττού για εμάς έχει λυθεί εδώ και 22 χρόνια και δεν κατανοούμε για ποιους αγώνες μιλάνε όσοι 22 χρόνια μετά μέσα στα δημοτικά συμβούλια μας λένε πως αυτό κάποτε στο μέλλον θα φύγει! Δεν θα ζούμε εμείς και αυτό ακόμα θα στέκει εκεί αλλά τι να γράψεις όταν υπάρχουν ακόμα συνδημότες μας που τρώνε τέτοιο κουτόχορτο! 



  • Σας αφήνουμε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ  για την Μεγάλη Τετάρτη και ελπίζουμε οι 509 συνδημότες μας που είδαν το σημερινό δημοτικό συμβούλιο να κατανοήσουν γιατί δεν το σχολιάσαμε όπως κάνουμε κάθε φορά στη μέρα του. Μεγάλη Εβδομάδα εμείς ως "καλά" παιδιά δεν θέλουμε να χαλάσουμε το κλίμα κατάνυξης! 

  • Καλές οι ερωτήσεις του τέως δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη αλλά και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσου Ευσταθίου  και υπομονή για μια εβδομάδα όταν θα σχολιάσουμε όσα διαδραματίστηκαν σήμερα.   Εμείς τέτοιο σανό σαν τον σημερινό που ταΐστηκαν μέσα στο δημοτικό μας συμβούλιο οι συνδημότες μας ,  δεν τον ΤΡΩΜΕ. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: