ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  •  Μεγάλη Εβδομάδα με λιγότερες αναρτήσεις από εμάς , που σας ευχαριστούμε για πολλοστή φορά για τις καθημερινές σας επισκέψεις στο ιστολόγιο μας και την στήριξή σας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλες και όλους εσάς που μας τροφοδοτείτε καθημερινά με θέματα που πέφτουν στην αντίληψή σας,  αλλά και στον συνεργάτη μας Παναγιώτη Πάσχο που έχει καλύψει πολλά χιλιόμετρα χαρίζοντάς μας υπέροχα φωτορεπορτάζ.




  • Μεγάλη Τετάρτη υπάρχει απεργία των εργαζομένων στους δήμους άρα καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να είσαστε "εγκρατείς" με τα απορρίμματα που θα βγάλετε στους δρόμους της πόλης. Ακολουθούν και αργίες με πολλούς εργαζόμενους να παίρνουν την άδεια τους για να ξεκουραστούν μην γεμίσετε την πόλη μας ογκώδη και σκουπίδια πεταμένα έξω από τους κάδους ήδη η κατάσταση στον τομέα αυτόν δεν είναι καλή. 


  • Δεν θα ανοίξουμε κανένα θέμα στενάχωρο αυτή την εβδομάδα άλλωστε έχουμε αντιληφθεί πως είναι ανώφελο πλέον να ασχολούμαστε με πράγματα που εδώ και 12 χρόνια μας απασχολούν καθημερινά και έχουμε αποτύχει στο να σας πείσουμε πως σε κάποια από αυτά η ΛΥΣΗ είναι μονόδρομος. 

  • Σε εκδήλωση στην Παλλήνη παραβρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου με το στέλεχος της παράταξής του οδοντίατρο κ. Νίκο Διαμαντόπουλο. Έχουμε επισκεφθεί παλιότερα το  Queens Tennis Club  για μια εκδήλωση,  πρόκειται για έναν φανταστικό  χώρο που γνωρίζουν άπαντες όσοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα. 






  • Ομάδα στο facebook απέκτησαν οι "Ελεύθεροι Στοχαστές Ηλιούπολης" κάντε κλικ εδώ για να την επισκεφθείτε και να γίνετε μέλη συμμετέχοντας ενεργά και θέτοντας τους προβληματισμούς σας για όσα καθημερινά βιώνετε ζώντας σε μια πανέμορφη πόλη που σίγουρα αδικείτε με την σημερινή εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: