ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δήμαρχε πλήρωσαν κανένα ευρώ τα ορφανά του Στάλιν για την παραχώρηση του χώρου ή την έβγαλαν τζάμπα;

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Δήμαρχε πλήρωσαν κανένα ευρώ τα ορφανά του Στάλιν για την παραχώρηση του χώρου ή την έβγαλαν τζάμπα;

ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΕΦΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ . ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ  ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ; 

Πλήρωνε εσύ Ηλιουπολίτη δημοτικούς φόρους για να συντηρούν το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Ο χώρος παραχωρήθηκε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας για εκδήλωση που πραγματοποίησαν στις 11/12/2016. Οι οπαδοί του Κιμ Γιούνγκ  της πόλης μας μοίρασαν "σανό" στα πρόβατα που πιστεύουν ακόμα τους κομμουνιστικούς παραδείσους τους.
 Όσοι  ατυχείς συνδημότες μας παρακολούθησαν την εκδήλωση ,μας ενημέρωσαν πως είναι αισιόδοξοι πως η "επανάστασή" τους πλησιάζει. Την επόμενη φορά τους καλούμε να κάνουν κοινή εκδήλωση με τα ορφανά του Χίτλερ της πόλης μας για να τσακωθούν ποιος σκότωσε περισσότερους ο Χίτλερ ή ο Στάλιν.

Βέβαια μπορούν να επικαλεστούν οι κόκκινοι και άλλους σφαγείς όπως ο Μάο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Το απόγευμα σας έχουμε και άλλες δαπάνες για το Μουσείο Εθνικού Διχασμού της πόλης μας για αυτό μείνετε συντονισμένοι στην καθημερινή σας συνήθεια

 Καλά να περνάτε συνδημότες μου και κοιτάξτε λίγο και  στον λογαριασμό της ΔΕΗ πόσα πληρώνετε για τον Δήμο και τις δομές του.

Βλέπετε πρέπει να στεγαστούν δωρεάν τα ορφανά του Στάλιν για τις εκδηλώσεις μίσους που διοργανώνουν. Πως θα γκρεμιστεί  άλλωστε η αστική μας δημοκρατία εάν δεν τους παραχωρήσουμε χώρους για να κάνουν την προπαγάνδα τους.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν δεν ξέρει ο Κώστας Σταύρο που έζησε από μέσα ποιος θα ξέρει...