ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σερέτη: Εγκαινιάζεις πάρκα για έργα που προγραμματίσαμε και υλοποιήσαμε εμείς!

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Σερέτη: Εγκαινιάζεις πάρκα για έργα που προγραμματίσαμε και υλοποιήσαμε εμείς!

Σωστή η τοποθέτηση της κα Σερέτη για υπερψήφιση του ψηφίσματος Παπαδάτου που λέει πως πρέπει να δεσμευτεί το δημοτικό συμβούλιο χωρίς αστερίσκους για την διατήρηση του προσωπικού covid-19. Άλλωστε όλες οι δημοτικές παρατάξεις τους θεωρούν αναγκαίους ξεχνώντας μάλλον γιατί χρεοκόπησε η χώρα μας πριν 14 χρόνια. "Πρωταθλητές" της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και δεν το λέμε εμείς αλλά ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ σε έκθεση του ήταν οι ΟΤΑ! 

Η απάντηση του δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλου ( η μπάλα στην εξέδρα)  πως τον στήριξε το 60% του Ηλιουπολίτικου λαού ,  αλλά ξέχασε να πει πως ως "εργατοπατέρας"  εκλέχθηκε και όχι ως δήμαρχος που θα διέλυε την ΣΟΒΙΕΤΙΑ!

Και φυσικά την ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν θα την διέλυε κάποιος που τρία μέλη της οικογένειάς του πληρώνονταν από αυτήν (δεν θυμόμαστε ποτέ άλλον δήμαρχο της πόλης μας να έχει πράξει κάτι αντίστοιχο )αλλά αφού θέλατε να τον ψηφίσετε ας τον ακούτε τώρα να σας λέει πως χρεοκοπούμε! 

Τελικά ο κος Ψυρρόπουλος παραδέχθηκε πως ψευδώς ανέφερε για δάνειο της προηγούμενης διοίκησης απλώς το ανέφερε για να "διανθίσει" το βιντεάκι του! 

Πάντως εμάς που δεν μας καίγεται καρφάκι για την διάλυση της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ δεν ανησυχούμε καθόλου από τις αερολογίες Ψυρρόπουλου , απλώς μας κάνει εντύπωση γιατί δεν προσκομίζει ούτε μισό έγγραφο από όσα μας αναφέρει σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο. 

Εδώ έκαναν ειδικό συμβούλιο για το θέμα της καθαριότητας και δεν μας ανέφεραν καν πόσους εργαζόμενους απασχολεί η υπηρεσία! Τι μας είπαν και εξακολουθούν να λένε  πως βρήκαν "χάος" αλλά εμείς τέσσερις μήνες μετά αυτό το χάλι συνεχίζουμε να σας παρουσιάζουμε , ζητώντας σας να ακολουθήσετε τις προγραμματικές σας δεσμεύσεις και να κρατήσετε όλους τους εργαζομένους που μας έχουν φέρει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. 

Την δική μας ΛΥΣΗ της ιδιωτικοποίησης δεν πρεσβεύει κανείς από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις ,  και σίγουρα δεν αναμέναμε από έναν κεντροαριστερό δήμαρχο να υλοποιήσει κάτι που μόνο δεξιές διοικήσεις,  θα μπορούσαν να φέρουν εις πέρας. 



Υπέρ της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ και ο κος Δημήτρης Ευαγγέλου , καμία έκπληξη από εμάς για τον λόγο αυτόν άλλωστε η πόλη θα βγάζει σερί κεντροαριστερούς δημάρχους , ΟΛΟΙ ομονοούν και τα λεφτά θα βρεθούν από λεφτόδενδρα! 

Η δική μας ΘΕΣΗ είναι πως αφού όλες οι δημοτικές παρατάξεις δεν βλέπουν υπερβολικό να έχει ο δήμος μας 900 εργαζόμενους,  να σκεφτούν τρόπους να βρεθούν οικονομικούς πόροι  για να κρατηθούν οι υπάλληλοι της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας. 

Εμείς ως διοίκηση θα είχαμε ιδιωτικοποιήσει τα ΠΑΝΤΑ χωρίς αστερίσκους , αλλά θεωρούμε ΑΝΗΘΙΚΟ αυτό να συμβεί , όταν προεκλογικά όλες οι δημοτικές παρατάξεις μιλούσαν και σας έλεγαν πως οι εργαζόμενοι αυτοί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες! 

Για εμάς μάγκα υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης θα ήταν αυτός που θα το είχε μέσα στο προεκλογικό του πρόγραμμα το να το κάνει από την πίσω πόρτα είναι ανηθικότητα και αδικία για όσους αφελώς τον ψήφισαν με ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτήριο την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων! 

Τώρα πως τις καλύπτουν τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες ,  όσοι και όσες δεν έχουν πιάσει σκούπα και φαράσι και βρέθηκαν από τον τομέα καθαριότητας σε διοικητικές θέσεις δεν το αντιλαμβανόμαστε αλλά μπορεί να είμαστε και "τρελοί" ή "ηλίθιοι". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: