ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η μισή Ηλιούπολη έχει αγοράσει από τον "καταπατητή" Νάστο μήπως να τους πάρουμε τα σπίτια πίσω;

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Η μισή Ηλιούπολη έχει αγοράσει από τον "καταπατητή" Νάστο μήπως να τους πάρουμε τα σπίτια πίσω;



Με μια ανακοίνωση που αναπαράγει πλήρως τις θέσεις του ΚΚΕ Ηλιούπολης για την "δημόσια περιουσία" το γραφείο Τύπου του Δήμου μας έδειξε πως θα κινηθεί τις επόμενες μέρες όταν και θα έχει στα χέρια του καθαρογραμμένη την απόφαση που δικαιώνει τους κληρονόμους Νάστου. Τα "πρόβατα" που θα τους ακολουθήσουν στα καταπατημένα από το Ελληνικό δημόσιο κτήματα Νάστου θα πρέπει να γνωρίζουν πως η μισή πόλη έχει αγοράσει γη από τον δήθεν "καταπατητή".



Λέω λοιπόν πριν κατέβουν στους νέους "αγώνες" παρανομίας να κοιτάξουν και τα δικά τους συμβόλαια μήπως αγόρασαν από τον καταπατητή. Γιατί το παραμύθι των Πασόκων δεν μπορεί να συνεχίζετε επί δεκαετίες. Διέλυσαν την χώρα από το 1981 και μετά , μας χρέωσαν δις ευρώ, οι μισοί από αυτούς κοσμούν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι έχουν και υπουργικούς θώκους και τώρα έρχεται ο Πασόκος Δήμαρχος που διατηρεί το έκτρωμα που ονομάζουν Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και για το οποίο σπαταλούν χιλιάδες ευρώ τον χρόνο από αυτά που μας δίνουν οι δανειστές μας να μας αποκαλεί και λαϊκιστές!!


Βέβαια εμείς δεν είμαστε λαϊκιστές γιατί δεν είπαμε ποτέ όπως ο κολλητός του "πως λεφτά υπάρχουν" , ούτε είδαμε ΠΟΤΕ με καλό μάτι την συγκυβέρνηση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ που είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την καταστροφή της Ελλάδας. Κυβερνούσαν επί δεκαετίες έβριζαν αρχικώς την ΕΟΚ τότε και το ΝΑΤΟ και τώρα μας το παίζουν και δημοκράτες. Ποιοι αυτοί που είχαν φίλους δικτάτορες και καθάρματα όπως ο Φιντέλ Κάστρο. Ποιοι αυτοί που συντηρούσαν όλα τα παραμύθια της αριστεράς και μαζί με αυτήν δημιούργησαν το τεράστιο έλλειμμα που καλούμαστε σήμερα όλοι να πληρώσουμε. Όχι κύριοι της δημοτικής αρχής δεν αλλάξατε ποτέ , έχετε παραμείνει οι ίδιοι και επί 16 χρόνια Δημαρχίας Γεωργάκη σπαταλούσατε τα χρήματα της Ε.Ε που παράλληλα υβρίζατε.


Όχι δεν γίνατε ξαφνικά Ευρωπαίοι ,απλώς για να συνεχίσετε να εκλέγεστε μιλήσατε για Ευρωπαϊκές πορείες της Ελλάδας και χωρίς να αλλάξετε θελήσατε να προσεγγίσετε (όντως πιο έξυπνοι από τα τοπικά στελέχη της δεξιάς) τους νοικοκυραίους συνδημότες μας  που ατυχώς για εσάς σε αυτή την πόλη πλέον είναι πλειοψηφία.


 Όμως όλα τα ψέματα τελειώνουν. Η  εμμονή σας να διατηρείτε και να σπαταλάτε χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης μας δείχνει ξεκάθαρα πως παραμένετε λάτρεις όλων αυτών που ήθελαν νικώντας  στον συμμοριτοπόλεμο να μας κάνουν Σοβιετία.

Ατυχώς για εσάς τα επόμενα χρόνια ένα-ένα τα παραμύθια που για δεκαετίες μας πουλούσε το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κόμμα Ελλάδος θα καταρρέουν. Δεν αλλάξατε ποτέ και δεν μπορούμε να περιμένουμε πως αυτό θα γίνει στο μέλλον.

Εσείς συνεχίστε τον αγώνα σας για την καταπάτηση ιδιωτικών περιουσιών και εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα ακόμα και μόνοι μας (ή  μαζί με αυτούς που μας εμπιστεύονται)  για να ξεριζώσουμε πλήρως τις αριστερές αντιλήψεις σας. Δεν γίνεται να είσαι και με τον Βελουχιώτη και σύμμαχος με τους Βρετανούς , τους Γάλλους και τους Αμερικανούς.

Απλώς δεν γίνεται να ξυπνάς 20 χρόνια μετά και να μιλάς για τα ΕΣΠΑ όταν πολεμούσες μια ζωή για να γίνουμε Λιβυή!!

 "Σύντροφοι" ακόμα και όσοι δεν μεταπηδήσατε στον καταστροφικό ΣΥΡΙΖΑ έχετε κοινούς αγώνες κατά του Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού και των "κακών" δυτικών μας συμμάχων. Απορώ πολλές φορές με τους οπαδούς του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ πως τολμάνε και κατηγορούν τον Τσίπρα για λαϊκισμό.

Τον Ανδρέα Παπανδρέου δεν τον θυμούνται άραγε.  Για εμάς του δεξιούς και οι δυο τους είναι ψεύτες ο πρώτος μάλιστα ήταν και μεγάλος ΚΛΕΦΤΗΣ, με ροζ φίλες και γκόμενες αεροσυνοδούς που παντρεύτηκε στα βαθιά του γεράματα για να μας αποδείξει πόσο γραφικός και συνάμα καταστροφικός για την πατρίδα μας ήταν.

Αυτοί λοιπόν οι δυο "ηγέτες"  Τσίπρας και Παπανδρέου φλέρταραν πάντα με άλλους δικτάτορες Καντάφι ο ένας , Κάστρο ο άλλος και πάντα πολεμούσαν την Δύση επειδή είχε αστικές δημοκρατίες που περιόριζαν την ασυδοσία τους.

Εάν στην Ελλάδα κυβερνούσε ποτέ η πραγματική δεξιά οι φυλακές θα είχαν γεμίσει από τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟΚ που μπήκαν στην πολιτική με τρύπιες κάλτσες και έφυγαν με βίλες και κότερα.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν άρπαξαν με αποφάσεις τους περιουσίες από ιδιώτες για να γίνουν αρεστοί στους ιθαγενείς που τους ψήφιζαν.

Έκλεβαν και παράλληλα μοίραζαν  υψηλούς μισθούς , και συντάξεις δανειζόμενοι διαρκώς από τις "κακές" δυτικές κοινωνίες. Αυτά προς το παρόν και  επανερχόμαστε δριμύτεροι όταν επιστρέψουμε στην πόλη μας.

ΥΓ: Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε πως το παραμύθι συνεχίζετε χωρίς καμιά αιδώ από όσους ακόμα πιστεύουν σε σοσιαλιστικούς παραδείσους.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η απόφαση γράφτηκε από την πρώτη ημέρα...πεντακάθαρη...