ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κατάμεστο το Miranda Cafe και όμως κάποιοι ελπίζουν πως όπου να είναι πέφτουν!

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Κατάμεστο το Miranda Cafe και όμως κάποιοι ελπίζουν πως όπου να είναι πέφτουν!

Διανύοντας σχεδόν  τρία χρόνια από την δεύτερη θητεία της η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" έκοψε πριν μερικές μέρες την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε κεντρικό καφέ της πόλης.
Όπως είναι φυσικό οι συγκρίσεις με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις και τον κόσμο που κινητοποιούν σε αντίστοιχες εκδηλώσεις δείχνει γιατί ο Βασίλης Βαλασόπουλος έχει κερδίσει ήδη δυο εκλογικές αναμετρήσεις.


Δημότες της πόλης μας που πρόσκεινται σε διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους βρέθηκαν και γέμισαν την μεγαλύτερη καφετέρια της πόλης μας. Βλέπετε ο μηχανισμός της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" λειτουργεί σε αντίθεση με τους νεκρωμένους από καιρό αντίστοιχους των άλλων δημοτικών παρατάξεων.

Εμείς φυσικά δεν φοβηθήκαμε ούτε από το μέγεθος της εκδήλωσης αλλά ούτε από όσα ειπώθηκαν σε αυτή.

Για να προλάβω ήδη τους "καλοθελητές" δεν ήμασταν παρόντες αλλά όπως ξέρετε έχουμε αυτιά και μάτια παντού.

Γνωρίζουμε άλλωστε πολλούς ψηφοφόρους της εν λόγω παράταξης και στη συγκεκριμένη καφετέρια έχουμε τους δικούς μας ανθρώπους.

Σε τι διαφέρει η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" και ο Β. Βαλασόπουλος 

Όλα στην εντέλεια λοιπόν , επικοινωνιακά πολύ μπροστά από όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους και κυρίως με την άνεση που τον χαρακτηρίζει σε κάθε του εμφάνιση.

Ο Δήμαρχος που τάχα δεν μπορούσε να σταθεί απέναντι στα δικά μας στελέχη διανύει ήδη το έβδομο έτος της θητείας του και πάει για άλλα. Αγορεύει με άνεση , απαντάει σε υψηλούς πάντα τόνους και φυσικά κερδίζει εχθρούς αλλά και φίλους με την αμεσότητα του.

Και τα γράφουμε εμείς που μας δεχθήκαμε και θα δεχθούμε και στο μέλλον τις επιθέσεις του. Άλλωστε πως θα επιβάλλει τις πολιτικές του στο δήμο εάν δεν επιτεθεί σε όσους τις αμφισβητούν;

Μπορεί εμάς να μην μας αρέσει το στυλ του που θυμίζει παλαιό ΠΑ.ΣΟ.Κ , με ξεσπάσματα  αλά Πολάκη, αλλά οι δημότες μας κρίνουν θετικά (στην πλειονότητά τους) και το στυλ αλλά και το έργο του.

Έργο το οποίο έχει να κάνει με το νοικοκύρεμα των οικονομικών του δήμου μας και με τις εκδηλώσεις φιλανθρωπίας προς τους οικονομικά ασθενείς και προσκείμενους στο δόγμα που επικρατεί στις μέρες μας και που λέει πως πρέπει να κλάψεις ή να φωνάξεις για να σε προσέξει κάποιος.

Οι παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση αποδεικνύουν πως εάν δεν "ξυπνήσουν" οι πολιτικοί του αντίπαλοι, η δήθεν μάχη των δημοτικών εκλογών του 2019 θα μετατραπεί σε υγιεινό πρωινό περίπατο για έναν Δήμαρχο που ήρθε για να μείνει.

Όσοι ακόμα πιστεύουν πως χωρίς κόπο θα καταφέρουν να καθίσουν σε δημαρχιακή καρέκλα ας βάλουν ορίζοντα για τις μεθεπόμενες δημοτικές εκλογές.

Ίσως τότε κουραστεί και τα παρατήσει!

Οι φωτογραφίες αλλά και γενικά ό,τι υλικό ανεβάζει η δημοτική αρχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι τραβηγμένο όπως μπορείτε να δείτε και εσείς από επαγγελματίες φωτογράφους.

Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του. Λεπτομερής επεξεργασία σε όλα τα επίπεδα. Όποιος έχει παρατηρήσει τον τρόπο που λειτουργούν και δεν είναι πολιτικάντης καταλαβαίνει πως έχει δημιουργήσει ήδη τον δικό του "στρατό" που αποτελείτε από ψηφοφόρους διαφορετικών πολιτικών κομμάτων.

Σε μια πόλη που κυριαρχεί η αριστερά εξαιτίας της ατολμίας και της ανικανότητας των στελεχών της κεντροδεξιάς το  "παιχνίδι εξουσίας"  παίζεται σχεδόν στο δικό του γήπεδο.

Αρκεί να να δείχνεις  πιο ικανός από τους άλλους αριστερούς για να διοικήσεις τον δήμο μας.

Αυτό το έχει πετύχει ήδη δυο φορές ο νυν δήμαρχος. Την ώρα που εμείς κατασκευάζαμε αγάλματα σε πρώην κομμουνιστές για να γίνουμε δήθεν αρεστοί και in αυτός πετυχαίνει να αλιεύει δεξιές ψήφους μη προκαλώντας τα αντανακλαστικά τους.

Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και κυρίως με "τσαλάκωμα" του προφίλ του γιατί οι μάχες δεν κερδίζονται ποτέ κυριλέ, κατάφερε να διανύσει ήδη επτά έτη στο τιμόνι του δήμου.

Με ακόμα μία νίκη θα ξεπερνάει τον πρώην κομμουνιστή δήμαρχο Δ. Κιντή και θα υπολείπεται μόνο του επίσης  "πράσινου" Θεόδωρου Γεωργάκη!

Από ό,τι  φαίνεται οι δημότες μας έχουν ήδη αποφασίσει την συνέχιση της θητείας του Βασίλη Βαλασόπουλου.

Εμείς έχουμε συγκεκριμένες πολιτικές απόψεις και φυσικά δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε για άλλη μια φορά στην διαδικασία να λέμε τα αυτονόητα.



Δεν  μας αγγίζουν οι ευφάνταστες κατηγορίες που μας προσάπτουν κάθε φορά όσοι θίγονται από τα όσα γράφουμε ή απλώς στεναχωριούνται. Ούτε βέβαια είμαστε διατεθειμένοι να μη μιλάμε για ό,τι μας συμβαίνει. Άλλωστε τις δικές τους πολιτικές ανοησίες και αστοχίες πληρώνουμε και όχι τις δικές μου. 



Οι φωτογραφίες δείχνουν για τους παρατηρητικούς πως κάποια "πράσινα πρόβατα" να μου συγχωρήσουν -οι συνδημότες μου τον χαρακτηρισμό- μάλλον λύκοι είναι που επιστρέφουν στο μαντρί μετά την αποτυχημένη "επανάστασή" τους.

Βλέπετε οι συνεχείς αποτυχίες στο τέλος αποθαρρύνουν όσους αναζητούν την ίδια συνταγή αλλά από άλλον μάγειρα!

Αυτά προς το παρόν και ελπίζουμε πως το ξεκάθαρο μήνυμά μας, θα αφυπνίσει και κυρίως θα συσπειρώσει όσους αναζητούν άλλη συνταγή με άλλον μάγειρα και κυρίως με διαφορετικά αποτελέσματα.

Εμείς δεν θα συνεχίσουμε να "πετροβολούμε" για πολύ καιρό ακόμη. Άλλωστε δεν μας ενδιαφέρει καμιά "αλλαγή" παρά μόνο η ήττα της αριστεράς σε ιδεολογικό επίπεδο.

Εάν δεν επιτευχθεί αυτή όποια "αλλαγή" σε εμάς δεν θα είναι ευχάριστη, και όσοι μας ακολουθούν και μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες με εμάς καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ.

Για όλους τους άλλους εμείς απλώς θα είμαστε μια "παρένθεση" αλλά σε καμιά περίπτωση αριστερή!

Σ.Μ 

2 σχόλια:

ηλιούπολη αττικής είπε...

Τα 10 ευρώ που πήγανε ;

ηλιούπολη αττικής είπε...

Ο δήμαρχος της Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος ''έκλεψε '' 10 ΕΥΡΩ από κάθε σ υνδημότη μας που πήγε στην κοπή της πίτας της παράταξης ΄΄ ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ '' . Όποιος καθόταν σε τραπέζι το μαγαζί τους έδιναν μα πρόσκληση . Με αυτήν την πρόσκληση μπορούσαν να πάρουν να ποιούν και να φάνε . Όταν ερχόταν ο σερβιτόρος για να παραγγείλουν τους ζητούσαν την πρόσκληση και 10 ΕΥΡΩ .
Το ρόφημα που πήραν δεν έκαναν 10 ευρ ώ . Οι τιμές είναι μέχρι 5 ευρώ .Τα υπόλοιπα λεφτά που πήγαν κύριε δήμαρχε ;
Η πρόσκληση που δημοσίευσε στα διάφορα μέσα ενημέρωσης δεν λέει για 10 ΕΥΡΩ !!!