ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τα αιτήματα του ΣΕΔΗ που απεργεί στις 15 Οκτώβρη

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Τα αιτήματα του ΣΕΔΗ που απεργεί στις 15 Οκτώβρη


 Δεν χρειάζεται κανέναν δικό μας σχολιασμό καλή τύχη στους αγώνες τους εναντίον της "αντεργατικής" επίθεσης της κυβέρνησης όπως αναφέρουν. 

Ουδείς έχει καταλάβει από τους εργαζόμενους του δημοσίου τομέα για ποιους λόγους χρεοκόπησε η χώρα. Λυπάμαι ειλικρινά που το 2015 δεν εφάρμοσε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να είχαμε "καθαρίσει" μια και καλή ως χώρα. 

Με μισθούς Βόρειας Κορέας χωρίς ασφαλιστικό σύστημα ( όχι πως τώρα έχει λυθεί το θέμα για τις επόμενες γενιές) και με ένα κομμάτι του πληθυσμού μας να εγκαταλείπει αυτόν τον μάταιο κόσμο λόγω ΠΕΙΝΑΣ ( και εγώ ανάμεσά τους δεν είμαι προνομιούχος , ίσως άντεχα μερικές μέρες παραπάνω) το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου μας θα είχε αντιληφθεί πως παίρνουν ακόμα μισθούς επειδή οι "κακοί" δανειστές μας έκαναν το ΛΑΘΟΣ να μας κρατήσουν εντός της ζώνης του ευρώ. 

Κάποτε θα έχουμε και πάλι το εθνικό μας νόμισμα και εύχομαι να μην ζω εκείνη την μέρα. Γιατί προφανώς θα είναι μια μέρα όπου θα θυμίζει τα πρώτα χρόνια της χώρας μας μετά την λήξη του Εμφυλίου πολέμου αφού οι κομμουνιστές φρόντισαν να ζήσουμε και αυτό. 

Πάντως ορθά διαβάζουν τις προθέσεις της κυβέρνησης όσον αφορά τον νέο συνδικαλιστικό νόμο που ετοιμάζεται για να ψηφιστεί από την ΒΟΥΛΗ. Οι μειοψηφίες των εργαζομένων δεν θα επιβάλλουν σε λίγους μήνες το ΘΕΛΩ του στις πλειοψηφίες. Για τον δήμο μας και το ΣΕΔΗ δεν θα έχουμε καμία αλλαγή η πλειοψηφία ακολουθεί τα ανεδαφικά αιτήματα των κομμουνιστών που θέλουν να μετατρέψουν μια δημοκρατική χώρα σε Βόρεια Κορέα. 

Το θέμα είναι εάν με την ΨΗΦΟ μας θα τους αφήσουμε; 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: