ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλοι 48 ωφελούμενοι προγράμματος του ΟΑΕΔ ενισχύουν για 8 μήνες δομές του δήμου μας ( ο τομέας της καθαριότητας αποκτά καινούργιους 8μηνίτες)

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Άλλοι 48 ωφελούμενοι προγράμματος του ΟΑΕΔ ενισχύουν για 8 μήνες δομές του δήμου μας ( ο τομέας της καθαριότητας αποκτά καινούργιους 8μηνίτες)

 


"Τέλεια" η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη διορίζει κόσμο πολεμώντας την ΑΝΕΡΓΙΑ και δίνοντας και άλλα χέρια στην καθαριότητα του δήμου μας. Να τα βλέπει αυτά η κ. Καραγιαννίδου που κάνει ταξικό αγώνα και να λέει και καμία καλή κουβέντα για τον "Μωϋσή" που ενισχύει με νέα πρόσωπα το σωματείο Εργαζομένων του δήμου μας. Ένα σωματείο που δεν έχει συνδικαλιστική εκπροσώπηση της ΔΕΞΙΑΣ αφού ελλείψει κεντροδεξιών υπαλλήλων ποιος να κατέβει και ποιους να εκπροσωπήσει;

Οι νέοι 48 υπάλληλοι του δήμου μας τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ αφού οι περισσότεροι από αυτούς δεν ασπάζονται τις ασυναρτησίες της προέδρου για ταξικούς αγώνες. Γρήγορα ΜΟΝΙΜΟΙ ( όσο πιο πολλοί τόσο πιο γρήγορα υπογραφή νέων μνημονίων) λοιπόν αφού με τους παλιούς εργαζόμενους η εικόνα δεν αλλάζει. Μήπως με νέους και κεντροδεξιούς έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα!  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ όλα τα ονόματα και τις ειδικότητες που καλύπτουν. 

Πολύ ικανά άτομα βλέπουμε ανάμεσά τους και χαιρόμαστε γιατί θεωρούμε βέβαιο πως θα προσφέρουν πολλά στον δήμο μας για το χρονικό διάστημα των 8 μηνών που είναι βέβαιο πως θα παραταθεί.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: