ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Γεύμα του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ σε μαγαζί της πόλης λίγο πριν την πρεμιέρα του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής που μετέχει ο αγαπημένος "Ήλιος"

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Γεύμα του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ σε μαγαζί της πόλης λίγο πριν την πρεμιέρα του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής που μετέχει ο αγαπημένος "Ήλιος"



Παρουσία του πρόεδρου του ΓΣ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ κ. Ανδρέα Τρομπέτα και των μελών της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου παρατέθηκε γεύμα στο (Indigo Drinks and more ) στην ομάδα μας πριν την πρεμιέρα του αγώνα με τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ στον 6ο ομιλο της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ....

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση και ευχόμαστε η αγαπημένη μας ομάδα να ανταποκριθεί στον δύσκολο όμιλο που δεν αφήνει σε εμάς ( που είμαστε μακριά από την ομάδα δεν έχουμε δει ούτε φιλικό ούτε προπόνησή της) περιθώρια για προσδοκίες ανόδου. Αυτό βέβαια το λέμε με βάση την ελλιπή εικόνα που έχουμε και διαβάζοντας κάποια ρεπορτάζ για την δυναμικότητα των ομάδων μέσα από τις στήλες των αθλητικών εφημερίδων. Η παραμονή στην κατηγορία είναι το δικό μας ζητούμενο εάν και ο "Ήλιος" μπορεί να μας διαψεύσει ευχάριστα και να ζήσουμε μαγικές στιγμές από το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε σε τεχνική ηγεσία , παράγοντες και παίχτες κάθε δυνατή επιτυχία. Το φωτορεπορτάζ μπορεί εμείς να το είδαμε από σελίδα του facebook αλλά όπως και εσείς μπορείτε να δείτε έχει γίνει από το Soccerlive.gr  που κάνει εξαιρετική δουλειά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αλλά και στις μικρότερες κατηγορίες (ΕΠΣΑ 1 & 2) .





























ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: