ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το ιστολόγιο "Η Θέση της Ηλιούπολης" του Δ. Μωραίτη προσπέρασε στην alexa.com το Cityofilioupolis του Γαβριήλ Αραμπατζή!

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Το ιστολόγιο "Η Θέση της Ηλιούπολης" του Δ. Μωραίτη προσπέρασε στην alexa.com το Cityofilioupolis του Γαβριήλ Αραμπατζή!

 


Το ζήσαμε και αυτό. Το site Cityofilioupolis.gr του Γαβριήλ Αραμπατζή υπολείπεται σε θέσεις σύμφωνα με την αξιόπιστη alexa.con του ιστολογίου του "Μεσσία" της πόλης μας κ. Μωραίτη. 

Βέβαια ο δεύτερος ως "ψεκασμένος" δεν πιστεύει στην alexa.com αφού άλλωστε απέκτησε καινούργια διαδικτυακή φίλη την κ. Ραχήλ Μακρή που αυτή την περίοδο υπερασπίζεται τον δίκαιο αγώνα των Αρμενίων αφού εδώ δεν έπεισε τους πολλούς να την κάνουν δήμαρχο! 

Δείτε και τα καρτελάκια με τις θέσεις τους





Τελικά το βρίσιμο σε εμάς "πουλάει" περισσότερο από ό,τι αυτό στη διοίκηση του δήμου μας και ακούγεται λογικό. Αφού εμείς γκρεμίζουμε συστηματικά την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων ενώ η διοίκηση συνεχίζει την πεπατημένη μοιράζοντας αυταπάτες ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ σε μια πόλη που έμαθε για δεκαετίες να ζει με ΜΥΘΟΥΣ. 

Βέβαια σε ψήφους ο Αραμπατζής δεν τον "βλέπει" τον Δημήτρη Μωραίτη που γνωρίζοντας  πως με Δήμου και Κική δεν συμπληρώνεις ψηφοδέλτιο έγινε οικονομικός μετανάστης για να καταλάβει πως ο ρατσισμός δεν είναι καλό πράγμα. 

Επειδή κάποιες συντρόφισσες θα μείνουν άστεγες από τις δημοτικές παρατάξεις με τις οποίες κατέβηκαν στο παρελθόν εάν της πείσει να γίνουν "αξιόλογες" γυναίκες και να κατεβούν μαζί του ίσως φτάσει τους 5 υποψηφίους! 

Την μία βέβαια δεν την βλέπουμε θετική ήδη έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από τις ασυναρτησίες που ανεβάζει το ιστολόγιο το οποίο ανέβηκε επειδή ακριβώς ασχολήθηκε με το πρώτο έως και σήμερα διαδικτυακό μέσο της πόλης. 

Ως ξένος θα μάθει να σέβεται φανταζόμαστε περισσότερο το "διαφορετικό" που θα έπρεπε να το είχε καταλάβει αφού ως "ξένος" αντιμετωπίζονταν και στην πατρίδα του που βρίσκει πως είναι καλύτερη η Κοινοβουλευτική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από Μεταξάδες, Καντάφι και όποιον άλλο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ διαφημίζει στο προφίλ του ο οικονομικός μετανάστης κ. Μωραίτης. 




Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: