ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το σωματείο Εργαζομένων του δήμου μας κάνει στάση Εργασίας καταδικάζοντας τον ΦΑΣΙΣΜΟ - Μην ανησυχείτε αυτόν της Χρυσής Αυγής όχι αυτόν που απορρέει από τις ιδεοληψίες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και δη της κομμουνιστικής

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Το σωματείο Εργαζομένων του δήμου μας κάνει στάση Εργασίας καταδικάζοντας τον ΦΑΣΙΣΜΟ - Μην ανησυχείτε αυτόν της Χρυσής Αυγής όχι αυτόν που απορρέει από τις ιδεοληψίες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και δη της κομμουνιστικής

 

Σε δύο μέρες θα τελειώσει οριστικά το "κυνήγι μαγισσών" αφού θα ολοκληρωθεί η πολύκροτη δίκη για την Χρυσή Αυγή. 

Η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αποφανθεί και όσοι συγκεντρωθούν έξω από το Εφετείο θα καταλάβουν πως οι δίκες σε Αστικές Δημοκρατίες δεν είναι "λαϊκά δικαστήρια" και θα απογοητευθούν από την ετυμηγορία. 

Θα οδηγηθούν όσοι τελικά οδηγηθούν στις φυλακές και οι υπόλοιποι ( θα υπάρξουν και αυτοί) θα συνεχίσουν με  τις ιδεοληψίες τους μια καινούργια αρχή ζητώντας εκ νέου την ψήφο σας για να μπουν στη Βουλή! 

Το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για  "πολιτική κάλυψη" και σε άλλες εγκληματικές οργανώσεις θα λειτουργήσει στα αυτιά κάποιων δικαστών ως άλλοθι για να πέσουν οι Χρυσαυγίτες στα μαλακά. Όπως έχουν πέσει δεκάδες συλληφθέντες που ντύνουν τον ένοπλο  ΦΑΣΙΣΜΟ τους με τον μανδύα ταξικής πάλης. 

Γιατί προφανέστατα και όλες και όλοι έχουν πλέον καταλάβει πως για τους νεκρούς της Marfin δεν υπήρξε καν σύλληψη,  ούτε φυσικά τιμωρία ενώ πρόσφατα η Δικαιοσύνη άφησε έξω με συνοπτικές διαδικασίες και με περιοριστικά βεβαίως μέτρα δύο συλληφθέντες τρομοκράτες  που θα ήταν ακόμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ εάν ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ δεν επισκέπτονταν πριν λίγες μέρες την χώρα μας. 

Στο πλαίσιο αυτό και όσο η χώρα μας δεν δείχνει να επιθυμεί να γίνει κράτος δικαίου όσοι σας "φουσκώνουν" τα μυαλά για οριστική ΚΑΤΑΔΙΚΗ του ΦΑΣΙΣΜΟΥ & ΝΑΖΙΣΜΟΥ θέλουν απλώς να σας παραπλανήσουν. 

Τι θα μπορούσε να κάνει η παρούσα κυβέρνηση; Ασφαλώς τίποτα αφού η Δικαιοσύνη με αυτούς τους λειτουργούς αποτελεί για τους πολλούς  πυλώνα της Δημοκρατίας μας, έστω και εάν μια πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου διώκεται για κακουργήματα! Επειδή παραπλανώντας ακόμα και την πολιτική ηγεσία οδήγησε χωρίς κανένα απολύτως ΣΤΟΙΧΕΙΟ δύο πρώην πρωθυπουργούς να διασύρονται για ατιμωτικά αδικήματα. 

Στην ανακοίνωση του σωματείου των εργαζομένων του δήμου μας τονίζετε όπως βλέπετε η στάση της Εισαγγελέα που τους "ξεπλένει", αλλά  δεν θα συμφωνήσουμε ούτε σε αυτό με το ΣΕΔΗ. 

Τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ μαύρους ή κόκκινους τους ΞΕΠΛΕΝΕΙ ένα μεγάλο  κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας που δεν κατανοεί ακόμα  πως δεν υπάρχουν καλοί και κακοί φασίστες . 

Γιατί άμα έχεις για Θεό σου τον Στάλιν να αναμένεις πως μπορεί και κάποιος άλλος που έχει τον Χίτλερ (και είναι δικαστικός λειτουργός) να μην διακρίνει την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και στις 7 Οκτώβρη να εκτεθεί για πολλοστή φορά η χώρα μας διεθνώς με ακόμη μία ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ απόφαση ΟΝΕΙΔΟΣ. 

Πολύ καιρό πριν οι περισσότεροι συνάδελφοι μου που κάνουν δικαστικό ρεπορτάζ έχουν εντοπίσει και αναδείξει "θολά" για να το πω κομψά σημεία της πολύκροτης δίκης. 

Γιατί άμα θες να επικρατήσει το ΔΙΚΑΙΟ και η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν πας εκεί να αραδιάσεις ένα σωρό ψέματα. Ούτε κάνεις βορά στα "νύχια των Ναζιστών"  τους κατά ευφημισμό προστατευόμενους μάρτυρες που τους ξέρουν πλέον και οι πέτρες! 

Επειδή οι προσδοκίες είναι μεγάλες από αυτή την δίκη και επειδή ο λαϊκισμός δεν "πέθανε" όπως κάποιοι πιστεύουν στις κάλπες του 2019 οι δικές μας φωνές για να εισακουστούν πρέπει να συνοδεύονται και από την ανάλογη ΨΗΦΟ. 

Η Ελληνική κοινωνία παραμένει ρατσιστική σε μεγάλο ποσοστό και εξακολουθεί να υποκρίνεται . Άρα ας αναμένει μια παντελώς υποκριτική απόφαση και ας μην παρασύρετε από όσους ετοιμάζονται να κάψουν την μισή Αθήνα δείχνοντας για ακόμη μια φορά τον έκδηλο φασισμό τους. 

Για εμάς η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση αλλά ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ είναι και όλες και όλοι όσοι προσπαθούν και δεν το κρύβουν και κάποιοι  να ανατρέψουν την Αστική μας Δημοκρατία . 

Ελπίζουμε σύντομα και στη χώρα μας να ψηφιστούν νόμοι για την αντιμετώπιση της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ανάλογοι με αυτούς που ισχύουν στις ΗΠΑ κάτι που όμως δεν βλέπουμε να γίνεται άμεσα. 

Εμείς πάντως δεν είμαστε αδαείς και δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα στην ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου. 

Δείτε και τις ποινές που έφτιαξε η κυβέρνηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για να γελάσετε με τα χάλια μας ως χώρα.

Οι ποινές για εγκληματική οργάνωση

Κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση είναι συνολικά 65. Από αυτούς 45 κατηγορούνται για ένταξη (με 20 εξ αυτών να είναι μόνο για αυτή την κατηγορία κατηγορούμενοι).

Για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κατηγορούνται 20 άτομα, δηλαδή οι 18 πρώην βουλευτές του κόμματος, καθώς και οι πυρηνάρχες Νίκαιας και Περάματος. Από τους 20 οι 18 έχουν μόνο αυτή την κατηγορία.

Το πλαίσιο ποινών, με βάση τις ευμενέστερες συνθήκες του νέου Ποινικού Κώδικα για την εγκληματική οργάνωση, είναι το εξής:

* Ποινή ένταξης: 5-10 χρόνια (με ελαφρυντικό 1-5)

* Ποινή διεύθυνσης: 5-15 χρόνια (με ελαφρυντικό: 2-8)

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: