ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η ΕΥΔΑΠ ταλαιπωρεί τους συνδημότες μας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος τους ευχαριστεί!

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Η ΕΥΔΑΠ ταλαιπωρεί τους συνδημότες μας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος τους ευχαριστεί!

Οδός Πάρου και Σάμου και η ΕΥΔΑΠ που κυνηγάει δικαστικά ιδιοκτήτες για χρέη και παράνομες υδροληψίες ενοικιαστών "εγκληματεί" με το διαλυμένο δίκτυο της και ταλαιπωρεί τους δημότες μας. Αφού είναι μονοπώλιο προφανώς και θα τους ταλαιπωρεί πολύ καιρό ακόμα. Για αυτό διαβάστε και τι λέει ο συνδημότης μας που μένει στην περιοχή πριν πανηγυρίσετε για το σανό που σας πουλάνε οι Αντιδήμαρχοι. 

Σχετικά με τον τρόπο που προβάλετε το θέμα φαίνεται ότι τουλάχιστον σας έχουν δώσει λάθος ενημέρωση.
Τα τελευταία χρόνια στο τμήμα της οδού Πάρου, ανάμεσα των οδών Σάμου και Αθανασίου Διάκου έχει σπάσει τουλάχιστον 15 φορές ο σωλήνας του δικτύου ΕΥΔΑΠ.
Τις τελευταίες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη είχαμε ισάριθμες βλάβες.
Την Δευτέρα η βλάβη αποκαταστάθηκε μετά από 14 ώρες!!!!!!
Επομένως οι κύριοι της ΕΥΔΑΠ τους οποίους συγχαίρετε κάνουν πλημμελώς την δουλειά τους και κάθε άλλο παρά αξίζουν ευχαριστιών αλλά εντόνων διαμαρτυριών και παραπόνων.
Το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ στο τμήμα αυτό είναι εντελώς σάπιο και από ακατάλληλο υλικό.
Οι κάτοικοι της περιοχής έχουμε ζητήσει από την ΕΥΔΑΠ εγγράφως να αλλάξει ο σωλήνας σε αυτό το τμήμα, διότι αποτελείται πλέον από συγκολλημένα τμήματα σωλήνων διαφόρων τύπων και υλικών, με αποτέλεσμα να μην αντέχει στις υψηλές απαιτούμενες πιέσεις.
Επί πλέον μόνο μπροστά στο σπίτι μου έχουν κοπεί τα τελευταία 3 χρόνια με έγκριση, εντολή και συνέργεια των υπηρεσιών του Δήμου τρία δένδρα τα οποία είχα φυτέψει και συντηρούσα επί 20 χρόνια.
Και τις τρεις φορές οι εκπρόσωποι του Δήμου μου υποσχέθηκαν ότι με δαπάνη του Δήμου θα γίνει αντικατάσταση.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα παρά τις οχλήσεις μου. Χθες μίλησα για τελευταία φορά με την υπεύθυνο τμήματος πρασίνου του Δήμου, η οποία έδειξε κατανόηση αλλά με ενημέρωσε ότι ο Δήμος δεν προβλέπει αντικαταστάσεις δένδρων.
Αυτά προς καταγραφή των πραγματικών γεγονότων.



Στην διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω ενημέρωση.(Συνδημότης μας κάτοικος της περιοχής )

Δείτε και ένα ωραίο δέντρο που έκοψαν και θα αντικαταστήσει σε καμία δεκαριά χρόνια η υπηρεσία Πρασίνου του δήμου μας που έφτασε Οκτώβρης και έχει αφήσει το Μετρό της πόλης μας σε αυτά τα χάλια .Αλλά δεν φταίνε αυτή η διοίκηση φταίει και εσείς που πιστεύετε πως θα αλλάξει κάτι στον δήμο με την ίδια αποτυχημένη συνταγή του κρατισμού. Μια βόλτα στο Μετρό της πόλης θα σας πείσει εμείς βαρεθήκαμε και να παίζουμε το ίδιο θέμα από το καλοκαίρι. Θα τα κόψουν όταν μπορέσουν αφού άλλωστε μια βόλτα στον διπλανό Άλιμο μπορεί να αποδείξει σε όλες και όλους σας ποιος έχει τον δήμο "ζούγκλα" και ποιοι πραγματικά έχουν περιποιημένο το Πράσινό τους. 

ΥΓ: Αφού άφησαν την περιοχή χωρίς νερό για 14 ώρες καλά είμαστε την επόμενη θα την αφήσουν για κάνα δύο μέρες για βλάβη για την οποία ευθύνονται οι ίδιοι αφού δεν προχωρούν στη δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου εάν και ακόμα έχουν το μονοπώλιο αφού ως γνωστόν το ΝΕΡΟ δεν πωλείται αλλά εμείς το ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ πανάκριβα επειδή ακριβώς κάποιοι θέλουν να εξυπηρετούν τους χιλιάδες υπαλλήλους που απασχολεί ο οργανισμός και που για τις εργασίες του δίνει σε ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ μια σειρά εργασιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: