ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και η Μαχόμενη Ηλιούπολη στο πλευρό των μαθητών - καταληψιών για να μην έχουν κάποιοι αυταπάτες!

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Και η Μαχόμενη Ηλιούπολη στο πλευρό των μαθητών - καταληψιών για να μην έχουν κάποιοι αυταπάτες!

 


Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ φυσικά και θα ήταν στο πλευρό όσων κλείνουν τα σχολεία και οδηγούν σε αδιέξοδο τον ΔΙΑΛΟΓΟ για την Παιδεία. 

Με κλειστά σχολεία προφανώς και διάλογος δεν γίνεται και αίθουσες 15 μαθητών δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο. Δεν έχει η Γερμανία, δεν έχει η Γαλλία , δεν έχει ούτε η Μεγάλη Βρετανία και αναζητάμε να έχει από ένα χρεοκοπημένο κράτος που ζει με δανεικά και αγύριστα. 

Η "σοβαρή" πολιτική στάση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ βέβαια που θεώρησε ανεπιθύμητο τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών κ. Μάικ Πομπέο που επισκέφτηκε πρόσφατα την χώρα μας βλέπει τον χώρο της Παιδείας ως έναν ακόμη χώρο στείρας αντιπολίτευσης. 


Φυσικά στο στόχαστρο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα συστημικά ΜΜΕ που έπρεπε να μην παρουσιάζουν τις καταστροφές και τα πανό μαθητών - καταληψιών που βρίζουν την υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως και να τους παρουσιάσουν σαν Τσίπρες της σύγχρονης εποχής! 

Στο μόνο που συμφωνούμε μαζί τους είναι στην μη στράτευση των νέων στα 18 αφού για εμάς χρειάζεται επαγγελματικός στρατός και όχι πολυπληθής με 12μηνη εκπαίδευση έτσι για να λέμε πως έχουμε έναν αριθμό στρατεύσιμων. 

Διαβάστε και την σελίδα τους για να μην λένε πως έχουμε και καμία πρεμούρα να κρύψουμε τις δικές τους θέσεις. Κάντε κλικ εδώ και μεταφερθείτε στο δικό τους ιστολόγιο για όλη την ανακοίνωση τους. Εμείς ένα- δύο πραγματάκια σχολιάσαμε και κυρίως καταδείξαμε ποιοι και για ποιους λόγους θέλουν το "αντάρτικο" των μαθητών με την κυβέρνηση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: