ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αντί να κάνουν τηλεκπαίδευση οι μαθητές -καταληψίες μαζεύουν κάδους απορριμμάτων και φτιάχνουν αναχώματα!

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Αντί να κάνουν τηλεκπαίδευση οι μαθητές -καταληψίες μαζεύουν κάδους απορριμμάτων και φτιάχνουν αναχώματα!

 


Η φωτογραφία είναι από το ΕΠΑΛ Ηλιούπολης και την "κλέψαμε" από τον Άγγελο Κάνδηλα και την ομάδα του ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στο facebook.


Προφανώς οι κάδοι δεν έχουν καμία αξία ως οδοφράγματα αλλά οι καταληψίες ανήκουν ιδεολογικά στον χώρο της Αριστεράς και εκτός από ανεδαφικά αιτήματα έχουν και τις ιδεοληψίες της. 

Φαντάζονται "χούντες" και θέλουν να κάνουν το δικό τους "Πολυτεχνείο". Το ανησυχητικό προφανώς και δεν είναι οι μαθητές αλλά οι μεγάλοι που στηρίζουν τον παραλογισμό τους. 

Στο δικό μας δήμο δεν υπάρχει η ΑΛΛΗ φωνή από δημοτική παράταξη που να πει ΟΧΙ στις καταλήψεις ας κοιτάξουν στους όμορους δήμους όπου όλες οι κεντροδεξιές παρατάξεις έχουν τοποθετηθεί κατά αυτών και καλούν τους μαθητές να επιστρέψουν στα θρανία. 

Εδώ έχουμε δει ήδη την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ να τους στηρίζει και φυσικά δεν είδαμε καμία δημοτική παράταξη να λέει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. 

Οι καταλήψεις ΕΙΝΑΙ παράνομες πρέπει να σταματήσουν. Και εδώ φαίνεται και η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ για άλλη μια φορά της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" που ενώ ψάχνει "νομιμότητες" για να εμποδίσει την διοίκηση να προχωρήσει το όποιο έργο της στην ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ παρανομία ΣΙΩΠΑ. 

Τα σχολεία έχουν ουσιαστικά ανοίξει ήδη οι μαθητές συνεχίζουν με τηλεκπαίδευση τα μαθήματά τους και οι καταληψίες θα χάσουν μία χρονιά εάν επιμείνουν να κρατούν τα σχολεία κλειστά εκτός και τους "σώσει" η ΟΛΜΕ με δική της ΑΠΕΡΓΙΑ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: