Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Την "ασφάλεια" των εκπαιδευτικών και των μαθητών προασπίζεται τάχα η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης

Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε το δελτίο τύπου 

 Η μόνη που προασπίζεται την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών είναι η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμένως κύριοι της Ένωσης. 

Η δική σας "προστασία" φάνηκε όταν δεν καταγγείλατε τον παιδεραστή- καθηγητή του Γυμνασίου της πόλης μας ο οποίος είχε "σχέση" με 14χρονη μαθήτρια του. 

Τότε η κ. Κεραμέως με απόφαση της έθεσε  σε διαθεσιμότητα τον παιδεραστή-καθηγητή ενώ εσείς δεν βγάλατε ούτε ένα δελτίο τύπου καταδίκης του εκπαιδευτικού εάν και λαλίστατη όταν στάζει μια βρύση στο σχολείο. Φαίνεται θεωρείται φυσιολογικό πως μια εκπαιδευτική κοινότητα κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου αφήνοντας απροστάτευτα τα παιδιά μας. 

Η "ευαισθησία" σας για τα προβλήματα είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ αφού με την ΣΙΩΠΗ σας δείξατε τι ακριβώς πρεσβεύετε . Μην στεναχωρήσουμε κανέναν σύντροφο καθηγητή ,μη βάλουμε κάμερα στην τάξη και αποκαλυφτεί η ΑΝΩΜΑΛΙΑ του. Μην βάλουμε κάμερες γενικά μην ενοχληθεί αυτός που αντί για μάθημα έλεγε σε ανήλικα κορίτσια χυδαία ανέκδοτα. 

Με κλειστά σχολεία και με όσους δεν ξεχωρίζουν τον θύτη από το θύμα προφανώς και διάλογος για παιδαγωγικά ζητήματα δεν μπορεί να γίνει. 

Συνεχίστε να εκτίθεστε με δελτία τύπου που ζητάνε να υλοποιηθούν ανεδαφικά αιτήματα, όσο η κυβέρνηση προσπαθεί και πετυχαίνει η χώρα μας να έχει πληγεί λιγότερο από άλλες από την πανδημία. 

Αρχίστε να κραυγάζετε και για την τηλεκπαίδευση αφού προφανώς και μοναδικός σας σκοπός δεν είναι να "σώσετε" τα παιδιά μας αλλά να εξυπηρετήσετε τις πολιτικές σας σκοπιμότητες αφήνοντας τα παιδιά αμόρφωτα. 

Βάλτε στον τίτλο σας Ένωση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης αφού ουδείς δεξιός λογικός άνθρωπος θεωρεί πως μπορούν να γίνουν και άλλες προσλήψεις εκπαιδευτικών σε μια χρεοκοπημένη χώρα. 

Αναμείνατε στο ακουστικό σας έως το 2023 για να ακούσετε και από τους δικούς σας υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ πως λεφτά δεν υπάρχουν για να γίνουν αυτά που ζητάτε. Και μην ξεχάσετε να βρίσετε τα συστημικά ΜΜΕ που δεν προβάλουν τις αυταπάτες σας γιατί προφανώς η πλειοψηφία των δημοσιογράφων ασκεί το λειτούργημά της με αίσθημα ευθύνης και λέει ένα μεγάλο ΟΧΙ στον ακροαριστερό ή ακροδεξιό λαϊκισμό σας. 

Μην ξεχάσετε μαζί με τους ακροδεξιούς συνοδοιπόρους σας τον αγώνα σας για απαξίωση των ΜΜΕ . Δεν θα σας βγει η συντριπτική πλειοψηφία τα εμπιστεύεται και τα παρακολουθεί καθημερινά λέγοντας ΟΧΙ στα ελάχιστα ΜΜΕ με τις δικές σας ανεδαφικές απόψεις. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...