ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η "Λάσπη της Ηλιούπολης" συνεχίζει να μας αποκαλεί ψυχικά αρρώστους επειδή προφανώς δεν έχουν άλλα επιχειρήματα για τις "πουστιές" τους

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Η "Λάσπη της Ηλιούπολης" συνεχίζει να μας αποκαλεί ψυχικά αρρώστους επειδή προφανώς δεν έχουν άλλα επιχειρήματα για τις "πουστιές" τους


 Ο Μωραίτης μαζί με την Κική Παρασκευά συνεχίζουν την ΛΑΣΠΗ της Ηλιούπολης αφού άλλωστε έμαθαν την δημοσιογραφία στο πόδι! 

Αυτή την φορά και μετά το "φτύσιμο" από την πλειοψηφία των δημοτών μας, "ανακάλυψαν" πως δεν έχω πτυχίο δημοσιογραφίας κάτι που έχω ανεβάσει ακόμα και στο facebook ζητώντας τους τα δικά τους! 

Δεν έχουν να γράψουν κάτι άλλο για την πόλη αφού οι ειδήσεις δεν φτάνουν στους οικονομικούς μετανάστες σαν τον "Ερμή"  και όσοι απέμειναν εδώ  όπως η Κική βαριούνται να αναρτήσουν κάτι για την πόλη αφού δεν έχουν οικονομικό όφελος. 

Όσο είχαν την φυλλάδα τους το "πάλευαν" με ρατσιστικά πρωτοσέλιδα ,και ψεύτικες δημοσκοπήσεις που έδιναν προβάδισμα στον ιδιοκτήτη της φυλλάδας! Μετά και από την στιγμή που έφυγε ο κ. Ρεβύθης και ανέλαβε η κ. Παρασκευά το πράγμα άρχισε να μην τσουλάει όπως θα το ήθελαν. 

Και βασικά η αποτυχία ενός εγχειρήματος δεν είναι για κατακραυγή όσο η ΛΑΣΠΗ που συνεχίζουν και ρίχνουν εναντίον μου χωρίς μισό στοιχείο. 

Οι αχρείοι λοιπόν θεωρούν πως είναι "μορφωμένοι",  λες και η μόρφωση είναι κάτι που μπορεί να κρυφτεί. 

Συκοφάντες που λασπολογούν και προσπαθούν να με βγάλουν τρελό επειδή γράφω την ΑΛΗΘΕΙΑ είναι. 

Ο "κύριος" και η κυρία της φωτογραφίας μου έφτιαξαν και πάλι το απόγευμα με τις νέες ασυναρτησίες τους. 

Τους αφιερώνω και πάλι το πτυχίο της δημοσιογραφικής μου σχολής και τους καλώ να μας δείξουν επιτέλους  τα δικά τους , αφού ως μελλοντικοί υποψήφιοι δήμαρχοι που ισχυρίζονται πως  θα είναι ας ξέρουμε κάτι και για αυτούς. Άμα θέλουν από δημόσιο Πανεπιστήμιο ας τους δείξει ο Τσίπρας και ο γιατρός Πολάκης ή η μυθομανής "φάλαινα" της πόλης , εμείς δεν ισχυριστήκαμε ποτέ πως είχαμε και τέτοιο. Αλλά η Δημητρούλα και η παρέα της κάνει πως δεν καταλαβαίνει ελληνικά , και νομίζει πως με "πουστιές" θα κάνει πολιτική καριέρα έχοντας δίπλα του παντελώς αμόρφωτους και ρατσιστές όπως άλλωστε είναι και ο ίδιος. 



Η εργασιακή μου εμπειρία είναι αναρτημένη στο βιογραφικό μου σημείωμα που μπορεί εύκολα να βρει κάποιος στο διαδίκτυο. Εν ζωή είναι όλοι οι δημοσιογράφοι με τους οποίους συνεργάστηκα ας κάνουν το ρεπορτάζ τους πριν ανοίγουν το στόμα τους για να συκοφαντήσουν. 

Εμείς θα εξακολουθήσουμε να απαντάμε σε αυτούς,  και σε όποιον άλλο έχει πρόβλημα με την παρουσία μας στην πόλη ή το διαδικτυακό μας μέσο, δεν πρόκειται να υποκύψουμε στον φασισμό και την λάσπη κανενός.  Ας συνομιλήσουν με τους όσους έχουν τις ίδιες απόψεις με αυτούς ,και ας αφήσουν και εμάς να υπηρετούμε την ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ που αυτοί πλήγωσαν με τα αχρεία ρατσιστικά πρωτοσέλιδά τους,  και τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις που παρουσίαζαν έναν γελοίο υποκείμενο  να έχει απήχηση στην όχι και τόσο δημοκρατική είναι η αλήθεια τοπική μας κοινωνία. 



Τέλος να υπενθυμίσουμε πως η Ελλάδα είναι δυτικό κράτος και έτσι όσα αναρτεί κ. Μωραίτης δεν θα συμβούν ποτέ στη χώρα μας. Η επταετία των ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ καραβανάδων , που "σάπισαν" στην ΦΥΛΑΚΗ πέρασε ανεπιστρεπτί. Και βέβαια η Δημητρούλα ξέρει καλά να γλύφει και να υποκλίνεται  σε Αρχιμανδρίτες για μερικά ευρώ. 

Πάντως ο κ. Μωραίτης για Ταϊλάνδη είναι με τις παρέες του ,για την Κική υπάρχει άλλος προορισμός αλλά εμείς είμαστε δημοσιογράφοι και τηρούμε κατά ΓΡΑΜΜΑ την δεοντολογία! 

Και βέβαια η διαδικτυακή συνομιλία Κικής Παρασκευά - Γωγώς Τσακογιάννη που αποδεικνύει περίτρανα πως απέχουν συστηματικά από την ΑΛΗΘΕΙΑ. Θέμα που είχατε διαβάσει κατά κόρον αφού φυσικά οι συντονισμένες διαδικτυακές  επιθέσεις από δεξιούς και αριστερούς φασίστες ήταν τότε για εμάς μια καθημερινότητα. 


Και φυσικά οι δύο ΨΕΥΤΡΕΣ μιλάνε για πρώην που δεν υπάρχει,  είναι μια μυθομανής που πλέον ούτε η ίδια επικαλείται κάτι τέτοιο,  και φυσικά το ενδιαφέρον  της κα Τσακογιάννη για τις γυναίκες το κρίνουν οι πολλοί , το έκριναν άλλωστε και στις εκλογές του 2019 οι δημότες μας που αρνήθηκαν να βάλουν μια Τσακογιάννη στο δημοτικό συμβούλιο!  Άλλωστε όλες και όλοι έχουν καταλάβει τι ακριβώς πρεσβεύει. 

Της ευχόμαστε καλή τύχη το 2023 στο ψηφοδέλτιο του κ. Μωραίτη ή και της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" της οποίας άλλωστε υπήρξε και υποψήφια και το 2019.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: