ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι αλλαγές που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ποινικό Κώδικα βοηθούν και τους παιδεραστές καθηγητές να πέσουν στα μαλακά!

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Οι αλλαγές που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ποινικό Κώδικα βοηθούν και τους παιδεραστές καθηγητές να πέσουν στα μαλακά!


Οι αλλαγές στον Ποινικό κώδικα ρίχνουν εκτός από εγκληματικές οργανώσεις στα μαλακά και άλλους ποινικούς. 

Ανάμεσα στα "μπουμπούκια"είναι και οι παιδεραστές που κάποιο σάπιοι της πόλης που το παίζουν και κομματικοί παράγοντες και πρόεδροι σωματείων δεν καταδίκασαν στο πρόσφατο περιστατικό με τον παιδεραστή καθηγητή γυμνασίου της πόλης μας. 

Σωστά ανησυχούν λοιπόν γιατί ΤΙΠΟΤΑ δεν μένει κρυφό από εμάς ακόμα και οι κινήσεις του προφυλακισμένου καθηγητή που  με εντολή της υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Νίκης Κεραμέως έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από τα "εκπαιδευτικά" του καθήκοντα. 

Προφανώς και το θέμα δεν έχει ξεχαστεί και τα νομικά τερτίπια των συνηγόρων του, δεν θα τον ευνοήσουν . Τον ευνοούν όμως οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ  που και να αλλάξει πλέον από τη ΝΔ (και αυτό θα συμβεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις) δεν θα έχει αναδρομική ισχύ.

Στη φωτογραφία ο παιδεραστής την ώρα που οδηγείται στην Εισαγγελέα για να απολογηθεί για τις αποτρόπαιες πράξεις του (φωτογραφία από την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ). 

Άλλωστε η ευαισθησία της αρμόδιας υπουργού κ. Νίκης Κεραμέως για το θέμα οδήγησε σε ριζικές αλλαγές στον χώρο της Παιδείας & Θρησκευμάτων σε μια προσπάθεια οι μαθητές και μαθήτριες να βρίσκουν ευήκοα ώτα όταν οι Σύλλογοι Καθηγητών και οι Σύλλογοι Γονέων κωφεύουν και δεν προστατεύουν τα παιδιά από τέτοια ΚΤΗΝΗ. 

Άλλωστε είναι η χαρακτηριστική η ΑΦΩΝΙΑ του Συλλόγου Γονέων και του προέδρου του για το έγκλημα που συντελέστηκε και που προφανώς δεν έκανε κανέναν να πέσει από τα σύννεφα από όσους είχαν επαφή με τους μαθητές και τις μαθήτριες του συγκεκριμένου σχολείου.

Πολλές οι φωτογραφίες του εν λόγω εκπαιδευτικού με κατοίκους της πόλης μας και πολλές οι παρουσίες του σε εκδηλώσεις που έγιναν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: