ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Κόκλα που δεν κρύφτηκε και απάντησε για το λάθος υπαλλήλου της εταιρίας του να παρκάρει παράνομα

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Μπράβο στον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Κόκλα που δεν κρύφτηκε και απάντησε για το λάθος υπαλλήλου της εταιρίας του να παρκάρει παράνομα

 Εάν και η ανάρτηση του συνδημότη μας Ηρακλή Τσιμέκα "φωτογράφιζε" αλλά δεν αποκάλυπτε ποιος είχε παρκάρει παράνομα πάνω σε πεζοδρόμιο ,ενώ κάνει παράλληλα αγώνα για τα δικαιώματα των ΑμεΑ, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτης Κόκλας  με σχόλιό του κάτω από την σχετική ανάρτησή μας αποκάλυψε πως τεχνικός της εταιρίας ανελκυστήρων τους (οικογενειακή επιχείρηση εδώ και χρόνια στην πόλη μας) ήταν δυστυχώς  ο δράστης του παράνομου παρκαρίσματος. 

Συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου μας κ. Κόκλας έγραψε: 




Εμείς που προφανώς δεν έχουμε τον κ. Κόκλα για αφελή δεν υιοθετήσαμε τους σκληρούς χαρακτηρισμούς του συνδημότη μας Ηρακλή Τσιμέκα για υποκρισία αφού όντας ΑμεΑ ο Αντιδήμαρχος δεν θα είχε τέτοια συμπεριφορά. 

Αναγνωρίσαμε το αυτοκίνητο της εταιρίας και αναμέναμε να αποδείξει πως είναι διαφορετικός από τον επικεφαλής της παράταξης του που για ένα αντίστοιχο θέμα που βγάλαμε προεκλογικά αντί να πει μια συγγνώμη άρχισε μέσω τρίτων να μιλάει για χτυπήματα κάτω από την ζώνη. 

Το σχόλιο του κ. Κόκλα ( που έχουμε τεράστιες διαφορές και μόνο κοινό την ίδια ηλικία) μας απέδειξε πως σωστά στηρίζουμε τις προσπάθειες που κάνει διαφωνώντας βέβαια πάντα με επιλογές του αφού εμείς ως ΔΕΞΙΟΙ έχουν δυστυχώς συγκεκριμένο πλαίσιο που κινούμαστε. 

Για να είναι απόλυτα ειλικρινής περίμενα πως θα έκανε το "λάθος" (τραγικό για μένα για άνθρωπο που ασχολείται με τα κοινά) να αφήσει το θέμα να περάσει και όποιος κατάλαβε - κατάλαβε. 

Τότε (αφού μας έχετε καταλάβει όλες και όλοι) θα αποκαλύπταμε την το όνομα της εταιρίας και φυσικά θα γινόμασταν σκληροί (αφού άλλον δρόμο δυστυχώς δεν μάθαμε ) ακόμα και με ένα άτομο με ιδιαίτερες ικανότητες όπως ο κ. Κόκλας. 

Δεν μας απογοήτευσε απάντησε ο ίδιος δεν πάρκαρε παράνομα το όχημα της εταιρίας του και φυσικά εμείς ως τοπικό ΜΜΕ έχουμε ήδη καταγράψει στα θετικά του πως δεν κρύφτηκε και απάντησε με τρόπο που καλύπτει κάθε λογικό άνθρωπο. 

Ακόμα και εμάς που κάποιοι για να αποφύγουν τις με στοιχεία συγκεκριμένες καταγγελίες μας μας βγάζουν "τρελούς" πιστεύοντας πως έτσι θα γλιτώσουν από την δίκαιη (κατά την άποψή μας) κριτική που ασκούμε.

Θέλω τέλος να τονίσω και δεν αφορά αυτό τον κ. Κόκλα πως οι Αντιδήμαρχοι κινούνται σε συγκεκριμένο πλαίσιο και της ΡΗΞΕΙΣ ή τους ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ τους κάνει εκάστοτε δήμαρχος. 

Από εμάς μπράβο στον Παναγιώτη Κόκλα με τον οποίο διαφωνούμε σε πολλά αλλά δεν αμφισβητούμε πως είναι ένας άνθρωπος που θέλει να προσφέρει για την πόλη και ελπίζουμε να το πετύχει για το κοινό καλό. 

Θέλει θάρρος να παίρνεις ευθύνες και βέβαια να μην κρύβεσαι και να απαντάς ακόμα και όταν "φωτογραφίζεσαι" για κάτι που δεν έχεις ευθύνη. 

ΥΓ: Η προβολή του έργου που κάνει κάποιος δεν είναι ποινικό αδίκημα και βοηθάει τους δημότες μας να επιλέγουν κάθε τέσσερα χρόνια στις δημοτικές εκλογές. Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και δεν έχει ουδεμία σχέσεις με θρησκευτικές σέχτες ούτε με δόγματα ώστε να κάνεις το καλό και να το ρίχνεις στο γιαλό. Το ακούμε συχνά και από φίλους δεν γίνεται να μην υπάρχει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποιος έκανε τι για αυτή την πόλη. Ένα από τα προβλήματα της διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου ήταν πως δεν πρόβαλε σωστά όσα είχε κάνει. Και βασικά για να προβάλεις έργο πρέπει και να ενεργείς και ο Παναγιώτης Κόκλας είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι στα "αυγά του δεν κάθεται" το παλεύει έχει κάνει τις ρήξεις του και θα κριθεί όπως και όλοι μας από το αποτέλεσμα. Το ξέρει και ο ίδιος πως είναι πολύ μετριοπαθής για το γούστο μας αλλά μας "αναγκάζει" να του πούμε μπράβο συγκρίνοντάς τον με όσους σε ανάλογη περίπτωση κρύφτηκαν αντί να κάνουν το αυτονόητο. Να παραδεχτούν το λάθος τους εδώ ο Κόκλας παίρνει ευθύνη για το λάθος του υπαλλήλου της εταιρίας του άρα αξίζει και το κείμενο και το δικό μας μπράβο. Όπως και να το δείτε και όσο σκληροί και να είσαστε δεν θα οδηγηθείτε σε άλλο συμπέρασμα. Όλα θα άλλαζαν εάν κρατούσε διαφορετική στάση. Άλλωστε άμα είσαι καθαρός βγαίνεις μπροστά παραδέχεσαι και καταδικάζεις κάθε εικόνα που πρέπει να εξαλειφθεί για να προχωρήσουμε ως κοινωνία. Σύμφωνα με τον Κόκλα πάνω από χρώματα και κόμματα σύμφωνα με το δικό μας ίσως "στενό μυαλό" έχοντας ξεκάθαρο ιδεολογικό πλαίσιο. Η ζωή θα δείξει ποιος τελικά έχει δίκιο! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: