ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε πείσμα των Σταλινοφασιστών της πόλης μας η Αστική Δημοκρατία εδραιώνεται και ετοιμάζει τα δικά τους κελιά!

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Σε πείσμα των Σταλινοφασιστών της πόλης μας η Αστική Δημοκρατία εδραιώνεται και ετοιμάζει τα δικά τους κελιά!


 Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά που μας διατηρείτε στην κορυφή των ΜΜΕ της πόλης μας παρόλο που οι Σταλινοφασίστες μας επιχειρούν την ΦΙΜΩΣΗ μας, κάθε φορά που αποκαλύπτουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους. 

Οι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι σιγοντάροντας τους Σταλινοφασίστες της πόλης μας προφανώς και δεν διάβασαν σωστά την απόφαση καταδίκης του Ναζιστικού μορφώματος που έγινε μετά τις επίμονες προσπάθειες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπης Κουτζαμάνη

Την ώρα που εκ των υβριστών μας  συγχρωτίζονταν στις πλατείες των δήθεν αγανακτισμένων με τους Χρυσαυγίτες υπήρχαν και κάποιοι που αγαπώντας την Ελλάδα σήκωσαν το βάρος για να σταματήσει η δράση των Χρυσαυγιτών. 

Στην πόλη μας σταμάτησε και η δράση του άλλου άκρου όπως μπορούν κάλλιστα να βεβαιώσουν οι συνδημότες μας. Η Ηλιούπολη δεν είναι πλέον ασφαλής πόλη για κόκκινους τρομοκράτες κάτι που έχουν αντιληφθεί όσοι μετακόμισαν ήδη από την πόλη μας μετά τις επιτυχημένες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ που έγιναν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2017, κατόπιν υποδείξεων των φίλων και συμμάχων μας που έχουν και την ανάλογη τεχνογνωσία. 

Του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς του Κοντονή , του Παρασκευόπουλου, και πολλών άλλων που παραμένουν ακόμα βοηθώντας το κόμμα να παίξει το θεσμικό του ρόλο. 

Αργά αλλά σίγουρα από το νέο κόμμα θα απομακρυνθούν όσοι το οδήγησαν προεκλογικά το 2015 σε αυταπάτες επιζήμιες για τους πολλούς. 

Η πόλη έχει απαλλαγεί από τα "αγκάθια" της και σίγουρα οι νοσταλγοί του Στάλιν δεν μπορούν να επηρεάσουν τους πολλούς αφού δεν μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα ή πυρήνες ΑΝΟΜΙΑΣ. 

Γιατί άλλωστε ποτέ δεν είχαν ερείσματα στην κοινωνία αλλά ήταν οι διορισμένοι υπάλληλοι που οδήγησαν τον δήμο μας στα σημερινά του χάλια. 

Άρα ας διαβάσει σωστά  το ΜΗΝΥΜΑ της απόφασης ο υβριστής μας και ας αναμένει πως οι  πολλοί πλέον θέλουν να αφήσουν μια για πάντα στην άκρη τα πειράματα των κομμουνιστών . 

Ο κόσμος αλλάζει και για τον λόγο αυτό μας διαβάζουν οι πολλοί που βλέπουν πως παλεύουμε σχεδόν μόνοι για να γκρεμίσουνε τους σάπιους. 

Η σαπίλα τους πλέον δεν τρομάζει κανέναν, ας αναμένουν την "ταφή" τους αφού το πτώμα της κομμουνιστικής Αριστεράς του ανθέλληνα Άρη Βελουχιώτη και των "Μαυροσκούφηδων" του δεν συγκινεί παρά μόνο τους "ψεκασμένους" και αθεράπευτα ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

ΥΓ: Άλλωστε η δική τους νεολαία ήταν αυτή  που πρωτοστάτησε ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ για  τις ατυχείς εμπνεύσεις των αναπομείναντων κατσαπλιάδων (στο θέμα του Ποινικού Κώδικα)  που αναζητούν κρατικοδίαιτες  "επαναστάσεις" και δεν βλέπουν την νέα πραγματικότητα. 

Μια πραγματικότητα που έχει καταδικάσει από καιρό τον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ φασισμό στα περισσότερα κράτη του κόσμου. Η δικαίωση και για τους νεκρούς της Marfin είναι κοντά όπως βέβαια είναι κοντά και μια Ελλάδα που θα είναι πραγματικό δυτικό κράτος και όχι η τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε. 

Ας συνεχίσουν τις "πολιτικές" συζητήσεις με όσους ανέχονται την χυδαιότητά τους και ας αφήσουν εμάς να επιτελούμε το λειτούργημά μας. 

Άλλωστε σε κανέναν δεν κάνουν πλέον εντύπωση οι ασυναρτησίες τους, η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ μας επικράτηση είναι ξεκάθαρη  από τις καθημερινές επισκέψεις που δέχεται το ιστολόγιό μας. 

Ας συζητάνε μεταξύ τους τα φασιστοειδή (του οποιοδήποτε χρώματος)  αφού κανένα τοπικό  ΜΜΕ δεν φιλοξενεί τις ασυναρτησίες που βαπτίζουν ως τάχα πολιτικό λόγο. 

Στο Γράμμο και το Βίτσι ηττήθηκαν τα ινδάλματά τους και πλέον στις κάλπες του 2019 ηττήθηκαν και  εκλογικά ενώ πλέον και η ιδεολογική τους επικράτηση "θολώνει" αφού ο συγχρωτισμός τους με κάθε λογής ανώμαλους και ποινικούς τους καθιστά πλήρως αναξιόπιστους. 

Ας ακούσουν το ίδιο τους το κόμμα και ας καταλάβουν πως πλέον τα τσιτάτα τους δεν εκφράζουν την πλειοψηφία όσων και στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες ώστε να ξεφύγουν από τους καθυστερημένους που τους κρατούσαν στο 3% και να γίνουν ένα αστικό κόμμα χωρίς τις καταστροφικές ιδεοληψίες που ζημίωσαν την χώρα μας. Ήδη και ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει Ε.Ε και ΝΑΤΟ κάτι που προφανώς και αγνοούν κάποιοι αμόρφωτοι της πόλης μας. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: