ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που για ακόμα ένα Σάββατο άφησαν την πόλη να ζέχνει

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που για ακόμα ένα Σάββατο άφησαν την πόλη να ζέχνει

 
Κάθετο στενάκι στην Εργατών Τύπου 

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο ο δήμος μας αφέθηκε μέσα στη βρωμιά. Προφανώς και οι βρισιές προς το ιστολόγιό μας και κατά εμού δεν μαζεύουν τα σκουπίδια από τους κάδους. Ούτε βέβαια τα χειροκροτήματα κάποιων "ψεκασμένων" Συριζαίων που θεωρούν πως από την βρωμιά θα μας σώσει η "αλληλεγγύη" προς τον συνάνθρωπο και όχι η συστηματική δουλειά. 


Κάδος ανακύκλωσης επί της Λεωφόρου Ηρούς Κωνσταντοπούλου 

Αφού οι εργαζόμενοι είναι λίγοι ( έτσι λένε τα κομματικά στελέχη της πόλης) δεν έχουμε άλλη ενναλακτική όσο οι προσλήψεις αργούν παρά να δούμε τι θα κάνουμε με το πρόβλημα καθαριότητας που αντιμετωπίζει η πόλη μας. Και φυσικά πόσο υπομονή να κάνει αυτός ο κόσμος που μου τηλεφωνεί ζητώντας το αυτονόητο; 

Οι δημότες είναι αγανακτισμένοι γιατί καλούνται να πληρώνουν ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και να βλέπουν αυτές τις εικόνες από τις αυλές του ή τα μπαλκόνια τους. Η μπόχα είναι φοβερή και θα αναγκαστούν να ζήσουν με αυτή και αύριο αφού δεν πρόκειται να δουν όπως μας είπαν απορριμματοφόρο να περνάει από τις γειτονιές τους αφού η ΑΡΓΙΑ της Κυριακής είναι για τους "Χιλιαστές" του Περισσού ιερή! 


Στην οδό αυτή οι κάτοικοι ισχυρίζονται πως το πρόβλημα είναι καθημερινό 

Η παιδική χαρά πίσω συμπληρώνει το ντεκόρ


Για κάποιους εργαζόμενους όμως όπως και για τους δημοσιογράφους δεν υπάρχουν γιορτές ή αργίες . Αλλά εντάξει με τα "μπουκωμένα" ΜΜΕ θα ασχοληθεί τώρα το κρατικοδίαιτο προλεταριάτο; 

Άλλωστε οι ενεργοί βολεμένοι δημότες μας προεκλογικά το 2019 κατηγορούσαν την προηγούμενη διοίκηση για αυτές τις εικόνες . Λες και ο Βασίλης Βαλασόπουλος ήθελε να υπάρχει αυτό το χάλι. Λες και δεν είχε σπάσει και αυτός τα μούτρα του με τους συνδικαλιστές που θεωρούν δεδομένο πως και η πόλη θα παραμένει ως έχει και αυτοί και άλλοι τόσοι θα διοριστούν μόνιμοι στον τομέα της καθαριότητας. 

Απέναντι από το άγαλμα της Επονίτισας 

Κοιτάει προς άλλη κατεύθυνση άρα όλα καλά τα κλαδιά στην βάση έχουν μαζευτεί τουλάχιστον 


Ας σοβαρευτούν ούτε με μηνύσεις , ούτε με αγωγές θα καταφέρουν να κρύψουν την ΑΛΗΘΕΙΑ ας προτείνουν τις λύσεις τους που δεν μπορεί να είναι ανεδαφικές ή ας συνεχίσουν να οδηγούν οι ίδιοι με τις επιλογές τους την δομή σε ιδιώτη. 


Οδός Λαγκαδίων έξω από την παιδική χαρά βρωμάει ο τόπος 

Εμείς προφανώς και είχαμε ( πλέον δεν έχουμε ) όλη την καλή θέληση να τους ακούσουμε και να μας πουν σε πιο μαγικό νούμερο μόνιμων ή συμβασιούχων υπαλλήλων η εικόνα θα αλλάξει αλλά εις μάτην αυτοί υβρίζουν , απειλούν με μηνύσεις και λένε πως θα περάσει όποιος δώσει την δομή σε ιδιώτη πάνω από τα πτώματά τους! 

Προφανώς και δεν έχουν καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ , προφανώς θεωρούν εχθρό τους την ΑΛΗΘΕΙΑ και προφανώς θεωρούν το Αστικό Κράτος αδύναμο να επιβάλλει την βούλησή του. 


Κεντρική πλατεία Ηλιούπολης μπροστά από την παιδική χαρά!

Αυτή έχει φανεί εδώ και καιρό με την ψήφιση σχετικού νόμου ας ανατρέξουν στο παρελθόν να δούνε τις πολυήμερες κινητοποιήσεις τους που οδήγησαν ακόμα και αριστερούς να συμφωνούν να δοθούν κάποιες δομές σε ιδιώτη. 

Στον Βύρωνα ο Συριζαίος δήμαρχος κ. Κατωπόδης δίνει το Πράσινο σε ιδιώτη εδώ; 

Να αφιερώσουμε ένα τραγούδι στην ΚΑΤΙΟΥΣΑ του ΣΕΔΗ και τους ξαναδείχνουμε μια πραγματική ΕΙΚΟΝΑ για την οποία μας καλούν καθημερινά οι δημότες μας να κάνουμε κάτι. Εμείς αναδεικνύουμε θέματα τους λέμε δεν ασκούμε πολιτική ούτε φυσικά είμαστε εμείς που θα αποφασίσουμε για την τύχη του τομέα καθαριότητας και Πρασίνου της πόλης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: