ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τοποθέτηση υπαλλήλου στο ΝΠΔΔ "Μουσείο Εθνικής Αντίστασης" διαβάζουμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ έχει ενημερωθεί καμία δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης για αυτό;

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Τοποθέτηση υπαλλήλου στο ΝΠΔΔ "Μουσείο Εθνικής Αντίστασης" διαβάζουμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ έχει ενημερωθεί καμία δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης για αυτό;

 


Μέσα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ μάθαμε για τοποθέτηση υπαλλήλου ΠΕ στο ΝΠΔΔ "Μουσείο Εθνικής Αντίστασης". Τελικά το ΝΠΔΔ "Μουσείο Εθνικής Αντίστασης" πόσους υπαλλήλους απασχολεί γιατί παλιότερα μας έλεγαν πως δεν απασχολεί αλλά πως είναι οι 2-3 που υπάρχουν υπάλληλοι του δήμου. 

Επειδή ο κ. Αραμπατζής έχει κάνει πολύ συγκεκριμένη ερώτηση για το τι έχει στοιχίσει η δομή έως σήμερα και δεν έχει πάρει απάντηση καλό θα ήταν να πει η "νέα" διοίκηση τι σχέδια έχει για το Μουσείο. 

Για εμάς η λειτουργία του αλλά κυρίως οι αδιαφανείς διαδικασίες με τις οποίες πορεύεται εδώ και μια δεκαετία είναι θέμα προς συζήτηση σε ξεχωριστό δημοτικό συμβούλιο. Θυμίζουμε πως ακόμα και η "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" έχει εκφράσει τις αιτιάσεις της για την χρηματοδότησή του παρόλο που μέλη του είναι "αγωνιστές" που δεν γνωρίζουν πως ο Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος τελείωσε το 1945 και όχι το 1949! Και φυσικά είναι οι κομμουνιστές της ΠΕΕΑ





Για αυτούς βασικά ακόμα δεν έχει τελειώσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος !αφού ψευδώς ισχυρίζονται έως και σήμερα πως Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ και εν γένει ο Καπιταλισμός είναι "αδελφάκι" του Ναζισμού! Βασικά αναφέρουν και το ΝΑΤΟ που τότε δεν υπήρχε! Στις 4 Απριλίου 1949 ιδρύθηκε 

Σε κάθε περίπτωση η δημοτική παράταξη "Η πόλη που θέλω" που μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές του 2019 δείχνει και ενδιαφέρεται για όσα εμείς εδώ και 7 χρόνια καταγγέλλουμε για αυτή την δομή. 

Δηλαδή τεράστια χρηματικά ποσά που δεν έχουν καμία λογική αφού το ΝΠΔΔ δεν απασχολεί ; προσωπικό και οι εργασίες σε αυτό δεν φαίνεται να το έχουν διατηρήσει σε καλή κατάσταση αφού άμα βρέξει εξακολουθεί και μπάζει νερά! 

Τα εκατομμύρια λοιπόν που εδώ και δέκα χρόνια ( για τις μελέτες κατασκευής του είναι άλλο θέμα) έχουν δαπανηθεί εκεί μέσα είναι ένα θέμα που θα πρέπει να απαντηθεί από την παρούσα διοίκηση. Η προηγούμενη ισχυρίζεται πως ήταν δαπάνες για την συντήρησή του και έχει και κάποιες εργασίες ανεβάσει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. 

Για εμάς η υπόθεση πρέπει να πάει από μια δημοτική παράταξη στην Ελληνική Δικαιοσύνη αφού προφανώς και δεν γίνεται να έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια και το Μουσείο να είναι σε αυτή την κατάσταση. 











Επίσης μιλάμε για χιλιάδες εκθέματα που δεν είναι τοποθετημένα για να μπορεί το κοινό να τα δει και κάποια έχουν χαθεί σύμφωνα με παλιότερες καταγγελίες όσων τα έδωσαν στο Μουσείο αλλά δεν τα είδαν ΠΟΤΕ ως εκθέματά του! 

Όσο για το επιχειρησιακό σχέδιο του 2011-2014 δεν νομίζουμε να έχουν υλοποιηθεί και πολλά πράγματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: