ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μετά το χυδαίο βρίσιμο της σε γιατρούς του ΚΕΠΑ Γλυφάδας η υποψήφια της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ζήτησε ένα συγγνώμη και "καθάρισε"!

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Μετά το χυδαίο βρίσιμο της σε γιατρούς του ΚΕΠΑ Γλυφάδας η υποψήφια της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ζήτησε ένα συγγνώμη και "καθάρισε"!

 


Ο χθεσινός διαδικτυακός οχετός της κ. Μανώλη δεν είναι για αυτό εδώ το ιστολόγιο παρά μόνο για την "Λάσπη της Ηλιούπολης" . Ενδεικτικό για τους υβριστές μας είναι το γεγονός πως μη έχοντας επιχειρήματα και κυρίως στοιχεία βάλλουν επί δικαίων και σπάνια επί αδίκων! 

Το γεγονός πως τις επιλογές αυτές τις έκανε ο Τάσος Ευσταθίου για το ψηφοδέλτιό του προφανώς και δεν τον τιμά. Μία έχουμε τον ένα υποψήφιό του να εύχεται "καρκίνο" στον Σόϊμπλε, μία την κ. Μανώλη να μας συκοφαντεί και παράλληλα να κάνει ρατσιστική επίθεση σε κοπέλα που δεν γνώριζε καν και φυσικά ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κουρής που κάθε φορά που αποχωρεί κάποιος από την καταρρέουσα δημοτική παράταξη τον "στολίζει" με αναπόδεικτες κατηγορίες και όταν ο άλλος απαντά με στοιχεία τότε έχουμε την απόλυτη ΣΙΩΠΗ. 

Όλες και όλοι έχουμε κακές στιγμές και φυσικά δεν σβήνουν όλα με μία συγγνώμη.

Ελπίζω αυτή την φορά το τοπικό μας ΜΜΕ να μην προκληθεί από όσους έχουν το ΨΕΜΑ στο στόμα μονίμως και να μην αναγκαστούμε να δημοσιεύσουμε τον διαδικτυακό οχετό. 

Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε ό,τι το καλύτερο για την άρρωστη μητέρα της υποψήφιας δημοτική συμβούλου και βέβαια ως συνεργάτης των εκπομπών "Ζούγκλα" και "Κίτρινος Τύπος" εάν έχουν δόση αλήθειας τα γραφόμενα της κ. Μανώλη παρά την δική μας δημοσιογραφική προσπάθεια τίποτε δεν άλλαξε. 

Προφανώς οι μεταρρυθμίσεις και οι αλλαγές έχουν πολιτικό κόστος και θέλουν συγκεκριμένους κρατικούς λειτουργούς να τις υπηρετούν δίνοντας το τελειωτικό χτύπημα στην τελευταία Σοβιετία της Ευρώπης!

Γιατί φυσικά ο δικός μας ωχ αδελφισμός έχει οδηγήσει σε αυτή την ατέλειωτη γραφειοκρατία που πληγώνει όλες και όλους μας. 

Πρέπει να καταλάβουμε όλες και όλοι πως όποιον ταλαιπωρούμε εμείς στην δουλειά μας , αντίστοιχα και αυτός θα μας ταλαιπωρήσει στην δική του αφού εάν δεν κοπούν μαχαίρι οι κακές συνήθειες η χώρα θα χρεοκοπήσει και πάλι ηθικά και μετέπειτα οικονομικά όπως και έγινε. 

ΥΓ: Για τις δικές μας ψυχολογικές μεταπτώσεις "ενδιαφέρονταν" η κ. Μανώλη και οι διαδικτυακές της φίλες και φίλοι ας ρυθμίσει τις δικές της έχει κρατήσει την αστεία φατσούλα να της στείλει η "γιατρός" με τις εξ' αποστάσεως διαγνώσεις!     Εάν την έχει χάσει ας απευθυνθεί στη "Λάσπη της Ηλιούπολης" να της "αποκαλύψει" την ισχυρή ψυχιατρική θεραπεία που δήθεν παίρνω! ( γιατί η ΛΑΣΠΗ δεν χρειάζεται αποδείξεις για ό,τι γράφει) και όλα θα πάνε καλά! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: