ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η άλλη εικόνα της πόλης μέσα από ανάρτηση του εντεταλμένου συμβούλου της διοίκησης κ. Γιώργου Μπενά - Ανεβάζουν φωτογραφίες με μαζεμένα χόρτα που δεν έχει πάρει ακόμα το φορτηγό και θα μείνουν εκεί κάνα δύο μέρες σύμφωνα με την διοίκηση

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Η άλλη εικόνα της πόλης μέσα από ανάρτηση του εντεταλμένου συμβούλου της διοίκησης κ. Γιώργου Μπενά - Ανεβάζουν φωτογραφίες με μαζεμένα χόρτα που δεν έχει πάρει ακόμα το φορτηγό και θα μείνουν εκεί κάνα δύο μέρες σύμφωνα με την διοίκηση




Μέρα τη μέρα, βδομάδα με βδομάδα το "στοίχημα" κερδίζεται!
Οι παρεμβάσεις ΟΥΣΙΑΣ που γίνονται από το Τμήμα Πρασίνου ΚΑΙ σε περιοχές που είχαν "ξεχαστεί" για πολλά χρόνια ("Πωγωνίου", "Ιονίων Νήσων", "Πάρκο Καβαφάκη", "Τένις" - πρανές, κα) αποτελούν μέρος των στόχων που βάλαμε από την αρχή της συνεργασία μας με το Δήμαρχο George Chatzidakis !!!
Το επόμενο διάστημα θα δοθεί βάση στην ΣΥΧΝΟΤΕΡΗ φροντίδα σε επίπεδο καθαριότητας των πάρκων, άλσεων και πλατειών, που θα επιμεληθούν ΚΥΡΙΩΣ τα άτομα που ήρθαν από το πρόγραμμα 8μηνης Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ, έτσι ώστε να "λάμψει" η ομορφιά τους και να γίνει ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ η επισκεψιμότητα τους !!!

Και βέβαια θα ακολουθήσουν φυτεύσεις αρχικά σε έναν μικρό αριθμό σημείων (πλατείες, νησίδες και "τρίγωνα") της πόλης για να δοθεί επιτέλους "ΧΡΩΜΑ" ... μεγάλη ΕΠΙΘΥΜΙΑ του Δημάρχου !!! Διακαής ΣΤΟΧΟΣ την επόμενη φορά τα σημεία αυτά να είναι υπερδιπλάσια !!!

Κλείνοντας, το μόνο που ζητάμε από τους αξιότιμους Συνδημότες μας και τους Επισκέπτες της Ηλιούπολης ... ανεξαρτήτου ηλικίας, χαρακτήρα, ιδιοσυγκρασίας ... είναι να επιδείξουν τον ανάλογο ΣΕΒΑΣΜΟ και να ΠΡΟΣΤΑΤΕΣΟΥΝ με τη "στάση" τους, τους χώρους Πρασίνου !!!






ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Οποιαδήποτε δράση θετική για την πόλη αναρτάται από εμάς . Δεν έχουμε τέτοια προβλήματα εμείς. Βέβαια επειδή ίσως κάποιοι συνδημότες μας δεν έχουν επισκεφτεί τον γειτονικό μας Άλιμο τους καλούμε να το κάνουν για να δουν την διαφορά στον τομέα της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. 

Σε τι διαφέρουν οι δήμοι; Στο γεγονός πως ο εκεί δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης ξεκαθάρισε στο εκεί σωματείο πως κουμάντο στον δήμο κάνει αυτός και όχι οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ. 

Στην δική μας πόλη ΟΛΟΙ οι επικεφαλής των παρατάξεων δέχονται να υβριζόμαστε από ένα σωματείο εργαζομένων το οποίο έχει καταντήσει την πόλη μας ΒΡΩΜΟΥΠΟΛΗ. 

Τι φυτά να φυτέψουν και τι πάρκα να κάνουν προσβάσιμα και ευχάριστα τάχα για τους επισκέπτες όταν δεν μπορούν να μαζέψουν ούτε τους κάδους . Βαρεθήκαμε να περιμένουμε το ίδιο και οι δημότες μας που αναζητούν και θα έχουν για το 2023 ενναλακτική που θα λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως η δομή καθαριότητας και Πρασίνου πρέπει να πάει σε ΙΔΙΩΤΗ. 

Και τώρα ο ιδιώτης ενεργεί στο Πράσινο αλλά αυτά μέσα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ με απόφαση ΑΝΑΘΕΣΗΣ έργου με ΟΛΑ τα στοιχεία και με χρηματικά ποσά. 

Εκτός από τα 9,5 εκ. ευρώ που μας στοιχίζει η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ πρέπει να βάλουμε και αυτά που παίρνει ο ιδιώτης για να φροντίζει το ΠΡΑΣΙΝΟ αφού οι 18 υπάλληλοι του τομέα ΠΡΑΣΙΝΟΥ δεν μπορούν όντως να επιμεληθούν την "ζούγκλα" που αποφάσισαν όλες οι διοικήσεις να είναι η πόλη μας.

Τα κλαδιά στην οδό Πανταζή τα πήρατε αφού καταφέρατε και μαζέψατε μια ντάνα όπως δείχνει η σχετική τελευταία φωτογραφία; 

ΥΓ: Ο κ. Μπενάς έκανε απλώς share την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κ. Κώστα Καλούδη αλλά κέρδισε τον ΤΙΤΛΟ της ανάρτησής μας γιατί εμείς παρακολουθούμε ΗΛΙΟΥΠΟΛΑΡΑ και Γιώργο Μπενά! Έτσι παραλείψαμε τελείως τον Αντιδήμαρχο τον οποίο αναφέρουμε μετά από παρατηρήσεις αναγνωστών μας που είχαν δει την ανάρτηση στις 3/10/2020 στον τοίχο στο facebook του κ. Καλούδη. Μέχρι να το κοινοποιήσει ο Μπενάς δεν το είχαν δει οι πολλοί και φυσικά ούτε εμείς! Άρα ο πιο εύκολος τρόπος να δούμε κάτι είναι να το κοινοποιήσει ο Γιώργος Μπενάς στην ομάδα του! 




Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: