ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο Νίκος Καραβέλος θεωρεί πως ζούμε σε φασιστική λαίλαπα! αλλά οι παλιάς κοπής πολιτικάντηδες Αραμπατζής και Ευσταθίου πίνουν νερό στο όνομα του!

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Ο Νίκος Καραβέλος θεωρεί πως ζούμε σε φασιστική λαίλαπα! αλλά οι παλιάς κοπής πολιτικάντηδες Αραμπατζής και Ευσταθίου πίνουν νερό στο όνομα του!



Όχι κ. Καραβέλο η Αστική Δημοκρατία μας που σας πληρώνει δεν έχει ουδεμία σχέση με κανέναν ολοκληρωτισμό. Οπαδός του κόκκινου ολοκληρωτισμού δηλαδή κομμουνιστής ήταν ο δήμαρχος τον οποίο εσείς υπηρετήσατε ο Δημήτρης Κιντής που επί 12 χρόνια δεν έχει να επιδείξει κανένα μεγάλο έργο για την πόλη. Οι απαξιωτικοί του χαρακτηρισμοί για τους πολιτικούς όπως αναφέρονται στο κείμενο σας : "ο αείμνηστος Δημήτρης Κιντής, έλεγε ότι στο κοντινό μέλλον, οι πολιτικοί θα έχουν μόνο την αρμοδιότητα να εκδίδουν πιστοποιητικά και να κάνουν ρεβεράντζες. Όπερ και εγένετο!" είναι συνυφασμένες με την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ιδεολογία που υπηρέτησε σε όλη του την ζωή . Δηλαδή τον κομμουνισμό που καταδυνάστευε την μισή Ευρώπη, αλλά αυτός ως "δημοκράτης" δεν το είχε πάρει χαμπάρι. Δεν τον ένοιαζαν οι φωνές των Βορειοηπειρωτών στα κελιά του Χότζα, δεν έβλεπε τον δικτάτορα Τσαουσέσκου, "σύντροφοί" του ήταν όσοι σκορπούσαν τον θάνατο , την πείνα και την εξαθλίωση στους λαούς τους. 

Δεν υπάρχει κανένας αδύναμος πολιτικός στον δυτικό κόσμο κ. Καραβέλο. Ουδείς ψάχνει "πατερούληδες" να τον καθοδηγήσουν εκτός από τους δύο επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας που αποδεικνύουν για πολλοστή φορά πως δεν το έχουν με την Αστική Δημοκρατία. 

Συνεπής για εμένα κομμουνιστής είναι αυτός που πολεμάει το σύστημα ΕΞΩ από αυτό ,και όχι από μέσα αλλά δεν μου πέφτει λόγος για αυτό. Όμως προφανώς και όσοι διαβάσουν εδώ το πόνημά σας και δεν σας γνωρίζουν προσωπικά ίσως σας αδικήσουν. Γιατί τα ίδια ακριβώς κατά της Αστικής μας Δημοκρατίας γράφουν και οι οπαδοί του άλλου ολοκληρωτισμού οι ΜΑΥΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

Βρίζουν τους πολιτικούς, και θεωρούν πως ως "Μεσσίες" θα φέρουν μια άλλη καλύτερη ΛΥΣΗ. Η Ιστορία κ. Καραβέλο έχει στείλει από καιρό στα σκουπίδια τους Ναζιστές και τους κομμουνιστές για τις εγκληματικές ιδεολογίες τους. 

Σε αυτή την πόλη όπου ήταν "φιλαράκια" ο Επονίτης και μετέπειτα δοτός δήμαρχος της χούντας Κώστας Δελλαπόρτας και ο κομμουνιστής Δημήτρης Κιντής έχει αργήσει αλλά θα ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ. 

Μην εμποδίζεται λοιπόν με τις ιδεοληψίες σας μια διοίκηση να κάνει το σωστό για την πόλη. Δεν θα ξεπέσουν ΠΟΤΕ να γίνουν Κιντήδες, να μη καταδικάζουν δηλαδή ΔΗΜΟΣΙΑ καθεστώτα όπως του Χότζα στην Αλβανία αλλά να συμπορεύονται ως "σύντροφοι" μαζί τους. 

Ο κομμουνισμός έχει πεθάνει όπως και ο μαύρος φασισμός δεν θα τον αναστήσετε ούτε εσείς ούτε τα απολειφάδια της χούντας. 

Σεβαστείτε την Αστική μας Δημοκρατία ,οι επιστήμονες που μας δίνουν ιατρικές συμβουλές ( με τα λάθη και τις παραλήψεις τους άλλωστε πρώτοι από εδώ τις έχουμε αναφέρει) είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Δεν είναι όμως ΦΑΣΙΣΤΕΣ και άρα δεν διδάσκουν κανέναν Φασισμό. 

Η μάσκα σώζει ζωές και δεν τις αφαιρεί όπως οι "σύντροφοι" του κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή στην πρώην ΕΣΣΔ και στα κράτη που είχαν την ατυχία να βιώσουν τον κομμουνισμό στο πετσί τους. Αυτό που δεν τον ζήσαμε εμείς επειδή πραγματικοί ήρωες βρέθηκαν στο Γράμμο και το Βίτσι απέναντι στους ομοϊδεάτες του κομμουνιστή δημάρχου που επαινείται. 

Αυτό που δεν κάνουν οι δημοκρατικές κυβερνήσεις και οι επιστήμονες που τις υπηρετούν  είναι να "αγιοποιούν" οπαδούς αυταρχικών κομμουνιστικών καθεστώτων όπως έκανε ο αείμνηστος Δημήτρης Κιντής. 

Αυτός που ως μοναδικό του επίτευγμα είχε την κατάληψη ιδιωτικής περιουσίας αγνοώντας επιδεικτικά το Αστικό Κράτος και φυσικά φεύγοντας από την καρέκλα του δημάρχου  άφησε μια κατάσταση που ακόμα και σήμερα έχει τα ΑΚΙΝΗΤΑ αυτά έτοιμα προς αξιοποίηση  για τον επόμενο ιδιώτη! 

Οι Αραμπατζής και Ευσταθίου προφανώς δεν κατάλαβαν ακόμα πως ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν πουλάει, εξακολουθούν όπως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και βάλλουν κατά των δημοκρατικών ΜΜΕ και ζητάνε την φίμωσή τους. Ο δεύτερος μιλάει όπως πάντα χωρίς στοιχεία για πληρωμένους τάχα κονδυλοφόρους και μας παρουσιάζει ως ήρωα τον νομικό που έχει αυταπάτες πως ζει σε φασιστικό καθεστώς. Δεν είχε την τύχη να υπηρετήσει τον κομμουνισμό στα κράτη -παρίες για να καταλάβει την Αξία της Αστικής μας Δημοκρατίας αλλά ως επιστήμονας θα έπρεπε να έχει καταλάβει τις τεράστιες διαφορές.  Εμείς απαντάμε μόνο για εμάς ως τοπικό ιστολόγιο . Το μεγαλύτερο ΜΜΕ των Νοτίων Προαστίων φυσικά και  δεν θα καταδεχτεί να απαντήσει καν στην ασημαντότητά τους. Τι να ασχοληθεί δηλαδή με αυτούς που δεν κατάφεραν να πάρουν το 35% που πήρε η ΝΔ στην πόλη στις εκλογές του 2019 και έχασαν ένα 10% από την ανεπάρκειά τους; 

Κανένα ιδιωτικό συμφέρον δεν εξυπηρετούν τα ΜΜΕ που ασκούν κριτική στον κ. Καραβέλο. Λένε απλώς την δική τους άποψη με στοιχεία και σχολιάζουν το γεγονός πως ο κ. Καραβέλος στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο αμφισβήτησε την ιδιοκτησία εκτάσεων που έχουν απαλλοτριωθεί εδώ και δεκαετίες από το Κράτος,  τέτοιες παράνομες απαλλοτριώσεις έκανε πολλές και ο αείμνηστος Δ. Κιντής. Δηλαδή τι ακριβώς λέμε στο κράτος πως είναι "τσιφλικάς" όπως ο Νάστος;  Άλλωστε ο δήμος στερείται εγγράφων ιδιοκτησίας με δική του ευθύνη. Με ευθύνη όσων υπηρέτησαν δημάρχους που απαξίωσαν με κάθε ενέργειά τους την Αστική μας Δημοκρατία. Με νοοτροπίες "βουνού" και με Δικαιοσύνη "λαϊκών δικαστηρίων" . 

Αυτά που  έκανε και  το φιλαράκι σας ο Δελλαπόρτας που υπηρέτησε τις ερπύστριες. Πλέον ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ του δεν πουλάει , όπως πλέον δεν πουλάει και ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ φασισμός που έγινε μόδα στην πόλη μας έως και τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Άλλωστε σε έκθεμα του Μουσείου της πόλης μας υπάρχει το χαρτί (που αποδεικνύει;) την συμμετοχή του στην ΕΠΟΝ Λευκάδας! 

Μετά τα "τείχη" έπεσαν ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ έγινε κοινό κτήμα και καταδικαστέος  σε όλο τον κόσμο και απέμειναν κάποιοι θλιβεροί νοσταλγοί που σε μια χώρα με τόσους ήρωες βρήκαν να στήσουν άγαλμα σε κάποιον που υπηρέτησε την χειρότερη μορφή ΦΑΣΙΣΜΟΥ δηλαδή τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! 


Και για όσους βαριούνται να μεταφερθούν σε άλλη σελίδα για να διαβάσουν το επίμαχο άρθρο του κ. Καραβέλου μπορούν να το δουν εδώ από το ποστάρισμα του  στο facebook πιο κάτω. 






Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: