ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συντονισμένη προσπάθεια να εξαλειφθούν οι απαράδεκτες εικόνες από την διοίκηση του δήμου και ευσυνείδητους υπαλλήλους του τομέα καθαριότητας - Για τους άλλους δεν θα ασχοληθούμε ας ακολουθήσουν τους ταξικούς τους αγώνες

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Συντονισμένη προσπάθεια να εξαλειφθούν οι απαράδεκτες εικόνες από την διοίκηση του δήμου και ευσυνείδητους υπαλλήλους του τομέα καθαριότητας - Για τους άλλους δεν θα ασχοληθούμε ας ακολουθήσουν τους ταξικούς τους αγώνες


UPDATE: Οι τέσσερις σημερινές  φωτογραφίες κατέβηκαν προφανώς και επειδή εμείς δεν θα υποχωρήσουμε μπροστά σε εργαζόμενους που  θεωρούν πως το καλόπιστο ρεπορτάζ μας μειώνει την αξιοπρέπεια τους. Ας την κρατήσουν... Πάντως για να ξέρουν like δεν παίρνουν από κανέναν συνδημότη μας που τον αναγκάζουν να ζει σε μια ΒΡΩΜΙΚΗ πόλη 

 Όταν υπάρχει παρουσία αρμόδιων Αντιδημάρχων στους δρόμους υπάρχει πανδαισία στον τομέα καθαριότητας και όλα λειτουργούν ρολόϊ. 

Σε δεκάδες σημεία της πόλης οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου μας επιδεικνύουν πρωτόγνωρη εργατικότητα χαρίζοντάς μας την πόλη που όλες και όλοι επιθυμούμε. Η δημοτική αρχή που έμπρακτα στηρίζει τους εργαζόμενους καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου μας αποφάσισε να τους ρίξει στο φιλότιμο μετά τα συνεχή δημοσιεύματα της ιστοσελίδας μας που έφεραν στη δημοσιότητα εικόνες που δεν συνάδουν με τα 9,5 εκ. ευρώ ετησίως που δαπανούμε για τον τομέα καθαριότητας του δήμου μας. 

Φυσικά και ως ΜΜΕ έχουμε υποχρέωση ( παρά την δική μας διαφορετική άποψη για το ποιος πρέπει να μαζεύει τα σκουπίδια) να αναδεικνύουμε ό,τι καλό γίνεται για την πόλη. Και φυσικά αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες και ελπίζουμε να συνεχιστεί θα γίνει ορατό και στους δημότες μας. 

Άλλωστε αυτοί δεν συμφωνούν με την ιδιωτικοποίηση του τομέα αλλά αντιδρούν μόνο με την άσχημη εικόνα της πόλης όσον αφορά τον τομέα αυτόν. 

Και αφού η εικόνα αλλάζει εμείς με τους εργαζόμενους που ενεργούν μέσα σε δύσκολες συνθήκες (εν μέσω πανδημίας) πρόβλημα δεν έχουμε αφού λάθος κατάλαβαν δεν έχουμε εταιρία διαχείρισης απορριμμάτων! 

Οι φωτογραφίες είναι σημερινές και δείχνουν πως οι προσπάθειες και κυρίως πως οι δικές σας ΦΩΝΕΣ άρχισαν να λειτουργούν για να έχουμε μια πόλη καθαρή. Προσέχουμε και εμείς και συμβάλουμε χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο κάδο για τα απορρίμματά μας αφού στον τομέα της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ως πόλη αλλά και ως χώρα συνολικά είμαστε πολύ πίσω από αυτούς που τάχα μας ζηλεύουν!


Αφιερωμένο σε όσες ή όσους έχουμε αδικήσει και δουλεύουν ευσυνείδητα για ελάχιστα ευρώ , είναι συμβασιούχοι και φυσικά δεν φέρουν ευθύνη για την δική μας "κόντρα" με το σωματείο τους που πηγάζει από την ξεκάθαρη ιδεολογική μας αντίθεση με όσα ανεδαφικά πρεσβεύει.

Εμείς προφανώς ασχολούμαστε όχι επιδερμικά όπως άλλα ΜΜΕ αλλά προτείνοντας λύσεις. Οπαδοί της Αστικής Δημοκρατίας και της αρχής της πλειοψηφίας σεβόμαστε πως οι πολλοί ακόμα στηρίζουν τον δημόσιο χαρακτήρα της δομής Καθαριότητας και Πρασίνου  και εάν είναι η πόλη καθαρή και όπως πρέπει, το υψηλό κόστος με το οποίο βέβαια συμφωνούν όλες οι δημοτικές παρατάξεις του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ συμβουλίου μας είναι κάτι που θα το βρούμε μπροστά μας όταν τα λεφτά θα τελειώσουν και θα χρειαστούμε και άλλα μνημόνια. Προς το παρόν μπορούμε να πληρώσουμε τους δημοσίους υπαλλήλους μας άρα όλα καλά αλλά πολύ προσωρινά. Άλλωστε άμα ζοριστούμε και πάλι αύξηση της φορολογίας για να μην κοπούν και πάλι μισθοί και συντάξεις. Το θέμα είναι ποιος πληρώνει πλέον με συνέπεια τους φόρους τους σε μια οικονομία με διψήφια ΥΦΕΣΗ; 

Από εμάς έχει δοθεί άλλη πρόταση αλλά χωρίς αποδοχή από καμία δημοτική μας παράταξη αναμένουμε την δημιουργία άλλης που θα σκέφτεται διαφορετικά. 

Το σημερινό μας φωτορεπορτάζ θα έχει συνέχεια γιατί σε εμάς πουλάνε όλες οι ειδήσεις και οι καλές και οι άσχημες. Και φυσικά η σημερινή καλή εικόνα και προσπάθεια των εργαζομένων της καθαριότητας δεν θα πέρναγε από εμάς απαρατήρητη ούτε από τα πολλά "μάτια" μας μέσα στην πόλη. 

Το τι ακούμε σε άλλο ρεπορτάζ αφού με την δική σας βοήθεια βγαίνει το 90% των αναρτήσεων αυτού του τοπικού ΜΜΕ που είναι το μοναδικό αυτή την στιγμή κάτω από τα 1000 στην Ελλάδα στον σχετικό πίνακα της alexa.com. 

ΥΓ: Μετά από παράπονο εργαζόμενης που ισχυρίζεται πως είναι η εργαζόμενη που σκουπίζει θεωρώντας σε γραμμή Καραγιαννίδου πως αδικούνται από το ρεπορτάζ μας προφανώς και σας περιγράφουμε κάτι που δεν βλέπετε. Μάλλον το ΣΕΔΗ μας θέλει σταθερά απέναντί του και έχει εμποτίσει τους εργαζόμενους να τρώνε το παραμύθι του. Εμείς στο παραμύθι της έλλειψης προσωπικού δεν θα μπούμε. Άλλωστε λεφτά για αθρόες προσλήψεις δεν υπάρχουν και η πόλη δεν μπορεί να βρωμάει έως ότου υπάρξει και πάλι αυτή η δυνατότητα. Οι πολιτικές των προσλήψεων και του μεγάλου δημόσιου τομέα μας οδήγησαν στα μνημόνια και έδιωξαν από την χώρα μας πάνω από 500.000 νέες και νέους που αναζήτησαν ένα καλύτερο μέλλον σε σε δυτικά κράτη και έγιναν τα χρόνια της κρίσης οικονομικοί μετανάστες.

Και βέβαια οι απειλές τους συνεχίζονται ας πάνε να μαζέψουν τα σκουπίδια στην οδό Μανιακίου και τα ξαναλέμε! 

Σημερινή φωτογραφία από το facebook του Άγγελου Κάνδηλα 

Με τέτοιους εργαζόμενους προφανώς και η πόλη μας δεν θα είναι ΠΟΤΕ καθαρή. 


Προφανώς και ο συμβασιούχος νομίζει πως η Ελλάδα  είναι Βόρεια Κορέα και πως θα μπορέσει να μας φιμώσει. Μπορούν να καταφύγουν όπου θέλουν οι εργαζόμενοι εάν θεωρούν πως θίγονται άλλωστε εμείς δεν μασάμε από απειλές και το έχουμε αποδείξει. Και φυσικά οι δικαστές κρίνουν με βάση στοιχεία και όχι με βάση τις εικασίες και τις ύβρεις ενός τάχα αγανακτισμένου εργαζόμενου. Οι ακροδεξιές πρακτικές δεν έλκουν τους δικαστές όπως απέδειξαν πρόσφατα. Γιατί προφανώς και όποιος παρουσιάζει την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν έχει να φοβηθεί απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Να πληροφορήσουμε πως πριν τον φέρελπι υπάλληλο του δήμου μας , μας έχουν κάνει μηνύσεις μεγαθήρια του επιχειρηματικού κόσμου, δικηγόροι , ιατροί, κ.ο.κ  και ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ όλοι στις δικαστικές αίθουσες. Όλοι είχαν την φαντασία πως συκοφαντήθηκαν .... 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: