ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι προβλέπει η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για το ΚΥΤ στον Υμηττό

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Τι προβλέπει η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για το ΚΥΤ στον Υμηττό

 


Επειδή δεν βλέπουμε να ενημερώσουν οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας για τα σχέδια της κυβέρνησής μας αυτής της φιλελεύθερης ΝΔ για το ΚΥΤ στον Υμηττό αναπαράγουμε με εικόνα τι γράφει το κείμενο της ΣΜΠΕ που έχει ανέβει στο site του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας. 


Η επιλογή της τεχνικής λύσης όπως διαβάζεται θα γίνει με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Κωστή Χατζηδάκη. Πάνω στη διαβούλευση που έχει ολοκληρωθεί δεν ακούσαμε παρά τις άναρθρες κραυγές όσων επιλέξατε για να σας εκπροσωπήσουν και ένα στείρο ΟΧΙ σε όλα. Οι επιστήμονες που υπογράφουν την μελέτη είναι εγνωσμένης αξίας άρα οι "ψεκασμένοι" που αναπαράγουν μύθους για την επικινδυνότητα τάχα του ΚΥΤ θα πρέπει να μας φέρουν τις δικές τους μελέτες για τις τάχα βλαβερές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων μας. 

Εμείς μετά και την ψήφιση του νέου προεδρικού διατάγματος θα σας παρουσιάσουμε τις μελέτες που έχει πραγματοποιήσει ο ιδιοκτήτης του χώρου ΑΔΜΗΕ και φέρουν τις υπογραφές κορυφαίων επιστημόνων της χώρας μας. 

Επομένως εάν εσείς θέλετε να ακούτε όσους αμφισβητούν ακόμα και την αποτελεσματικότητα των μέτρων κατά του covid-19 δικαίωμα σας όμως αυτή δεν έχουν ουδεμία γνώση πάνω στα θέματα αυτά και απλώς υπηρετούν τις ιδεοληψίες τους. Καμία μελέτη δεν έχει κάνει ο δήμος μας , αλλά ούτε αυτός της Αργυρούπολης εδώ και χρόνια για να δώσει και σε εμάς τους "αδαείς" να καταλάβουμε γιατί και από ποιον κινδυνεύουμε να νοσήσουμε από καρκίνο όπως διαδίδουν "ψεκασμένοι" συνδημότες μας σε μια προσπάθειά τους να σας τρομοκρατήσουν για να χτίσουν πολιτικές καριέρες. 

Κατανοούμε μόνο όσους για Περιβαλλοντικούς λόγους (για τέτοιους αποφάσισε και το ΣτΕ την απομάκρυνση του ΚΥΤ επειδή είναι στη Β' Ζώνη του Υμηττού) ζητάνε την απομάκρυνσή του αλλά θέλουμε και την δική τους ΛΥΣΗ αφού αυτή θα οδηγήσει στο σκοτάδι τα Νότια Προάστια. 

Άλλωστε για τον λόγο αυτό τόσες κυβερνήσεις αγνόησαν την απόφαση του ΣτΕ και ούτε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ήταν και κάποια μέλη τους οπαδοί θεωριών συνωμοσίας δεν απομάκρυναν το ΚΥΤ από τον Υμηττό. 

Οι λαϊκιστές και πάλι θα ηττηθούν γιατί καμία κυβέρνηση δεν θα αφήσει χωρίς ρεύμα σπίτια για να κάνει πολιτική καριέρα ο οιοσδήποτε. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: